Emitex 3v1 do Quinny Buzz

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2737
29.11.10 11:55

Emitex 3v1 do Quinny Buzz

Používáte někdo fusak Emitex 3v1 do hluboké korby Dreami nebo do sporťáku Buzz? Jak jste spokojené?
Mám i orig. fusak, ale přijde mi hodně tenký? Stačí do mrazů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
29.11.10 11:58
Praska19 píše:
Používáte někdo fusak Emitex 3v1 do hluboké korby Dreami nebo do sporťáku Buzz? Jak jste spokojené?
Mám i orig. fusak, ale přijde mi hodně tenký? Stačí do mrazů?

Tak v tenkosti to není :lol: .Originál fusak quiny je určitě teplejší než emitex a i mohla sem do origoše dát dítě i v zime jen v punčocháčích a mikince a byl teploučkej .
Emitex se mi tam ani nevešel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
29.11.10 12:12

Fakt? Ja mám tady ten ze starší kolekce. Koukala jsem na novou a ta je mnohem teplejší. Ten můj je zevnitř jen bavlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.11.10 13:08

měla jsem (a mám připraveného speediho.. ale korba je stejná jako u buzze). měla jsem fusaky oba. emitex 3v1 a Quinny.

Quinny jednoznačně vede !!
na omak vypadá hodně tence, ale moderní materiály nemusí být nutně naducané, aby měly hřejivost. Vojta jezdil v Quinny fusaku (Q. speedi fusak 2008) v zimě, kdy teploty klesaly na -10 °C běžně, jezdil bez rukavic (sundaval si je), jen v ponožkách (bez bot) a byl teplý až vařící.. fusak navíc krásně seděl v kočáře.. a díky zakuklení mi začal zase chrnět v kočáře..

první zimu jsme měli emitex a do korby jsem měla pocit, že se už kromě fusaku snad to dítě nemůže vůbec vlézt.. no, vlezlo, do 5m, kdy putovalo i s fusakem do sporťáku.. takže do korby emitex vůbec nedoporučuju!! ona má hodně zúžení v místech, kde se kliká do adaptérů a ten fusak to prostě vyplní pak skoro celé :zed:

na převoz i skládání kočáru taky jednoznačně lepší originál (i když u buzze se neskládá sedák..),

fusak je navíc nepromokavý a neprofukavý a není pak už potřeba nánožník, fakt všechno steče po fusaku…

jediná nevýhoda je, že není tak dlouhý.. je tak do těch 2 let - ale Vojta se stejně už ve dvou v zimě nevozil, musel prostě chodit posvých.. vloni to i tak šlo ztěžka :)

za sebe jednoznačně quinny!! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.11.10 16:24

Teplotu fakt nepoznáš z tlouštky.Maty má třeba speciální bundu která nemá snad ani milimetr a je do -20 a uplně nepromokavá,každej na něj kouká jak to že si lítá v lehké bundičce a docela mě štve každému vysvětlovat že dnes už není teplota o tloušce.
už se třeba nešijou ale taví aby nebyli promokavá atd..
Fakt lepší než quiny neseženeš.Emitex je tak na střídačku a když není moc zima a nebo když už dítě běhalo a stejně na sobě mělo kombinézu.Pro maličký děti jednoznačně quiny a moc neoblékat :lol:
Já i kombinézy kupuji tyto speciální.Nemám ráda když je dítě nepohyblivé a jak snaěhulák ruce od sebe a sotva jde :lol: .to už raději investuju do těch drahejch tenkejch.
Taky máme spešl spacák do -40.Složíš ho do krabičky cca 10×10cm. :lol:.Když si představim jaké jsem měla já v dětství že byli větší než já :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.11.10 20:47
Kamča.dalmatinka píše:
Nemám ráda když je dítě nepohyblivé a jak snaěhulák ruce od sebe a sotva jde :lol: .to už raději investuju do těch drahejch tenkejch.

přesně, souhlasím.. taky nemám ráda, když je dítě jako sněhulák.. nemáme teda extra super materiály, jako kamča :) ale nepromokavé prodyšné věci ano, moiru trika mono, plyš, spodky, ponožky, atd.
pro mě je třeba nepochopitelné, že jsem nemohla sehnat moirové spodky a ponožky pro malé děti.. :( :nevim: letos jsem prvně objevila funkční prádlo 86/92 podle svých představ, tak jsem ho do foroty koupila miminku :) teď s Vojtou už je to lepší… ale třeba nechápu, proč ponožky nejdou sehnat jednoduše.. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2737
1.12.10 09:36
Kamča.dalmatinka píše:
Teplotu fakt nepoznáš z tlouštky.Maty má třeba speciální bundu která nemá snad ani milimetr a je do -20 a uplně nepromokavá,každej na něj kouká jak to že si lítá v lehké bundičce a docela mě štve každému vysvětlovat že dnes už není teplota o tloušce.
už se třeba nešijou ale taví aby nebyli promokavá atd..
Fakt lepší než quiny neseženeš.Emitex je tak na střídačku a když není moc zima a nebo když už dítě běhalo a stejně na sobě mělo kombinézu.Pro maličký děti jednoznačně quiny a moc neoblékat :lol:
Já i kombinézy kupuji tyto speciální.Nemám ráda když je dítě nepohyblivé a jak snaěhulák ruce od sebe a sotva jde :lol: .to už raději investuju do těch drahejch tenkejch.
Taky máme spešl spacák do -40.Složíš ho do krabičky cca 10×10cm. :lol:.Když si představim jaké jsem měla já v dětství že byli větší než já :lol: :lol:

Můžeš doporučit, nějakou značku těch kombinéz? Nebo prádla? Já znám MOiru a tam jsem viděla jen bodýčka v menších velikostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák