Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Používáte někdo fusak Emitex 3v1 do hluboké korby Dreami nebo do sporťáku Buzz? Jak jste spokojené?
Mám i orig. fusak, ale přijde mi hodně tenký? Stačí do mrazů?
Praska19 píše:
Používáte někdo fusak Emitex 3v1 do hluboké korby Dreami nebo do sporťáku Buzz? Jak jste spokojené?
Mám i orig. fusak, ale přijde mi hodně tenký? Stačí do mrazů?
Tak v tenkosti to není
.Originál fusak quiny je určitě teplejší než emitex a i mohla sem do origoše dát dítě i v zime jen v punčocháčích a mikince a byl teploučkej .
Emitex se mi tam ani nevešel
Fakt? Ja mám tady ten ze starší kolekce. Koukala jsem na novou a ta je mnohem teplejší. Ten můj je zevnitř jen bavlna.
měla jsem (a mám připraveného speediho.. ale korba je stejná jako u buzze). měla jsem fusaky oba. emitex 3v1 a Quinny.
Quinny jednoznačně vede !!
na omak vypadá hodně tence, ale moderní materiály nemusí být nutně naducané, aby měly hřejivost. Vojta jezdil v Quinny fusaku (Q. speedi fusak 2008) v zimě, kdy teploty klesaly na -10 °C běžně, jezdil bez rukavic (sundaval si je), jen v ponožkách (bez bot) a byl teplý až vařící.. fusak navíc krásně seděl v kočáře.. a díky zakuklení mi začal zase chrnět v kočáře..
první zimu jsme měli emitex a do korby jsem měla pocit, že se už kromě fusaku snad to dítě nemůže vůbec vlézt.. no, vlezlo, do 5m, kdy putovalo i s fusakem do sporťáku.. takže do korby emitex vůbec nedoporučuju!! ona má hodně zúžení v místech, kde se kliká do adaptérů a ten fusak to prostě vyplní pak skoro celé ![]()
na převoz i skládání kočáru taky jednoznačně lepší originál (i když u buzze se neskládá sedák..),
fusak je navíc nepromokavý a neprofukavý a není pak už potřeba nánožník, fakt všechno steče po fusaku…
jediná nevýhoda je, že není tak dlouhý.. je tak do těch 2 let - ale Vojta se stejně už ve dvou v zimě nevozil, musel prostě chodit posvých.. vloni to i tak šlo ztěžka ![]()
za sebe jednoznačně quinny!!
![]()
Teplotu fakt nepoznáš z tlouštky.Maty má třeba speciální bundu která nemá snad ani milimetr a je do -20 a uplně nepromokavá,každej na něj kouká jak to že si lítá v lehké bundičce a docela mě štve každému vysvětlovat že dnes už není teplota o tloušce.
už se třeba nešijou ale taví aby nebyli promokavá atd..
Fakt lepší než quiny neseženeš.Emitex je tak na střídačku a když není moc zima a nebo když už dítě běhalo a stejně na sobě mělo kombinézu.Pro maličký děti jednoznačně quiny a moc neoblékat ![]()
Já i kombinézy kupuji tyto speciální.Nemám ráda když je dítě nepohyblivé a jak snaěhulák ruce od sebe a sotva jde
.to už raději investuju do těch drahejch tenkejch.
Taky máme spešl spacák do -40.Složíš ho do krabičky cca 10×10cm.
.Když si představim jaké jsem měla já v dětství že byli větší než já
![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Nemám ráda když je dítě nepohyblivé a jak snaěhulák ruce od sebe a sotva jde.to už raději investuju do těch drahejch tenkejch.
přesně, souhlasím.. taky nemám ráda, když je dítě jako sněhulák.. nemáme teda extra super materiály, jako kamča
ale nepromokavé prodyšné věci ano, moiru trika mono, plyš, spodky, ponožky, atd.
pro mě je třeba nepochopitelné, že jsem nemohla sehnat moirové spodky a ponožky pro malé děti..
letos jsem prvně objevila funkční prádlo 86/92 podle svých představ, tak jsem ho do foroty koupila miminku
teď s Vojtou už je to lepší… ale třeba nechápu, proč ponožky nejdou sehnat jednoduše.. atd.
Kamča.dalmatinka píše:
Teplotu fakt nepoznáš z tlouštky.Maty má třeba speciální bundu která nemá snad ani milimetr a je do -20 a uplně nepromokavá,každej na něj kouká jak to že si lítá v lehké bundičce a docela mě štve každému vysvětlovat že dnes už není teplota o tloušce.
už se třeba nešijou ale taví aby nebyli promokavá atd..
Fakt lepší než quiny neseženeš.Emitex je tak na střídačku a když není moc zima a nebo když už dítě běhalo a stejně na sobě mělo kombinézu.Pro maličký děti jednoznačně quiny a moc neoblékat
Já i kombinézy kupuji tyto speciální.Nemám ráda když je dítě nepohyblivé a jak snaěhulák ruce od sebe a sotva jde.to už raději investuju do těch drahejch tenkejch.
Taky máme spešl spacák do -40.Složíš ho do krabičky cca 10×10cm..Když si představim jaké jsem měla já v dětství že byli větší než já
![]()
Můžeš doporučit, nějakou značku těch kombinéz? Nebo prádla? Já znám MOiru a tam jsem viděla jen bodýčka v menších velikostech.