Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veru: my se budeme stěhovat až budeme mít do čeho. Ještě nemáme barák postavený. Doufám, že to bude co nejdříve, snad už příští rok. Teď bydlíme u manželových rodičů.
Tak držám pěsti, ať to odsejpá a bydlíte co nejdřív
Hlavně jestli si s rodičema aspoň trošku rozumíte, ale ono to uteče, neboj
Kór, jestli se podaří to těhu a budeš mít jiné starosti
![]()
s rodičema vycházíme docela dobře. Dá se to zvládat. Ale být ve svém je prostě lepší. Tento měsíc to vypadá, že těhu zase nevyšlo. Čekámn kdy dorazí MS.
Já mám zatím do MS ještě daleko, ale uvidíme, nechci předbíhat tak ani tak…
Docela už se těším, až bude jaro a člověk bude trochu víc venku a třeba na to těhulkování tolik nebudu myslet
Včera jsem asi měla ovulku (bolel mně podbřišek úplně ukázkově
), doma láska proběhla včera i dny předtím, tak uvidíme…
Případně mám jít v březnu na gyndu na prevenci, tak bych se domluvila s mudříkem, aby mi udělal folikulometrii
Hlavně myslet pozitivně!!! ![]()
Ahojky holky, tak koukám, že jste začaly poctivě měřit BT. Já mám pořád dilema, jestli mám také začít měřit, nebo tomu nechat volný průběh… sama na sobě ovulaci nepozoruji, v tom nepodařeném těhu jsem otěhotněla těsně před MS. Teď po revizi mne přibližně v půlce cyklu bolí břicho, ale jestli je to ovulka nebo ne
Dřív jsem žádné bolesti neměla. A kdyby to ovulace byla, tak si moc nedokážu předtavit, že když mám zrovna bolebřich, že se budu s manželem tulit
Jak to máte vy?
V pondělí mi skončila 3. MS, tak si myslím, že už se nemusím být, že bychom tomu nedali čas, jenže se teď na to ani moc necítím. V práci samé přesčasy, ještě tam lítá pořád nějaký bacil, sice mne to úplně nezmohlo, ale jssem pořád unavená. Ach jo. Už aby taky bylo lepší počasí. Tahle celodenní tma se mi nelíbí.
Pavli
Jo,jo Petr mně příjemně překvapil a zatímco jsem makala v práci, tak s kámošem odvozili téměř všechno, už je tu jen pár krabic a od úterka bydlíme ![]()
Jani
Ještě neměřím, teprve se chystám pokud bude další cyklus
Počasí mně už taky neba, už ať je konečně jaro, to jde pak všechno líp (i miminka)
Myslím, že 3. MS jsou dostatečná pauza, ale chápu, že máš obavy, když jsi měla takový smutný zážitek
Ale drž se, bude dobře a mimísek se brzo podaří…nám všem ![]()
Veru, tak to je super, že dost věcí přestěhoval.
Ať se vám hezky bydlí v novém domečku.
Pavli, zítra máme oficiální předání nemovitosti a od úterka už bydlíme ve vlastním
Jak jsem to tam ale při tom stěhování procházela, tak si myslím, že tam po rekonstrukci nezůstane kámen na kameni a jsme vlastně teprve hodně na začátku. bude se tam předělávat úplně všechno…:-)
Ale zase je fakt, že tolik nemyslím na těhotnění ani na to v které fázi cyklu zrovna jsem ![]()
Tak to je dobře, že na těhu nemyslíš, určitě to brzy vyjde
. Ať vám jde rekonstrukce hezky od ruky. ![]()
Pavli, jen na něj TOLIK nemyslím, ale pořád je to docela dost, i když teď mám opravdu nabytý program a to i v práci, tak je to fofr a tolik nepočítám, kdy už to dostanu nebo NEDOSTANU!!!! ![]()
Co u Tebe nového??? ![]()
Trochu nám tu ta diskuze zamrzla, ale já teď ještě nevím, jak to budu mít s netem, tak taky netuším jaká bude moje docházka.
Veru, já od zítra nastupuju na brigádu. Tak aspoň přijdu na jiné myšlenky.