Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
17.2.11 18:35

Jak to, že to nefunguje??? :roll: Tak zkus na seznamu zadat měření bazální teploty a ono Ti to tam vyskočí…Já na nich byla včera a fungovalo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.2.11 18:36

to mi povídej… co jsme to počítali tak za to dáme cca 25tis… ale když to nejde přirozeně, tak pro to vytoužené miminko uděláš vše…
peníze budou my nebudem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
17.2.11 18:53

Jasan. Já bych to taky dala a nerozmýšlela bych se vůbec. To jen, že člověk má zpočátku milné informace… Za miminko bych dala i o hodně víc!!! Klapne to!!! Určitě jo!!! Chodíte do Sanusu v Pcích??? A jak se jmenuješ a kde cca bydlíš??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.2.11 19:05

jojo chodíme do Sanusu, jinak se jmenuju Zuzka a bydlíme v Jesničánkách :-)
A kde ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
17.2.11 19:10

Ahojky holky :-) tak porad cekam na MS, pujdu se asi nalozit na chvili do vany abych tomu pomohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.2.11 19:11

cchikita, dej si sklenku červenýho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
17.2.11 19:13
womanz píše:
cchikita, dej si sklenku červenýho :-)

Ahojky Zuzko já jsem Evča … bohužel víno nepiju vůbec takže to mi asi nepomůže :nevim: jedině ta vana :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
17.2.11 19:14
verkaad píše:
Jak to, že to nefunguje??? :roll: Tak zkus na seznamu zadat měření bazální teploty a ono Ti to tam vyskočí…Já na nich byla včera a fungovalo to :-)

ahojj Veru, prnvi odkaz kdyz jsem zadala měření bazální teploty tak mi vyskočilo tohle, je to ono?
 http://www.womenzone.cz/…teploty.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.2.11 19:16

Ahoj Evi, já si ho občas dám, když to chci co nejdřív dostat :-) teď ae ta mrcha chodí pravidelně, jak hodinky, když ji nechci :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
17.2.11 19:19
womanz píše:
Ahoj Evi, já si ho občas dám, když to chci co nejdřív dostat :-) teď ae ta mrcha chodí pravidelně, jak hodinky, když ji nechci :-?

Já jsem měla minulý cyklus přes 50 dni víš, v úterý jsem byla na vyvolávačce, tak čekam kdy MS dorazi, potrebovala bych nejdele do nedele protoze mi doktor napsal zadanku na hormonalni profil a pak se mam objednat na 12-14 Dc na UTZ folíků, jenže je problem ze maji od 7.3.-11.3. dovolenou tak to prave chci dostat co nejdriv abych stihla jit na ten UTz jeste pred jejich dovcou, aby se mnou uz zacal neco delat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.2.11 19:25

tak se to snad dá zařídit u doktora, který ho bude zastupovat… já když jsem jezdila na folikulometrii a můj dr.měl dovolenou, tak jsem se objednávala u druhýho.
Jak dlouho už máš takhle dlouhý cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
17.2.11 19:36
womanz píše:
tak se to snad dá zařídit u doktora, který ho bude zastupovat… já když jsem jezdila na folikulometrii a můj dr.měl dovolenou, tak jsem se objednávala u druhýho.
Jak dlouho už máš takhle dlouhý cykly?

Prášky jsem vysadila v říjnu, od té doby jsem měla cyklus 34, pak 40 a ted 55 :zed: a doktor tam psal ze i doktorka co ho ma zastupovat ma taky v ten termin dovcu, takze bych mela smulu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
17.2.11 19:41

Tak v tom případě přeju ať mrcha dorazí co nejdříve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
17.2.11 19:43
womanz píše:
Tak v tom případě přeju ať mrcha dorazí co nejdříve :-)

Děkuju Zuzi, musím jí dostat do neděle, aby mi ten 12DC vyšel na pátek 4.3. poslední den před dovolenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
17.2.11 19:45

Evi, na womanzone je to na houby, to měření bt. Je to lepší na FertilityFriends nebo Kinderwunsch, jsou to cizojazyčný servery, ale dá se v tom vyznat a právě na těch stránkách www.merenibt.cz je docela podrobný popis, jak se tam orientovat a jak se zaregistrovat. Dala mi na to kontakt Pavla a většina snažilek v diskuzích si vede grafy na těhlech serverech :-) Ze začátku jsem tam absolutně tápala, ale teď už je to pohoda a dá se v tom po chvilce vyznat :-) :wink: Třeba to měření BT už ani nebudeš potřebovat, když jste to s doktorem takhle rozjeli :-) Ale mně to chytlo a je to zajímavý a přínosný :palec:

Zuzko, já jsem Verča a te%d nově bydlíme ve Svidnici, to je kousek za Chrudimí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí