Entizol – máte zkušenost?

465
11.1.11 19:24

ENTIZOL

Dobrý večer,
dnes mě volala sestřička,že výsledky cytologie jsou Ok,ale že mě paní doktorka předepsala raději ještě 10 tablet Entizolu.Doma jsem si přečetla,že se nebá brát v těhotenství.Doktorka ale ví,že se snažíme otěhotnět(kvůli tomu se u ní léčím).Tak teď nevím.Máte někdo takovou zkušenost.Četla jsem tady na netu,že Entizol berou i ženy aby se pročistily apřizpůsobily lepší cestu pro spermátka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
11.1.11 19:31

Ahoj, přímo entizol neznám, ale vím, že snad u všech léků je napsáno, že se namají brát v tehotenství a při kojení. To i u léků, které jsem dostávala v těhu :wink: firmy se tak chrání. Tvoje doktorka, zvlášť, když se tam léčíš s těmito problémy k tomu jistě přihlíží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
11.1.11 19:50

No, tak nam zrovna takove procisteni (nejen) Entizolem naprosto necekane pomohlo pocit - pani dr.to zduvodnila prave touto teorii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.1.11 19:50

Tak ho ber hned po menstruaci těch 10 dní a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
11.1.11 20:58

Ahoj, my se marně snažili o miminko rok. Pak jsem měla zánět v zubu a zubař mi předepsal tablety entizol a k tomu antibiotika. A ejhle hned se zadařilo. V říjnu jsme se pokusili o druhé a zrovna jsem onemocněla a opět brala antibiotika a zadařilo se okamžitě. Takže já razím teorii, že to krásně vybijí a připraví půdu pro miminko. Pokud se o mimčo snažíte, tak třeba zavolej dr. a zeptej se jak moc velký problém by byl, kdyby se zadařilo. Nás hlídali u syna i v genetické poradně, ale hned na začátku mi genetička řekla, že chřipka by byla horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
11.1.11 21:06

Entizol? Já myslela, že to je na prvoky :think: jak jako pro jistotu deset tablet?

Jinak ono na spoustě léků je v příbalovém letáku, že to nesmí užívat těhotný a kojící.. i když to neškodí. Prostě se tím výrobci jen sichrují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
11.1.11 21:39

Tak já Entizol brala a dokonce 2 tabletk na noc----takže to je jen na 5 dní…
a přesně–ber hned po MS a je to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SanyPlzen
25.10.13 10:18
@fidla píše:
No, tak nam zrovna takove procisteni (nejen) Entizolem naprosto necekane pomohlo pocit - pani dr.to zduvodnila prave touto teorii :lol:

presne!

• Citovat
  • Upravit
ad entizol
25.10.13 11:08

Ženy, prosím vás, užívaly jste entizol vag. tablety a setkaly se s tím, že tam ten zmetek prostě zůstává a nevychází ven??
Prvních pár dní ze mě normálně ráno a během dne vycházel, ale nyní vždy večer při zavádění cítím, jak tam jsou shluky těch předchozích tabletek. Omlouvám se, je to lehce nechutné 8o

• Citovat
  • Upravit
SanyPlzen
21.11.13 00:40
@ad entizol píše: Ženy, prosím vás, užívaly jste entizol vag. tablety a setkaly se s tím, že tam ten zmetek prostě zůstává a nevychází ven??
Prvních pár dní ze mě normálně ráno a během dne vycházel, ale nyní vždy večer při zavádění cítím, jak tam jsou shluky těch předchozích tabletek. Omlouvám se, je to lehce nechutné 8o

jo ja sem je normalne na druhy den ve sprse vyndavala protoze se nerozpoustel a nevychazel ven, a to ani trochu… :roll:

• Citovat
  • Upravit
ad entizol
22.11.13 19:13
@SanyPlzen píše:
jo ja sem je normalne na druhy den ve sprse vyndavala protoze se nerozpoustel a nevychazel ven, a to ani trochu… :roll:

Sice už je to déle, ale napíšu, jak to dopadlo, třeba pro další s podobným problémem. Nakonec jsem volala doktorce, řekla mi, že musím entizol před zavedením navlhčit. Vzhledem k tomu, že to jsem dělala a stejně to nepomohlo, namočila jsem ho příště opravdu celý a třeba na 2 vteřiny, že se mi už trochu rozpouštěl i v ruce, a pak zavedla. Pomohlo to.

• Citovat
  • Upravit
2693
10.5.14 19:32

Nechce se mi zakládat novou diskuzi.
Beru entizol druhý den a už se tedy objevil první nežádoucí účinek a to pachuť v ústech a začínám mít problémi z rovnováhou. Hned v pondělí tedy budu volat doktorovi. Nemáte s tím zkušenost. Předepsal vám lékař jiné léky. Šetrnější? Po pravdě nedělat mi stěry kuli zavedení Dany tak ani nevím že nějaký zánět mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
10.5.14 20:18

@Olion Ahoj já ho dostala několikrát..bylo mě z něj taky zle. Neměla jsem závratě ale docela dost mě bolel žaludek plus vyrážka na obličeji. Říkala jsem to dr. a ta že se nedá nic dělat že na to nic jiného není. To jsem byla těhotná a taky nebýt stěrů ani nevím..může se až od 4měsíce teh. Já ho měla dvakrát..fakt hnus. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.5.14 20:41

Podle toho, na co ten Entizol máš. Já ho měla na NĚCO (já měla podezření na mykózu, doktorka nic neviděla a žádný stěr nedělala :roll: ), možná ti lékař může dát jiný lék.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.5.14 20:43

Jo aha, teď jsem si všimla slova zánět. Tak na záněty je hromada různých léků. Ale lékař by měl posoudit, jaký jiný lék použít. Přeji ti, ať se toho brzy zbavíš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí