Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
9.2.11 19:58

To jo :-) Už se strašně těším :-) My až probouráme ze´d z kuchyně do obýváku a udšláme z toho jednu velkou místnost, tak budeme mít okno, francouzký dveře a zase okno…Takže budu mít zahradu jako na dlani, myslím, že to bude moje nej místnost :-)

Víkend mám pracovní a Petr bude služebně v Praze a pak už by mohla být ovulka, uvidím co ten můj začátečnickej graf BT :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
10.2.11 06:19
clobrdinek píše:
ahoj holky, děkuji :) až budu zdravá, tak mám jít na tetanovku. Nevíte jestli je nějaká doba před nebo po píchnutí tetanovky, kdy bych neměla otěhotnět? děkuji za rady.

ahojky Pavlinko tak to opravdu nevim, ale ja jsem mela jit vloni taky na tetanovku, protoze mi bylo 25, ale doktor rikal ze se dneska muze pichat az po 15 letech, tak jsem tam nesla, ze pry to staci az za 15 let .. ale kdyby se neco stalo a mela jsi problem a doktori se te ptali kdy jsi byla ockovana tak ti ji pak pichnou hned :) nebo si zavolej ke svemu doktorovi a zeptej se jestli ta injekce nema vliv na planovane mimco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
10.2.11 06:20
verkaad píše:
To jo :-) Už se strašně těším :-) My až probouráme ze´d z kuchyně do obýváku a udšláme z toho jednu velkou místnost, tak budeme mít okno, francouzký dveře a zase okno…Takže budu mít zahradu jako na dlani, myslím, že to bude moje nej místnost :-)Víkend mám pracovní a Petr bude služebně v Praze a pak už by mohla být ovulka, uvidím co ten můj začátečnickej graf BT :wink:

No tak to tam budete mit moc hezke Veru, to bude baracek presne jak ma byt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
10.2.11 12:49

Pavli :-)
Nech si to píchnout ted pri ATB, a ak už můžeš těhotnět :-)

Evi :-)
Ještě to bude nějakou dobu trvat, ale pak to tam bude super! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
10.2.11 13:13
verkaad píše:
Pavli :-)
Nech si to píchnout ted pri ATB, a ak už můžeš těhotnět :-)Evi :-)
Ještě to bude nějakou dobu trvat, ale pak to tam bude super! :wink:

Ahoj Veru urcite to tam budete mit krasny, proste vysneny domecek, a az tam bude radit prcek tak to bude dokonala rodina :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
10.2.11 13:55

Veru, nepíchnou mi tetanovku při atb. Musím být minimálně dva týdny před píchnutím tetanovky zdravá. Takže musím počkat až se uzdravim a pak mi teprve dají tetanovku. Takže si se s nažením dost počkám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
11.2.11 19:02
clobrdinek píše:
Veru, nepíchnou mi tetanovku při atb. Musím být minimálně dva týdny před píchnutím tetanovky zdravá. Takže musím počkat až se uzdravim a pak mi teprve dají tetanovku. Takže si se s nažením dost počkám..

Neboj Pavlinko ono to utece a uzdravis se, pak pujdes na tetanovku a snazeni muze pokracovat :-) :palec:

Příspěvek upraven 11.02.11 v 19:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.2.11 19:16

Veřím, že se brzo dočkáme všichni :-) Ale taky jsem zvědavá, jak tenhle měsíc u nás, mám takový pocit, že v plodných dnech budeme každej někde úplně jinde… :-( Tak na vás třeba taky nuceně počkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
12.2.11 11:49
verkaad píše:
Veřím, že se brzo dočkáme všichni :-) Ale taky jsem zvědavá, jak tenhle měsíc u nás, mám takový pocit, že v plodných dnech budeme každej někde úplně jinde… :-( Tak na vás třeba taky nuceně počkám :-)

Ahoj Veru, no tak manzel musi za tebou prijet domu a ne nekde poletovat kdyz mas zrovna plodne dny :-) chce to zkouset cely mesic, clovek nikdy nevi kdy to prijde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.2.11 12:07

:palec: :palec: :palec:
Je fakt, že tenhle týden jsme to trochu flákali, ale jinak furt a příští to budu muset nějak zařídit!!! :lol: Došla Ti MS???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
12.2.11 21:10

Snažilka :-)

