Entizol – máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2693
10.5.14 21:48

@Petule030 Tak po pravdě asi to budu řešit se sestřičkou. Protože mi to tiskla ona. Stylem: Máte tam zánět. Co na to dáme? Hm tak zkusíme Entizol:: a vytiskla mi recept a jen to dala doktorovi podepsat. Toho jsem neviděla ani mezi futrama.
Vařila jsem čočku, ta je prostě bez chutí. Těstoviny z mletým a omáčkou, to cítím a zvedá se mi žaludek. Jediné co dokážu jíst a zatím mi chutná jsou jogurty. Všechny jsem dceři snědla. Zítra musím doplnit zásoby. Netuším co budu vařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.5.14 22:05

@Olion Jejda, a jak sestra zjistila, že máš zánět, když ti lékař nedělal stěr a ani tě neviděl?? 8o 8o Podle mě by bylo nejlepší přestat užívat a v pondělí si zajít pro něco jiného. Jsou to hrozné starosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
10.5.14 22:25

@Petule030 Já byla u lékaře týden předtím a měla jsem si zavolat jak stěr dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.5.14 22:28

@Olion Aha, no tak podle výsledků stěru ti doktor předepíše něco jiného a zároveň vhodného. Léků je opravdu moooc, nemusíš se bát, že bys byla odkázaná na tuhle hrůzu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
23.3.16 17:45

Ahoj holky, to je vam spatne i po uzivani entizolu vaginalne???
Dekuju za odpoved.. Premyslim jestli do toho mam vubec jit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.3.16 19:15

@LauraPe Já jsem třeba neměla žádné vedlejší účinky, jen se hůř rozpouštěl, tak si jej před zavedením namoč do vody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
23.3.16 20:14

@LauraPe mne nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
23.3.16 23:36

@blumen @Petule030
Dekuji za odpoved :) tak snad se me to take tykat nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.9.16 13:22

Entizol

DOBRÝ den chtěla bych se zeptat dostala sem 10 tablet Entizol na zavádění, už to užívám 4 den ale tableta se nerozpustila celá :(, vytáhnu to pokaždé celé trošku rozpuštěné, ale poslední 4 den sem to vytáhla a měla sem na tom krev, poradí mě někdo co a jak děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.9.16 13:31
@Kamila 25 píše:
DOBRÝ den chtěla bych se zeptat dostala sem 10 tablet Entizol na zavádění, už to užívám 4 den ale tableta se nerozpustila celá :(, vytáhnu to pokaždé celé trošku rozpuštěné, ale poslední 4 den sem to vytáhla a měla sem na tom krev, poradí mě někdo co a jak děkuji :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.8.24 08:22

Metronidazol bez předpisu - https://euhealth247.com/cs/drug/flagyl Mám s tím zkušenosti dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí