Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den.
Beru zavadeci tablety entizol a v pribalovem letaku je psano zadny alkohol. Nevite nekdo jak to je? Me prijde divne ze na zavadeci tablety se nesmi alkohol. Jdeme na svatbu a to je bez alkoholu svatba na prd ![]()
@Popelka13 taky s mužem bereme a pit se nesmí…my teda nepijem ani tak, takže pro nás OK ![]()
Ahoj, dnes jsem dostala pro sebe a partnera Entizol. Musíme začít léčbu ve stejný den?
Ahoj včera jsem dostala Entizol 500 vaginální prasky. Máte stim dobře zkušenosti? Nejsou na to alergické reakce? Před 14 dní mi napsali Silné antibiotika na krev v moči ale dostala jsem na e reakci a skončila na interně. Bojím se že se mi to stane znovu
Jaké jsou zkušenosti máte někdo prosím. Dekuji
@kiki-76 píše:
Ahoj včera jsem dostala Entizol 500 vaginální prasky. Máte stim dobre zkušenosti? Nejsou na to alergické reakce? Před 14 dny mi napsali Silné antibiotika na krev v moči ale dostala jsem na ne reakci a skončila na interně. Bojím se že se mi to stane znovu![]()
Jaké jsou zkušenosti máte někdo prosím. Dekuji
Já ještě nemám výsledky z těch steru a musela si je zavádět těch 10 dnů a dobrat?
Zdravim, dostala jsem entizol vaginalni tablety na garndnerellu, po dvou dnech brani neskutecna bolest hlavy, pocit na zvraceni, takze jsem na doporuceni doktorky vysadila, nicmene jsem nedostala menstruaci, beru antikoncepci, tehotenstvi vylucujeme ale kde teda je menstruace?
@Emimcopaja to ti těžko řekneme, ale rozhodně bych žádala jinou léčbu, protože ses nevyléčila a léčit se musí i partner.
Já jsem trpěla BV 3 roky, sem tam. Všechno se na dobré skončilo díky metronidazolu na pusu, ale zabral. Byla jsem bez BV. Žádné probiotika ani nic. Metronidazol je léčba první volby, protože vlastně nezabíjí všechny dobré bakterie ve vagíně (laktobacily), na rozdíl od všech ostatních léků na BV.