Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak to, že to nefunguje???
Tak zkus na seznamu zadat měření bazální teploty a ono Ti to tam vyskočí…Já na nich byla včera a fungovalo to ![]()
to mi povídej… co jsme to počítali tak za to dáme cca 25tis… ale když to nejde přirozeně, tak pro to vytoužené miminko uděláš vše…
peníze budou my nebudem ![]()
Jasan. Já bych to taky dala a nerozmýšlela bych se vůbec. To jen, že člověk má zpočátku milné informace… Za miminko bych dala i o hodně víc!!! Klapne to!!! Určitě jo!!! Chodíte do Sanusu v Pcích??? A jak se jmenuješ a kde cca bydlíš??? ![]()
jojo chodíme do Sanusu, jinak se jmenuju Zuzka a bydlíme v Jesničánkách ![]()
A kde ty?
Ahojky holky
tak porad cekam na MS, pujdu se asi nalozit na chvili do vany abych tomu pomohla ![]()
womanz píše:
cchikita, dej si sklenku červenýho
Ahojky Zuzko já jsem Evča … bohužel víno nepiju vůbec takže to mi asi nepomůže
jedině ta vana ![]()
verkaad píše:
Jak to, že to nefunguje???Tak zkus na seznamu zadat měření bazální teploty a ono Ti to tam vyskočí…Já na nich byla včera a fungovalo to
ahojj Veru, prnvi odkaz kdyz jsem zadala měření bazální teploty tak mi vyskočilo tohle, je to ono?
http://www.womenzone.cz/…teploty.aspx
Ahoj Evi, já si ho občas dám, když to chci co nejdřív dostat
teď ae ta mrcha chodí pravidelně, jak hodinky, když ji nechci ![]()
womanz píše:
Ahoj Evi, já si ho občas dám, když to chci co nejdřív dostatteď ae ta mrcha chodí pravidelně, jak hodinky, když ji nechci
Já jsem měla minulý cyklus přes 50 dni víš, v úterý jsem byla na vyvolávačce, tak čekam kdy MS dorazi, potrebovala bych nejdele do nedele protoze mi doktor napsal zadanku na hormonalni profil a pak se mam objednat na 12-14 Dc na UTZ folíků, jenže je problem ze maji od 7.3.-11.3. dovolenou tak to prave chci dostat co nejdriv abych stihla jit na ten UTz jeste pred jejich dovcou, aby se mnou uz zacal neco delat ![]()
tak se to snad dá zařídit u doktora, který ho bude zastupovat… já když jsem jezdila na folikulometrii a můj dr.měl dovolenou, tak jsem se objednávala u druhýho.
Jak dlouho už máš takhle dlouhý cykly?
womanz píše:
tak se to snad dá zařídit u doktora, který ho bude zastupovat… já když jsem jezdila na folikulometrii a můj dr.měl dovolenou, tak jsem se objednávala u druhýho.
Jak dlouho už máš takhle dlouhý cykly?
Prášky jsem vysadila v říjnu, od té doby jsem měla cyklus 34, pak 40 a ted 55
a doktor tam psal ze i doktorka co ho ma zastupovat ma taky v ten termin dovcu, takze bych mela smulu ![]()
womanz píše:
Tak v tom případě přeju ať mrcha dorazí co nejdříve
Děkuju Zuzi, musím jí dostat do neděle, aby mi ten 12DC vyšel na pátek 4.3. poslední den před dovolenou ![]()
Evi, na womanzone je to na houby, to měření bt. Je to lepší na FertilityFriends nebo Kinderwunsch, jsou to cizojazyčný servery, ale dá se v tom vyznat a právě na těch stránkách www.merenibt.cz je docela podrobný popis, jak se tam orientovat a jak se zaregistrovat. Dala mi na to kontakt Pavla a většina snažilek v diskuzích si vede grafy na těhlech serverech
Ze začátku jsem tam absolutně tápala, ale teď už je to pohoda a dá se v tom po chvilce vyznat
Třeba to měření BT už ani nebudeš potřebovat, když jste to s doktorem takhle rozjeli
Ale mně to chytlo a je to zajímavý a přínosný ![]()
Zuzko, já jsem Verča a te%d nově bydlíme ve Svidnici, to je kousek za Chrudimí ![]()