Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
clobrdinek píše:
Verkaad: Veru, já si hodnoty BT zapisuju na www.fertilityfriend.com a ukáže Ti to kdy je ovu, LF, její délku a tak. Je to fajn.
holky ja se v tom nejak nevyznam a navic to je anglicky takze toho si asi moc nepoctu
ale premyslim taky o tom ze si zacnu merit ti BT, ale az se mi nejak uzavre tenhle cyklus
Dělala jsem víc jak 8 let na chirurgickým příjmu, pak na JIP. Teď od Nového roku už tam nedělám, pracuju v soukromým sektoru a spíš v sociální sféře ![]()
verkaad píše:
Dělala jsem víc jak 8 let na chirurgickým příjmu, pak na JIP. Teď od Nového roku už tam nedělám, pracuju v soukromým sektoru a spíš v sociální sféře
aha jasne, takze v nemocnici uz nejsi chapu
a ty jsi primo z Chrudimi Veru?
Přímo z Chrudimi
Ale 1.2.2011 jsem se přestěhovala do Svidnice, koupili jsme tu s přítelem domeček
Ale v Chrudimi jsem často, mám tam rodinu a on taky ![]()
verkaad píše:
Přímo z ChrudimiAle 1.2.2011 jsem se přestěhovala do Svidnice, koupili jsme tu s přítelem domeček
Ale v Chrudimi jsem často, mám tam rodinu a on taky
tak to je hezke ze mate uz vlastni domecek a svatbu neplanujete, kdyz uz resite miminko
?
Plánujeme
Ale nějak je pořád spousta věcí přednější
Ale chtěla bych asi v září nebo podle toho jak otěhotním ![]()
verkaad píše:
PlánujemeAle nějak je pořád spousta věcí přednější
Ale chtěla bych asi v září nebo podle toho jak otěhotním
to chapu, drzim moc palecky, jdu se koukat na telku, zitra se tu zase stavim, ahojky
![]()
Tak pa, já jdu taky od kompu. A zítra možná až večer, den mám hodně pracovní
![]()
cchikita píše:clobrdinek píše:holky ja se v tom nejak nevyznam a navic to je anglicky takze toho si asi moc nepoctu
Verkaad: Veru, já si hodnoty BT zapisuju na www.fertilityfriend.com a ukáže Ti to kdy je ovu, LF, její délku a tak. Je to fajn.ale premyslim taky o tom ze si zacnu merit ti BT, ale az se mi nejak uzavre tenhle cyklus
cchikita: mrkni se na tuto adresu: http://merenibt.xf.cz/…yfriend.html tam je popsané jak se přihlásíš do FF, jak se tam co dělá a tak.
clobrdinek píše:cchikita píše:cchikita: mrkni se na tuto adresu: http://merenibt.xf.cz/…yfriend.html tam je popsané jak se přihlásíš do FF, jak se tam co dělá a tak.clobrdinek píše:holky ja se v tom nejak nevyznam a navic to je anglicky takze toho si asi moc nepoctu
Verkaad: Veru, já si hodnoty BT zapisuju na www.fertilityfriend.com a ukáže Ti to kdy je ovu, LF, její délku a tak. Je to fajn.ale premyslim taky o tom ze si zacnu merit ti BT, ale az se mi nejak uzavre tenhle cyklus
děkuju Pavlínko, mrknu tam, a popřemýšlím jestli si začít běřit BT ![]()
Veru, přeji Ti k dnešnímu svátku všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky a co nejdříve // na těhu testu.
verkaad píše:
Tak pa, já jdu taky od kompu. A zítra možná až večer, den mám hodně pracovní![]()
já ti taky přeju vsechno nejlepsi k dnesnimu svatku at se ti splni vse co si prejes ![]()
Jééé…Holky moc a moc díky za přání, udělaly jste mi ohromnou radost!!! Dneska jsem úplně K.O. z práce a tenhle týden je sakra pracovní
Ale aspoň mi uteče ta MS ![]()
verkaad píše:
Jééé…Holky moc a moc díky za přání, udělaly jste mi ohromnou radost!!! Dneska jsem úplně K.O. z práce a tenhle týden je sakra pracovníAle aspoň mi uteče ta MS
ahojky Veru, neni zac, to jsme napsaly rády
tak si jdi odpocinout at nacerpas nove sily do prace zitra
jinak já stále nic dneska uz 45DC bricho boli porad ale MS neprisla ..dneska jsem netestovala, pockam do stredy
Tenhle měsíc to bude v práci sajgon, ale doufám, že to rychle uteče
Tak třeba to Evi bude těhu a mi Ti to budeme strašně závidět a přát!!!!
![]()