Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
19.2.11 18:44

Čau Evi, tak to Tě ta mrcha rudá fakt pekelně napíná!!! Ach jo!!! Znova si dej vanu a nějakýho teplýho macíka na břicho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
19.2.11 19:45
verkaad píše: Čau Evi, tak to Tě ta mrcha rudá fakt pekelně napíná!!! Ach jo!!! Znova si dej vanu a nějakýho teplýho macíka na břicho :palec:

Ahoj Veru jo to mas pravdu pekne me napina pujdu se na chvili zase nalozit do vany :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
19.2.11 20:02

Tak já Ti budu držet pěsti, ať konečně dorazí :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
19.2.11 20:15
verkaad píše:
Tak já Ti budu držet pěsti, ať konečně dorazí :-) :wink:

Tak už jsem venku z vany nahrivala jsem se, tak snad to zabere, jeste si strcim pod pyzamko teplou deku a budu se zahrivat :-) snad to pomuze … dneska jsi tkay v praci nebo mas volno? Prijdes zitra zase na chvili na pokec? Jaka byla dneska navsteva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
19.2.11 20:24

Zítra jsem taky v práci a ještě v pondělí, ale pak budu mít 2 dny volna, tak se fakt těším :wink: Návštěva u našich, i pak ta u nás byla super,jen mně hrozně po noční rozbolela hlava, tak jsem si pak musela jít na chvilku lehnout, ale teď už je to fajn :-) Jinak mám únor dost nabitej, co se práce týče a až jsem docela unavená z toho, ale zas si říkám, že to aspoň lehce odvádí moji pozornost od myšlení na mimi :wink: Ale fakt jen trochu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
19.2.11 20:31
verkaad píše:
Zítra jsem taky v práci a ještě v pondělí, ale pak budu mít 2 dny volna, tak se fakt těším :wink: Návštěva u našich, i pak ta u nás byla super,jen mně hrozně po noční rozbolela hlava, tak jsem si pak musela jít na chvilku lehnout, ale teď už je to fajn :-) Jinak mám únor dost nabitej, co se práce týče a až jsem docela unavená z toho, ale zas si říkám, že to aspoň lehce odvádí moji pozornost od myšlení na mimi :wink: Ale fakt jen trochu :mrgreen:

my jsme odpoledne s manzelem taky na hodinku sli hajat, hezky jsme si odpocinuli .. ja budu mit pristi tyden v praci taky frmol, mam tam hromadu hnusnych vykresu ktere musim zpracovat :pocitac: ja porad myslim na to kdy dostanu mestruaci takze na mimco myslim prakticky porad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
19.2.11 20:36

Já myslím, že když se člověk snaží o těhu, tak to tak prostě je a dobré rady typu „nemysli na to“ jsou k ničemu :roll: Já se pro dnešek loučím, jdu pojistit možnou ovu a zkouknout filmek :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
19.2.11 20:40
verkaad píše:
Já myslím, že když se člověk snaží o těhu, tak to tak prostě je a dobré rady typu „nemysli na to“ jsou k ničemu :roll: Já se pro dnešek loučím, jdu pojistit možnou ovu a zkouknout filmek :-) :mavam:

Ano říká se to lidem pěkně, jenže ono na to nejde nemyslet :-) tak se měj hezky, užijte si tulení a pořádně to pojistěte … ahojky a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
20.2.11 19:00

Ahojky Veru, tak MS pořád nepřišla, jsem už pěkně naštvaná, vím, že doktor říkal že to dostanu za 5-12 dní a dneska to je od úterý teprve 6, ale štve mě to kvůli těm folíkům, že to nejspíš nestihnu než půjdou na tu dovolenou…ach jo, to je fakt jako naschval :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
20.2.11 19:19

Tak to je mi Evi líto :-( Zkusila bych být tebou zítra zavolat ke Grygarovi do ordinace, kam máš na tu folikulometrii jít, když budou mít dovču. Třeba Ti napíše žádanku na UZ do nemocnice nebo k zastupujícímu gyndaři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
21.2.11 06:32
verkaad píše:
Tak to je mi Evi líto :-( Zkusila bych být tebou zítra zavolat ke Grygarovi do ordinace, kam máš na tu folikulometrii jít, když budou mít dovču. Třeba Ti napíše žádanku na UZ do nemocnice nebo k zastupujícímu gyndaři :wink:

Ahojky Veru, no uvidíme do zítra, kdybych to dostala ještě během dneška tak by mi to do příštího pátku vyšlo ještě 12 dní, tak ještě počkám, ale už mě to fakt štve :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
21.2.11 21:17

ahojky Veru, takze super zprava dne, odpoledne jsem dostala MS, normalne jsem si ji vymodlila, takze mam hned lepsi naladu :-) na krev jdu ve stredu a na folíky jsem objednana 4.3…vyšlo mi to uplne presne, snad tam uz ten 12DC bude neco narustat :-) jdu chrnet, mam zase ucpane nosni dutiny, a je mi porad zima, tak se jdu zahrat do pelisku…mej se krasne a zitra se tu snad uvidime, pááá a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.2.11 09:07

Čau Evi, tak to je vážně skvělý!!! :palec: Nám včera nečel net, tak jsem tu ani nebyla. Jinak mně čeká teď ta fáze mezi ovu a MS, tak doufám, že MS nedorazí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
22.2.11 09:25
verkaad píše: Čau Evi, tak to je vážně skvělý!!! :palec: Nám včera nečel net, tak jsem tu ani nebyla. Jinak mně čeká teď ta fáze mezi ovu a MS, tak doufám, že MS nedorazí… :roll:

Ahoj Veru, ani nevíš jakou jsem měla včera radost :-)konečně skončil ten šílený cyklus … už se těším na UTZ jestli rostou folíky a krev snad taky dopadne dobře .. budu ti držet palečky ať MS nepříjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
22.2.11 09:41

To já Tobě taky :-) Ať máš na folikulometrii narostlý krásný vajíčka a pak ať MS nepříjde!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí