Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
6.2.11 19:30
clobrdinek píše:
Verkaad: Veru, já si hodnoty BT zapisuju na www.fertilityfriend.com a ukáže Ti to kdy je ovu, LF, její délku a tak. Je to fajn.

holky ja se v tom nejak nevyznam a navic to je anglicky takze toho si asi moc nepoctu :-(ale premyslim taky o tom ze si zacnu merit ti BT, ale az se mi nejak uzavre tenhle cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
6.2.11 19:37

Dělala jsem víc jak 8 let na chirurgickým příjmu, pak na JIP. Teď od Nového roku už tam nedělám, pracuju v soukromým sektoru a spíš v sociální sféře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
6.2.11 19:38
verkaad píše:
Dělala jsem víc jak 8 let na chirurgickým příjmu, pak na JIP. Teď od Nového roku už tam nedělám, pracuju v soukromým sektoru a spíš v sociální sféře :-)

aha jasne, takze v nemocnici uz nejsi chapu :-) a ty jsi primo z Chrudimi Veru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
6.2.11 19:44

Přímo z Chrudimi :-) Ale 1.2.2011 jsem se přestěhovala do Svidnice, koupili jsme tu s přítelem domeček :-) Ale v Chrudimi jsem často, mám tam rodinu a on taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
6.2.11 19:47
verkaad píše:
Přímo z Chrudimi :-) Ale 1.2.2011 jsem se přestěhovala do Svidnice, koupili jsme tu s přítelem domeček :-) Ale v Chrudimi jsem často, mám tam rodinu a on taky :-)

tak to je hezke ze mate uz vlastni domecek a svatbu neplanujete, kdyz uz resite miminko :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
6.2.11 19:56

Plánujeme :-) Ale nějak je pořád spousta věcí přednější :-) Ale chtěla bych asi v září nebo podle toho jak otěhotním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
6.2.11 20:15
verkaad píše:
Plánujeme :-) Ale nějak je pořád spousta věcí přednější :-) Ale chtěla bych asi v září nebo podle toho jak otěhotním :-)

to chapu, drzim moc palecky, jdu se koukat na telku, zitra se tu zase stavim, ahojky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
6.2.11 20:28

Tak pa, já jdu taky od kompu. A zítra možná až večer, den mám hodně pracovní :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
7.2.11 10:40
cchikita píše:
clobrdinek píše:
Verkaad: Veru, já si hodnoty BT zapisuju na www.fertilityfriend.com a ukáže Ti to kdy je ovu, LF, její délku a tak. Je to fajn.
holky ja se v tom nejak nevyznam a navic to je anglicky takze toho si asi moc nepoctu :-(ale premyslim taky o tom ze si zacnu merit ti BT, ale az se mi nejak uzavre tenhle cyklus

cchikita: mrkni se na tuto adresu: http://merenibt.xf.cz/…yfriend.html tam je popsané jak se přihlásíš do FF, jak se tam co dělá a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
7.2.11 10:48
clobrdinek píše:
cchikita píše:
clobrdinek píše:
holky ja se v tom nejak nevyznam a navic to je anglicky takze toho si asi moc nepoctu :-(ale premyslim taky o tom ze si zacnu merit ti BT, ale az se mi nejak uzavre tenhle cyklus
cchikita: mrkni se na tuto adresu: http://merenibt.xf.cz/…yfriend.html tam je popsané jak se přihlásíš do FF, jak se tam co dělá a tak.

děkuju Pavlínko, mrknu tam, a popřemýšlím jestli si začít běřit BT :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
7.2.11 12:51

Veru, přeji Ti k dnešnímu svátku všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky a co nejdříve // na těhu testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
7.2.11 13:13
verkaad píše:
Tak pa, já jdu taky od kompu. A zítra možná až večer, den mám hodně pracovní :-) :mavam:

já ti taky přeju vsechno nejlepsi k dnesnimu svatku at se ti splni vse co si prejes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
7.2.11 19:42

Jééé…Holky moc a moc díky za přání, udělaly jste mi ohromnou radost!!! Dneska jsem úplně K.O. z práce a tenhle týden je sakra pracovní :roll: Ale aspoň mi uteče ta MS :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
7.2.11 20:02
verkaad píše:
Jééé…Holky moc a moc díky za přání, udělaly jste mi ohromnou radost!!! Dneska jsem úplně K.O. z práce a tenhle týden je sakra pracovní :roll: Ale aspoň mi uteče ta MS :wink:

ahojky Veru, neni zac, to jsme napsaly rády :-) tak si jdi odpocinout at nacerpas nove sily do prace zitra :-) jinak já stále nic dneska uz 45DC bricho boli porad ale MS neprisla ..dneska jsem netestovala, pockam do stredy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
8.2.11 15:39

Tenhle měsíc to bude v práci sajgon, ale doufám, že to rychle uteče :-) Tak třeba to Evi bude těhu a mi Ti to budeme strašně závidět a přát!!!! :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí