Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
clobrdinek píše:
ahoj holky, nějakou dobu jsem tu nebyla. Snažím se co nejméně myslet na mimi, proto jsem sem moc nechodila. Dneska jsem dostala MS, takže těhu se nekoná. Od začátku února jsem nemocná, už mě to fakt nebaví…
Jak se máte vy?
Ahoj Pavlinko, no uz jsme si rikaly kde se nam toulas…ju jsem MS dostala v pondeli, takze vcera uz byl konec, zacina nove snazeni, neboj urcite se brzo uzdravis a pak budete taky pokracovat v mazleni ![]()
tak si snažení užívejte a snad už se tento cyklus všem zadaří. ![]()
clobrdinek píše:
tak si snažení užívejte a snad už se tento cyklus všem zadaří.
No to si piš že si užíváme člověk nikdy neví kd ybudou plodné dny
já se těším v pátek na ten UTz foliku doufam ze tam doktor nejake najde a rekne mi pozitivni vysledky z krve, doufam ze tam zadny velky problem nebude
snad to u Dr. dobře dopadne. Já už se těším, až se uzdravím. Je to fakt děs. Poslední dobou moc nad mimčem nepřemýšlím, tak jsem zvědavá jestli se potvrdí tvrzení, že když člověk na mimčo nemyslí, že těhu vyjde.
clobrdinek píše:
snad to u Dr. dobře dopadne. Já už se těším, až se uzdravím. Je to fakt děs. Poslední dobou moc nad mimčem nepřemýšlím, tak jsem zvědavá jestli se potvrdí tvrzení, že když člověk na mimčo nemyslí, že těhu vyjde.
Určitě se brzo uzdravíš a pak to půjde samo
budu ti moc držet palečky ![]()
Já se jdu dívat na telku, tak se tu uvidíme třeba zítra, tak ahojky ![]()
Čau holky, jsem po dvou nočních, tak trochu jak praštěná kopytem…
Evi, normálně pracuju dvanáctky, od 6:30 do 18:30 nebo obráceně a únor byl službama našvihaný, protože nás bylo málo, holky byly nemocný a k tomu ještě nějaký zimní dovolený a hory, tak jsem toho měla dost. Teď to mám hustší ještě na začátku března, protože jsou jarní prázdniny, tak jedou na hory zas další kolegyně, ale pak už je to služba sem, služba tam, mám třeba i 5 dnů volna v kuse, tak doufám, že trochu hnu s vybalováním a uklízením ![]()
Jsem zvědavá, co Ti řeknou na té folikulometrii
A já tenhle týden NEočekávám MS… Tak obě uvidíme.
Pavli já jsem si taky říkala, že tím, že sem člověk chodí, tak na to víc myslí, ale ono stejně, když to mimčo chceš, tak tě to napadá pořád a pořád a i když se člověk něčím zaměstná, tak o tom snažení přece jen v hlavě ví. Já mám hodně práce v práci a kolem bydlení a emimino je pro mně docela relax… A Tvůj graf vypadal moc hezky, aspoň víš, že jsi v tomhle směru v pořádku
Hormonálně Ti to šlape moc hezky ![]()
verkaad píše: Čau holky, jsem po dvou nočních, tak trochu jak praštěná kopytem…Ahoj Veru tak az budes it dovolenou ty tak se taky odreagujes, já sem chodím si proto že jsem závislákEvi, normálně pracuju dvanáctky, od 6:30 do 18:30 nebo obráceně a únor byl službama našvihaný, protože nás bylo málo, holky byly nemocný a k tomu ještě nějaký zimní dovolený a hory, tak jsem toho měla dost. Teď to mám hustší ještě na začátku března, protože jsou jarní prázdniny, tak jedou na hory zas další kolegyně, ale pak už je to služba sem, služba tam, mám třeba i 5 dnů volna v kuse, tak doufám, že trochu hnu s vybalováním a uklízením
Jsem zvědavá, co Ti řeknou na té folikulometriiA já tenhle týden NEočekávám MS… Tak obě uvidíme.
Pavli já jsem si taky říkala, že tím, že sem člověk chodí, tak na to víc myslí, ale ono stejně, když to mimčo chceš, tak tě to napadá pořád a pořád a i když se člověk něčím zaměstná, tak o tom snažení přece jen v hlavě ví. Já mám hodně práce v práci a kolem bydlení a emimino je pro mně docela relax… A Tvůj graf vypadal moc hezky, aspoň víš, že jsi v tomhle směru v pořádkuHormonálně Ti to šlape moc hezky
To je přesný a myslím, že to bude ještě lepší, až budeme těhu ![]()
JOjo až budemetěhu tak si to budeme nalezite uzivat, vsechny
uz aby to bylo ![]()
byli jsme se projít a měla jsem tu návštěvu, tak jsem odsud zmizela narychlo a bez rozloučení
Tak jsem vážně zvědavá, co přinese příští týden…
![]()
verkaad píše:
byli jsme se projít a měla jsem tu návštěvu, tak jsem odsud zmizela narychlo a bez rozloučeníTak jsem vážně zvědavá, co přinese příští týden…
![]()
Ahoj Veru, to nevadí, nám to bylo jasné, že si užíváš volna
dneska je taky kráásně venku, sluníčko svítí, už se těším domů, za chvilku frčím, tak se tu určitě potkáme navečer nebo třeba zítra
páá ![]()
Ahoj Evi, dneska se hodlám objednat na gyndu, mám tam jít v březnu na prevenci, tak tam zavolám dneska a domluvím si termín. Jinak mám takový pocit,že to tenhle týden spíš dostanu
Už mně pobolívá podbřišek a prsa. Ale zas si říkám, že když t
teď neklapne, tak si o to
m taky trochu pokecám s Mudrem ![]()
verkaad píše:
Ahoj Evi, dneska se hodlám objednat na gyndu, mám tam jít v březnu na prevenci, tak tam zavolám dneska a domluvím si termín. Jinak mám takový pocit,že to tenhle týden spíš dostanuUž mně pobolívá podbřišek a prsa. Ale zas si říkám, že když t
teď neklapne, tak si o to
m taky trochu pokecám s Mudrem
Ahoj Veru ale treba to jsou těhu bolesti bricha a prsou, no uvidis, drzim palecky aby to nebyla ta mrcha MS … ale kdyz jdes v breznu stejne na prevenci tak to jiste nejak vykoumate s dokturkem a pujde to pak jedna basen ![]()
Tak dokud to nedostanu, tak nevím, ale já jsem na sebe takový senzibil, že to spíš čekám. A kdyby MS nepřišla, tak s MUDRem proberu jiné věci ![]()