Ahojky sice jsem nedočetla všechno ale jak bude víc času tak dočtu ale taky se k Vám připojím s manželem se snažíme půl roku. Měla jsem dost nepravidelnou menstruaci při které se blbě odhaduje plodný dny a ovulace takže od října jsem dostala prášky na srovnání a podařilo se měsíčky pravidelné přesně na den a dostala jsem hormony Clostilbegyt ,pak jsem byla objednaná na odběr krve jestli proběhla ovulace a doktor potvrdil, že ano.A další měsíc Leden 2011 zhruba 12 den po menstruaci jsem měla přijít na kontrolu kde mě doktor řek že ovulace už každým dnem bude a že se máme od to 14.1 do 16.1 tulit i vícekrát denně tak jsme se tulily jak to šlo manžel už v pondělí byl totálně vysátej a pak čekat 14 dní během těch 14 dní jsem pocitovala nával horka ale jen do levého lýtka, v den 14.dne jsem měla dostat menstruaci kterou jsem nedostala a 12tý den spoždění jsem volala doktorovi že krámy jsem nedostala a objednal mě až na 15.2.na kontrolu, dneska to je 20 dní co jsem to nedostala, a pocity mám nafouké břicho,pocit jako kdybych to měla dostat,nemám chuť na jídlu,když příjdu s práce a lehla bych si tak jsem v momentě tuhá ,zdají se mě citlivější bradavky a nalitější,chodím na malou aniž bych vypila množství vody … Kamarádky mě říkaj at si udělám test, jenomže doktor mě řek a možná to bude i pro vás dobrá informace že ani ten nejspolehlivější test to nemusí ukázat, že spousta ženských nemá ze začátku zvýšený těhotenský hormon někdy až v 10tt. ,kamarádka si dála 2× těhotenský test a vyšel negativně a doktor ji pak potvrdil že je ve 12tt. těhotenství takže bych se na ty testy nespoléhala, a navíc stejně pokub by test vyšel tak či tak musí to stejně doktor potvrdit.. Jinak teda zatím nevím jestli se to podařilo, i když podle kamarádky která momentálně čeká mám prý počáteční příznaky,ale nechci se zas na to 100% spolehat,abych pak nebyla zklamaná ale to čekání je hrozné… už bych chtěla vědět na čem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
12.2.11 21:15

taky snažilka :-)

Já jsem od mala zvyklá usínat na břiše a včera jsem nemohla jak mě tlačilo břicho,tak jsem si lehla na bok to jsem zas měla pocit jak kdyby mě něco stáhlo podobně jako kdybyste měli čerstvej řez po operaci, tak jsem si lehla na záda, to bylo v pohodě, ale po chvilce mě píchlo v levým boku a v levé kyčli.Dneska ráno jsem musela do studia (jsem nehtařka) a když mě zákaznice rozesmála tak mě škubalo v břiše až jsem se za něj musela chvílema držet v 15.hod jsem dorazila domů a jsem hrozně unavená jakmile bych si lehla tak jsem v momentě tuhá.Dneska je venku nádherně pocházím s Pardubic a je mě zima,jako kdybych měla zimnici a cítím se jak kdybch měla dostat MS.tak nevím jestli příznaky jsou oprávněné
Jo a taky jsem se řídila jednou radou s jedné knížky já vám ji tady napíšu přesně jak je v tý knížce psaná, třeba Vám to pomůže rychleji otěhotnět
Před Vánocemi jsem si koupila knížku „Manuál pro začínající maminky-maminky radí maminkám "a je tam dobrá rada jak dostat to sperma co nejrychleji dovnitř tak já vám to napíšu jak je to přesně psané a sama jsem to dála tak uvidím v úterý jestli to vyšlo:-)…
Rada s knihy Manuál pro zač.maminky=
Nemohla jsem otěhotnět, zkoušela jsem všechno možné a po dvou letech se to opravdu stalo.Shodou okolností to bylo v měsíci,kdy jsem použila pro někoho možná zvláštní metodu,jak pomoci spermii k vajíčku.Po styku jsem si podložila zadeček a (ted se červenám)prstíkama jsem pomohla semenu,aby se dostalo k děložnímu čípku ( ten ucítíte jako takovou malou bouličku na konci pochvy).Vysvětluji si to tím, že čípek je nalepený na stěnu pochvy a tím je dírka do dělohy a dál k vaječníku ucpaná poševní stěnou.Tím, že prstama odtlačím poševní stěnu od čípku a namočím čípek do "loužičky“ se spermiemi,pomohu jim proniknout dál do dělohy a dál…Moje kamarádka se snažila otěhotnět 11 měsíců a po sdělení mé „finty“ už menstruaci nedostala a úplně mě přesvědčilo, že pár,který čekal na těhotenství tři roky, se také dočkal.
No a tohle tam jedna maminka radí tak to vyzkoušejte a třeba to pomůže nebo vám stím prstíkem může pomoct přítel
Jinak jmenuji se Adéla je mě 24 let, manželovi 27 let a pocházím s okolí Pardubic s vesnice Živanice u Lázní Bohdaneč :-))A na kafíčko bych si taky ráda sváma zašla abychom to všechno mohly pořádně rozebrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
12.2.11 21:35

