Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Penoxal neznám. Endo 4.stupně. 3laparo za jeden rok, odstraneni ložisek, srustu a velkych cyst, pak půl roku vissane a otěhotnela jsem přirozeně 3.cyklus. Ale mám oba vejcovody v pořádku.
Já sice nemám endometriozu, ale měla jsem velký problem s cystami, a časté záněty mocových cest…imunitu jsem měla oslabenou a bývala jsem často nemocná. teď už asi rok užívám penoxal. Doporučila mi ho gynekoložka a musím řict ze se citím mnohem líp a spoustu mýchzdravotnich problemů se zmírnilo nebo uplně vytratilo. vřele doporučuji… ![]()
Dobrý den,
Prosím zajímalo by mě zda někdo nemáte zkušenosti s Penoxalem. Já trpím dlouhodobě s gynekologickými potížemi a už jsem z toho zoufalá, zkoušela jsem snad vše, ale nic dlouhodobě nezabírá. Na internetu jsem se právě dočetla o tomto přípravku, že by měl na tyto problémy pomáhat. Na jejich stránkách je i mnoho pozitivních recenzí a to jak od lékařů tak i pacientů, ale nikde jinde jsem moc recenzí nenašla. Tak bych se ráda zeptala zde zda s tím máte někdo zkušenost, jelikož je to i za vyšší cenu, tak nechci kupovat něco co by nemělo žádný účinek. Předem děkuji za odpověď ![]()
Ahoj holky,
Prosím Vás mám někdo z Vás zkušenosti s doplňkem Penoxal na endometriózu?
Mám endometriózu IV. Stupně všechno prorostle, lps operace mám už 3 a další mi nedoporučuji z důvodu, že by se to vše zhoršilo. Mám jen jeden vejcovod a to ještě prý zesílen a vlnity(prý ale průchozí)ale je přirostly k děloze či co, takže prý nefunkční ????
Ráda bych zkusila ten Penoxal, ale je to darda peněz teda.. jinak užívám hlivu a momentálně v kuse antikoncepci..
p. s. můžete psát i pozitivní zpravy, že se Vám podařilo otěhotnět i s edomotriozou.
Děkuji