Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určo skočte, ať nevýjdete z tréninku
Já teď miláčka radši pro jistotu taky násilním furt
Ale on se nechá…
![]()
verkaad píše:
Určo skočte, ať nevýjdete z tréninkuJá teď miláčka radši pro jistotu taky násilním furt
Ale on se nechá…
![]()
No tak u nás to je to samé, říkala jsem že výhoda dlouhých cyklů je to, že se můžeme mazlit pořád
myslím, že z treninku nevyjdeme určitě ![]()
Ahoj děvčata, my dnes odjíždíme se sousedkou na víkend na zámek Loučeň, prohlídka zámku, večeře s Fantomasem, bazén, labyrinty… to bude krásný ![]()
Miláčka mám na fotbalovém soustředění, tak aspoň nebudu sama doma.
To čekání na MS je nekonečný, ten čas se tak vleče, tak aspoň to rychleji uteče ![]()
Přeji všem krásný víkend
Zuzka
womanz píše:
Ahoj děvčata, my dnes odjíždíme se sousedkou na víkend na zámek Loučeň, prohlídka zámku, večeře s Fantomasem, bazén, labyrinty… to bude krásný
Miláčka mám na fotbalovém soustředění, tak aspoň nebudu sama doma.
To čekání na MS je nekonečný, ten čas se tak vleče, tak aspoň to rychleji uteče
Přeji všem krásný víkend
Zuzka
Ahoj Zuzko, tak to budes mit opravdu krasne straveny vikend
tak si to tam hezky uzij a tesime se az se nam zase vratis
![]()
Veru ted jsem se divala na ty tvoje grafy, takze jestli jsem to spravne pochopila kdyz ti klesala teplota a pak dalsi den vyskocila to znamena ze probehla ovulace? Takže podle grafu 10.2. ? Chápu to dobře? ![]()
Tak nějak by to mělo být, ale mně dneska znovu klesla teplota, tak je možný, že ovu teprve bude, uvidím, jak se budou teploty vyvíjet dál a jak se bude tvářit graf. Čistě teoreticky může probíhat ovu právě dnes anebo už proběhla a tohle je uhnízďovací pokles, ale myslím, že je pravděpodobnější, že mám ovu dnes (ještě zkusím ovu test) A hlavně tulit, tulit, tulit…Minimálně do té doby než půjdou teploty nějak pozvolna nahoru ![]()
Woman
Tak to Ti docela závidím, to bude parádní!!! Já to vidím tak, že moje víkendy te%d jsou na dlouho pracovní (buď v práci nebo na domečku a zahradě), ale v dubnu jede ségra s neteřema do lázní a miláček služebně na 14 dní do Prahy, tak mám týden volna a vyrazím do Jeseníků za ségrou. Ideální by bylo, kdybych v té době už byla těhu…
![]()
verkaad píše:
Tak nějak by to mělo být, ale mně dneska znovu klesla teplota, tak je možný, že ovu teprve bude, uvidím, jak se budou teploty vyvíjet dál a jak se bude tvářit graf. Čistě teoreticky může probíhat ovu právě dnes anebo už proběhla a tohle je uhnízďovací pokles, ale myslím, že je pravděpodobnější, že mám ovu dnes (ještě zkusím ovu test) A hlavně tulit, tulit, tulit…Minimálně do té doby než půjdou teploty nějak pozvolna nahoruWoman
Tak to Ti docela závidím, to bude parádní!!! Já to vidím tak, že moje víkendy te%d jsou na dlouho pracovní (buď v práci nebo na domečku a zahradě), ale v dubnu jede ségra s neteřema do lázní a miláček služebně na 14 dní do Prahy, tak mám týden volna a vyrazím do Jeseníků za ségrou. Ideální by bylo, kdybych v té době už byla těhu…![]()
![]()
No já jsem si to myslela ale spletlo me to nahle poklesnuti dneska .. kazdopadne to nesmite zanedbat a tulit se a tulit se
já bych chtěla být taky na jaře už těhule ![]()