Snažilka:-)

Jo a ještě jsem si vzpoměla a doporučuju když plánujete těhotenství a doktor vám zatím nenapsal podporuící prášky nebo hormony tak výbornej přípravek je Femigard:Vložím vám sem o tom náký info :-)
Femigard 1:Bylinný koncentrát MUDr. Václava Vydry, zmírňující mj. vedlejší účinky hormonálních přípravků a k regulaci biorytmu ženských pohlavních orgánů
Nosné byliny: heřmánek, meduňka, smetánka, řebříček, třezalka, puškvorec.

Účinek FEMIGARDu podle statistických údajů se projevuje postupným vymizením příznaků: •pocity napětí, tlaků, křečí a píchání v podbříšku (dysmenorhoe) •výtok z pochvy, pálení a nucení na moči •ovulační bolest a krvácení (mimo vlastní menses) •nepravidelnost menstruace •akné, potivost, předrážděnost a padání vlasů, vegetativní reakce oběhukrevního •cystičky v prsech a cysty na vaječníku •změna proporcí těla (hubne pas a rostou prsy a boky) •nechuť k sexu •vymizí klimakterické potíže
Vhodný pro každou ženu !!!

DDD 3 x denně malou lžičku.

Podklady pro sestavení receptury překračují čtyři století. Byliny obsažené ve Femigardu jsou výhradně středoevropské. Od prvního užití v modernizované receptuře uplynulo již 29 let. Původní byla čajová směs, později byla vytvořena receptura pro průmyslovou - farmaceutickou výrobu. Výrobek Femigard má proti čajové směsi určené k individuální přípravě nepopiratelné výhody. Šlo především o to, jak provést dělené výluhy, protože využití z květů a kořenů je značně odlišné. Dále záleží na čistotě a tvrdosti vody, záruce kvality jednotlivých sušených bylin, na mikrobiální a plísňové čistotě, kontrole hladiny těžkých kovů, herbicidů a způsobu konzervace, korekci chuti sladidlem, způsobu konzervace a fixaci aromatických látek. Snadné dávkování je výhodou.

Určení působnosti Femigardu: příprava či úprava hormonálně složitě řízených funkcí, navození optimální citlivosti pro autoregulační mechanismy, tedy úprava biorytmu (pravidelnosti) funkce ženských pohlavních orgánů včetně funkce hypofysy, která celý cyklus řídí. Protizánětlivá složka extraktu současně odstraňuje patologické příznaky provázející menstruační cyklus a usnadňuje ovulaci.

Ženy, které užívají hormonální antikoncepci si většinou po delší době uvědomují, že pravidelnost užívání určuje pravidelnost menstruace. To ale znamená, že stav vlastní hormonální situace je překrytý a celá funkce je řízena „cizími“ hormony. Většinou to není nic závadného, ale ve skupině pozdějších „ funkčních“ sterilit, kde příčina neplodnosti není zjevná je použití Femigardu vhodné.

V posledních letech se stále více uplatňuje užití metody přenosu embrya. To je významný pokrok, který pomohl již tisícům žen mít vlastní dítě. Je ale známo, že ne každý přenos zárodku se uchytí a zdárně dozraje (donosí). To je otázka prevence - přípravy na embryopřenos, chcete-li optimalizaci vnitřního stavu ženy před oplodněním. Jistě je známo, že hormonální příprava je poměrně složitá a není bez komplikací. Tady je indikována lázeňská léčba nebo účinek Femigardu. Kombinace zmíněných přípravných metod podstatně zlepšuje úspěch přenosu zárodku či umělého oplodnění.

