Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,ráda se seznámím s někým z Pardubic a okolí.Snažíme se znovu od ledna po předchozím neuspěšném těhu které zkončilo ve 13tt.
Budu ráda když popovídáme a tak.Budu se těšit. ![]()
Ahojky Bibi,
já jsem na tom podobně, 6. 10. jsem byla v Pardubicích na revizi kvůli ZT v 17tt, ale ještě nevím, jestli se už začít snažit… Zatím mám za sebou 2 MS, třetí čekám až kolem 22.1. Jak dlouho jsi čelala?
Ahoj Janinko
,minulý týden jsem taprv byla na ultrazvuku zda mám dělohu po zákroku z 26.10 v pohodě a mám a mužem se začít snažit mě skončila mens.včera.Tak se začnem snažit.Jsem ráda že se mi někdo ozval bydlím v Pardubkách krátce žádnou kamarádku tady nemám.To je mi líto,v 17tt byl to šok vid mám to uplně před očima.A víš proč se ti to stalo?
Už to vím, prej se omotal pupečník, geneticky byl v pořádku, byl to kluk. A šok to byl. Myslela jsem si, že přežít první trimestr a pak že rizika jsou malá, ale bohužel… A ty jsi vše měla pod narkózou, nebo už to bylo složitější jako u mne? Byla jsi v Pardubicích?
Tak to je škoda,je mi to líto.Byla jsem v Nymburce mám ještě doktora tam.Hrozná nemocnice,kdy se budete snažit o mimčo?Jinak zákrok byl v narkoze žádné komplikace jsem neměla,akorát ten plod byl ve mě mrtví pomalu 5 týdnů. ![]()
ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem z pardubického kraje. Mrzí mě, co se vám stalo. Ale příště už to určitě bude v pořádku.
já bydlím kousek od chrudimi. Bylo by krásný, kdy se nám podařilo otěhotnět do února. To by byl krásný dárek k narozeninám. ![]()
Mě bylo v prosinci 27.taky nsi říkám že by bylo fajn to příští měsíc nedostat
ale myslím že takové štěstí mít nebudem.v prvním těhotenství jsem byla za 3 měsíce.
My jsme tomu nechali s manželem volný průběh asi v březnu a v červnu jsem byla těhu. Nejednalo se o „snažení“, plodné dny jsem nepočítala apod. Zatím to taky neřeším, možná po té třetí MS začnu… A co všechno děláte vy, abyste otěhotněly? Já nejsem pozorovatel, takže třeba ovulaci nepoznám, i když po té revizi mne asi 10 dní bolí podbříšek, je to přibližně v půlce cyklu, ale to rozmezí je široké ![]()
Při prvním těhu jsem ovulku nesledovala,prostě jsem vysadila prášky a čekala.Tak jsem si na netu našla kalkulačku na spočítání plodných dnů,moc tomu nevěřím ale psalo se tam že je to ukaždého malinko posunuté.takm uvidíme. ![]()