Ještě zkusím ten ovu test, ale už klidně může být negativní, pokud už proběhla
Prostě je to občas věda ![]()
verkaad píše:
Ještě zkusím ten ovu test, ale už klidně může být negativní, pokud už proběhlaProstě je to občas věda
Já jsem si ještě nikdy ovu testíky nekupovala, protože by se mi to pěkně prodražilo, když nevím kdy mám zhruba půlku cyklu, a od 10dne do treba 30 se mi fakt testovat nechce
tak snad se to ted po te navsteve u doktora trochu srovna a neco mi predepise
Oni jsem ovu testy docela drahý. Já jsem s nimi testovala kdysi a teď bych je kdyžtak jenom brala jako pomocnou metodu u toho měření BT nebo třeba při té folikulometrii, to bych se ještě zeptala doktora, jestli to má smysl, ale z diskuze, co na ni jetě chodím, mám pocit, že nejsou úplně spolehlivý a můžou být falešně pozitivní nebo negativní, nebo můžou být pozitivní, ale ovu stejně neproběhne, jen je v moči zvýšený FSH. Kdybych ho neměla doma, tak pro něj do lékárny neběžím, protože mi ten výsledek nepříjde tak důležitej, ale napíšu Ti, jak mi dopadl.
verkaad píše:
Oni jsem ovu testy docela drahý. Já jsem s nimi testovala kdysi a teď bych je kdyžtak jenom brala jako pomocnou metodu u toho měření BT nebo třeba při té folikulometrii, to bych se ještě zeptala doktora, jestli to má smysl, ale z diskuze, co na ni jetě chodím, mám pocit, že nejsou úplně spolehlivý a můžou být falešně pozitivní nebo negativní, nebo můžou být pozitivní, ale ovu stejně neproběhne, jen je v moči zvýšený FSH. Kdybych ho neměla doma, tak pro něj do lékárny neběžím, protože mi ten výsledek nepříjde tak důležitej, ale napíšu Ti, jak mi dopadl.
No právě proto že jsou drahý tak si je kupovat taky nebudu, prostě to chce pojsitit a tulit se obden a nemuzes to prosvihnout, teda pokud nejaka ovu vubec probehla .. jojo urcite napis jak ti testik dopadl..já už bych chtěla dostat tu mrchu červenou, to cekani je fakt sileny ![]()
Ovu test
Tak je na něm takový duch ducha
Takže asi opravdu ovu dnes nebo už proběhla
Tulili jsme se ve středu ráno, včera v noci a jen co miláček přijede, tak ho ještě svedu!!! ![]()
verkaad píše:
Ovu test
Tak je na něm takový duch ducha![]()
![]()
Takže asi opravdu ovu dnes nebo už proběhla
Tulili jsme se ve středu ráno, včera v noci a jen co miláček přijede, tak ho ještě svedu!!!
No tak to jsi urcite ovulku neprosvihla
já uz za chvilku pofrcim domu, tak se tu behem vikendu urcite uvidime, drz mi palecky at mi prijde MS
mej se hezky Veru, pááá ![]()
Pa pa
Já jdu na noční a neděli mám taky pracovní, ale snad se tady alespoň v sobotu objevím
Sice jedeme v sobotu k našim na oběd a oslavu mamčina svátku a pak k nám dorazí známý na prohlídku domku, ale večer snad nakouknu!!!
Tak ať je ta MS nejlépe už dnes!!!
![]()
verkaad píše:
Pa paJá jdu na noční a neděli mám taky pracovní, ale snad se tady alespoň v sobotu objevím
Sice jedeme v sobotu k našim na oběd a oslavu mamčina svátku a pak k nám dorazí známý na prohlídku domku, ale večer snad nakouknu!!!
Tak ať je ta MS nejlépe už dnes!!!
![]()
Ahojky Veru, vecer sem jeste mrknu jestli nedorazis …bohuzel MS jeste neprisla ale mam takove divne bolesti v podbrisku a picha me na prave strane dole
ach jo, uz me to cekani stve ![]()