Trochu jiná je oblast ve které se uplatňuje vliv cílené fytoterapie jsou mléčné žlázy. Je evidentní, že prsy podléhají hormonálním vlivům, které menstruační cyklus od puberty presentuje. Dost často si ženy nahmatají uzlíčkovité ztluštěniny, hrozníčkovité struktury či objeví slabou sekreci z bradavky. To je fibrosně - cystická mastopatie, při níž se ultrazvukem objevují drobné cysty. Na více gynekologických pracovištích i samy ženy, které užívaly Femigard popsaly ústup a vymizení těchto tkáňových změn.

Vzhledem k tomu, že normalizace menstruačního cyklu se projevuje positivně na kůži, vlasech a nehtech, byl zaznamenán i kosmetický účinek. Vymizela trudovitost, jizvičky i akné (zejména u pubertálních dívek), které tolik trápí dívky a ženy. Podstatně se snížila potivost a aromatické mastné kyseliny, které způsobují nepříjemný zápach potu. (Speciálně pro tyto záležitosti byl vyvinut Femigard - gel. Ten je použitelný nejen jako kosmetický prostředek, ale i jako prostředek intimní hygieny). Byly popsány případy, kdy ženy postižené silným vypadáváním vlasů ( v šestinedělí, po ozařování, při diabetu) a hnízdovou plešatostí, po delší době užívání Femigardu, se mohly pyšnit hustými vlasy a ženy s rostoucími vousy popisovaly jejich přeměnu v jemné a bezbarvé chmýří.

Mladé dívky, které trpí silně bolestivými menstruacemi, po užití Femigardu během 2 cyklů získaly zcela normální průběh a nebyly vyřazovány na několik dnů z běžného života. Zvláštností bylo, že v některých případech, kdy manželé bezdětných žen, které braly Femigard jej ze solidárnosti brali také a u nich došlo k výraznému zlepšení spermiogramu a zlepšení potence (opět vliv na regulaci hypofysa - pohlavní žláza).

Za 29 let existence receptury Femigardu otěhotnělo po jeho samostatném užití nebo jako součásti komplexní léčby více jak 3 000 žen. Jako zajímavost chci uvést, že Femigard vystřídal recepty paní Kamenické u žen, které absolvovaly rehabilitaci dle paní fysioterapeutky Mojžíšové, s níž jsem se dobře znal.

Femigard pro muže má zřetelný účinek v sexualitě po týdnu, spermiogram se podstatně zlepší za 3-5 týdnů.

Femigard je výsledek hledání pomoci ženám v jejich údělu a naplnění přeměny lásky v lásku mateřskou a manželskou. Je ochráncem ženskosti ve všech časech od rozpuku, přes mateřství, zralý věk i stáří. Není všelékem, je odkazem „staré“ medicíny.

MUDr. Václav Vydra, poslední primář gyn. - por. oddělení, zaniklé nemocnice v Aši

Z poradny:

Maria | 2011-02-02 18:47:11

Dobry den, chcela by som Vas poziadat o radu, cakam babatko a mam planovanu
sekciu. Chcela by som predist tomu, aby sa mi vytvorili pripadne
pooperacne zrasty. Mozem uzivat yuccu? Je potrebne zachovat nejaky
odstup alebo mozem ihned, davkovanie 2-0-2 ? Este rada pre sestru.
Vytvorili sa jej cysty v prsnikoch, co by ste jej odporucili uzivat a
ake by bolo davkovanie. Dakujem

Vážená pani Mária,
Yuccu začněte brát 2 dny po operaci, pro Vaši sestru dop Femigard, který rozpouští cysty v prsu. S přáním štěstí v úctě Dr Vydra
a bere se to po dobu minimálně 3 měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
12.2.11 21:37

Snažilka :-)

jinak je na webovkách i diskuze těch co to brali a dotazují se přímo doktora www.hemann.cz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
13.2.11 10:42
verkaad píše: :palec: :palec: :palec:
Je fakt, že tenhle týden jsme to trochu flákali, ale jinak furt a příští to budu muset nějak zařídit!!! :lol: Došla Ti MS???

Ahojky Veru bohuzel mi MS nedosla ani dneska, takze porad cekam :nevim: v utery uvidim co mi rekne doktor, snad se neco uz konecne pohne kupredu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí