Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj,
tak co já vím, tak záleží na tom co v sobě vlastně máš, nebo z čeho to je… Protože třeba já měla několikrát výtoky a musela jsem brát nějaké zaváděcí tabletky a zaváděcí krémy (přítel nic), ale nesouložili jsme když jsem brala léky, ale zase ségra také něco měla a tenkrát dostal něco i její manžel… Takže asi záleží na druhu nemoci a myslim, že by Ti to doktor řekl, nebo Ti něco předepsal pro přítele…
Tak přeji brzké uzdravení ![]()
Jestli mas infekci, ktera je potreba prelecit Entizolem (delal Ti dr. vyter?), tak zrejme bude potreba, aby se prelecil i partner, jinak ji mas pri dalsim styku zpatky
(A tohle plati i u dalsich gyn. zanetu vcetne kvasinek)
Marcelko, bohuzel z vlastni zkusenosti vim, ze malo doktoru je tak duslednych, ze informuji nebo predepisi leky partnerovi, i kdyz je to potreba ![]()
Inko a jakou infekci Ti vlastne dr. leci? Nasla jsem na netu pribalovy letak a nenasla jsem tam zadnou, ktera by se lecila jenom 3dny (krome profylaxe pred chirurgickym zakrokem
)
Řekl mi, že mám nějakou rozdivočenou mikrofloru a že Entizol to za tři dny spolehlivě spraví. Stěry mi dělal, ale tohle mi nasadil okamžitě s tím, že když se něco dalšího objeví ještě na stěrech, tak si mě pozve znovu.
Jinak můj doktor je vážně pečlivej, ženský si ho chválí, tak doufám, že ví, co dělá…jen ty tři dny mě zarazily
Na upraveni mikroflory? Entizol se pouziva na docela specificke infekce… No, mozna nekdy ve stredoveku se prvoci povazovali za prirozenou soucast posevni mikroflory ![]()
Ne, omlouvam se za muj sarkasmus, ale mam ted docela spadeno na gynekology a jejich pokusne lecebne metody ![]()
Fakt jsem si za posledni rok a pul uzila svoje a tohle se mi nezda ![]()
Ja byt Tebou, tak se s dr. domluvim, ze radsi pockam na ty vysledky a vyslovene se ho zeptam, jestli neni potreba prelecit i partnera…
Jestli chces, pisni mi SZ
Ahoj, ja jsem dostala pred rokem a pul entizol na leceni spatne kuze na brade, pak jsem ho brala skoro pul roku, bylo to zdlouhave, ale zabralo to, ale nejsem si jista, ze za 3 dny budes vylecena, to je trosku divne:-(.
Ahoj,
rozhodla jsem se po dnešku přidat také jeden příspěvek. Již 3 den beru Entizol 2-0-2
denně v kombinaci s Doxyhexalem 200mg 1-1.Je mi z těch prášků opravdu hodně špatně. Bolí mě hlava jsem unavená, mám pachuť v ústech a dnes jsem i z prášků zvlacela. Prášky mám brát ještě 2 dny, ale obávám se, že mi bude zase špatně
.
Jak si tady čtu vaše příspěvky de mi husí kůže potěle
, co sváma ti psychopati dělají tomu se až nechce věřit
. To že to se sebou necháte dělat jemi záhadou
… s doktorem bych vedl rozumnou diskusi jen jak by si sundal ten bílý hábit který působí na psychiku, a zahodil předsudky a kraviny
.. Lidi zavčasu se začněte zajímat o pravdu!! Je to nanejvýš důležité jak provás tak pro budoucnost celé společnosti
. To co se děje a jak vás namotali na lži a vymyšlené potřeby je už neúnosné, po statisících kvůli tomu umíráte, já vám najednou nemohu sdělit co se děje protože dřív než by jste tomu uvěřili tak byste mě zavrhli blokli se a bylo byto horší než je
… ale já vás žádám o zodpovědnost, vlastní myšlení, a proboha selský zdravý rozum, ve skutečnosti je to tak extrémě složité ale řešení tak extrémě jednoduché, úplné řešení všech problémů je o změně myšlení každého jedince samostatně!! Myslete nato, vím že nemáte čas musíte do práce, tak si ale ujasněte jesi jste tady pro práci nebo pro život
a podle toho potom počítejte stím co nese sebou práce a co život a životní rozvoj… Mějte se a přeji vám všem pochopit a vyklouznout zté pasti, dělám proto vše co je v mých silách.. a né kvůli sebe ale kvůli prostě celku okolo nás má zde být ráj… a to není…
![]()
Ahoj holky, oživuji diskuzi. Minulý týden jsem byla na gyně a doktorka mi dělala stěry na kultivaci.Dnes jsem si šla pro recept, jelikož mi tam toho našli něják moc(nevím co všechno
) a dostala jsem Entizol vaginální tablety na 10 dní a pro partnera Entizol 20 tablet 2 ráno a 2 večer. jen mi příjde divné že já mám brát jen ty vaginální tablety a ty polykací ne. Máte některá takovou zkušenost že jste braly vagi. tablety a partner ty k vnitřnímu užití a přeléčilo vás to i tak? Většinou co tady totiž čtu tak ženy braly i vaginální i ty k vnitřnímu užití ![]()
@Denie Kdysi při opakovaných kvasinkových infekcích, já měla vaginální tablety a partner polykací tablety ( pravda, vaginální by neměl kam zavést
) a naprosto v pohodě
Ty vaginální jsou myslím dost účinné.
@J3nie jo,tak to je fajn
já se jen bála jestli není málo brát jen ty vaginální tablety
ještě když mi Mudr říkala že v kultivaci se toho našlo tolik že jen málo co vlastně nemám ![]()
Ahoj dámy, tak ja to napíšu úplně od začátku, začala jsem Mít cca před měsícem a půl bolesti v podbřišku a pak to šlo na levou stranu směrem nahoru, no byla tam cysta na vaječníku a neláká infekce, tak jsem mela antibiotika Doxyhexal na deset dni po dvou dnech byla bolest pryč ale za další dva dny byla zpátky, tak jsem chodila denne na injekce asi čtyři dny s Tim ze cysta to vzdala ale ještě to tam není úplně v pořádku. No a bylo to dobry, ale a další týden to bylo zpátky a už mě to bolelo i na pravé straně, rozjelo se mi to po celem spodku. Tak jsem dostala teď v utery entizol dva prášky po dvanácti hodinách, takže do soboty, no ale břicho mě stále boli, je to o malinko lepší. Myslíte že už by to bolet nemělo?
Prosím je Entizol i na kvasinky? Doktor řekl, že mám náznak mykoz plus prvoky a předepsal tohle. Jenže já mám obavu, že tohle na kvasinky není. Děkuji
Ahoj, dneska mi můj doktor předepsal na výtok tablety Entizol, po 12 hod jednu na tři dny. Máte s tím některá zkušenost? Nemusí se u tohoto léku přeléčit i partner? Na výtoky jsem nikdy netrpěla, takže moc nevím, jak to s léčbou je.