Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petule030 Tak po pravdě asi to budu řešit se sestřičkou. Protože mi to tiskla ona. Stylem: Máte tam zánět. Co na to dáme? Hm tak zkusíme Entizol:: a vytiskla mi recept a jen to dala doktorovi podepsat. Toho jsem neviděla ani mezi futrama.
Vařila jsem čočku, ta je prostě bez chutí. Těstoviny z mletým a omáčkou, to cítím a zvedá se mi žaludek. Jediné co dokážu jíst a zatím mi chutná jsou jogurty. Všechny jsem dceři snědla. Zítra musím doplnit zásoby. Netuším co budu vařit.
@Olion Jejda, a jak sestra zjistila, že máš zánět, když ti lékař nedělal stěr a ani tě neviděl??
Podle mě by bylo nejlepší přestat užívat a v pondělí si zajít pro něco jiného. Jsou to hrozné starosti ![]()
@Petule030 Já byla u lékaře týden předtím a měla jsem si zavolat jak stěr dopadne.
@Olion Aha, no tak podle výsledků stěru ti doktor předepíše něco jiného a zároveň vhodného. Léků je opravdu moooc, nemusíš se bát, že bys byla odkázaná na tuhle hrůzu ![]()
Ahoj holky, to je vam spatne i po uzivani entizolu vaginalne???
Dekuju za odpoved.. Premyslim jestli do toho mam vubec jit..
@LauraPe Já jsem třeba neměla žádné vedlejší účinky, jen se hůř rozpouštěl, tak si jej před zavedením namoč do vody ![]()
@blumen @Petule030
Dekuji za odpoved
tak snad se me to take tykat nebude ![]()
DOBRÝ den chtěla bych se zeptat dostala sem 10 tablet Entizol na zavádění, už to užívám 4 den ale tableta se nerozpustila celá
, vytáhnu to pokaždé celé trošku rozpuštěné, ale poslední 4 den sem to vytáhla a měla sem na tom krev, poradí mě někdo co a jak děkuji ![]()
@Kamila 25 píše:
DOBRÝ den chtěla bych se zeptat dostala sem 10 tablet Entizol na zavádění, už to užívám 4 den ale tableta se nerozpustila celá, vytáhnu to pokaždé celé trošku rozpuštěné, ale poslední 4 den sem to vytáhla a měla sem na tom krev, poradí mě někdo co a jak děkuji
Metronidazol bez předpisu - https://euhealth247.com/cs/drug/flagyl Mám s tím zkušenosti dobré