Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
verkaad píše:
Ahoj Evi, já jsem se sem dostala až teďTo jsou mi teda novinky, ale snad se to opravdu pohne dobrým směrem, protože kdyby jsi měla anovulační cykly, tak by jste se mohli snažit roky a furt nic. je dobře, že Ti udělá ten profil a folikulografii, to řekne hodně!!! Tak to třeba duben jistí!!!
Jinak mně šla teplota ráno nahoru, takže ovu proběhla včera
To jsem ráda, včera tulení bylo, sice jen ráno ale šance tu je
Jinak je to s tulením tenhle měsíc taky takový mizerný u nás…
Jsem hodně v práci a nebo je pryč Petr. Štěpánkoto je fajn, že jsi v pořádku a máš cyklus v pohodě, určo to brzo klapne a bude to už v pořádku
![]()
Dobré ránko Veru, no já taky doufam, ze tak brezen / duben by to mohlo klapnout, kdyz uz budou vysledky z tech hormonu tak mi snad neco nasadi … ted se normalne modlim abych tu mrchu MS dostala co nejdriv, potrebuju ji dostat nejdyl do nedele, aby mi pak 12DC vysel na 4.3. to je posledni den co tam jsou, protoze pak jdou na dovolenou na tyden, a ja bych chtela aby mi stihl udelat jeste tu folikulometrii kdyz uz jsme se do toho tak pekne pustili.. tak uz se tesim az dorazite abychom mohli dal povidat
tak to Vam Veru drzim palecky kdyz tuleni bylo a myslis ze ovulka problehla to ti zavidim, tak treba se uz zadarilo a predbehnes me ![]()
Evi nesmutni!!! Musíme myslet hlavně pozitivně a jestli bych Tě předběhla, tak leda tak o měsíc
Já si spíš myslím, že tenhle měsíc to neklapne, tulení flákáme sice ne vlastní vinou (práce, práce
), takže na Tebe spíš počkám!!!
Držím pěstičky, a´t ta mrcha červená dorazí co nejdřív a jsem moc ráda, že se to u vás takhle hezky rozjelo, myslím, že naopak máš náskok Ty!!! ![]()
verkaad píše:
Evi nesmutni!!! Musíme myslet hlavně pozitivně a jestli bych Tě předběhla, tak leda tak o měsíc![]()
![]()
Já si spíš myslím, že tenhle měsíc to neklapne, tulení flákáme sice ne vlastní vinou (práce, práce
![]()
![]()
), takže na Tebe spíš počkám!!!
Držím pěstičky, a´t ta mrcha červená dorazí co nejdřív a jsem moc ráda, že se to u vás takhle hezky rozjelo, myslím, že naopak máš náskok Ty!!!
Já vím Veru musíme myslet pozitivně, jen by mě mrzelo kdybych tu folikulometrii prošvihla kvůli jejich dovolené, a zase bych musela měsíc čekat aby zjistil jestli jsem vubec ovulku mela vis .. jo jo ted si budu davat horke sprchy a nebo koupel abych tu mrchu cervenou vyhnala co nejdriv, do nedele mam cas, pak bych byla 4.3. posledni den pred jejich dovcou akorat 12DC tak to by jeste slo zjistit
no tak uvidis jak to dopadne u Vas tenhle mesic, v breznu jsi taky psala ze jdes na preventivku ne? Tak si nech taky udelat hormony a treba te taky pozve na foliky
kazdopadne se budeme prubezne informovat ![]()
Jasan
Já myslím, že bych profil nepotřebovala, když mám normálně MS, ale folikulometrii bych si domluvila
Určitě jsme obě na nejlepší cestě ![]()
verkaad píše:
JasanJá myslím, že bych profil nepotřebovala, když mám normálně MS, ale folikulometrii bych si domluvila
Určitě jsme obě na nejlepší cestě
Ja si myslim ze ten profil by se ti taky neztratil, ale atk doktor ti urcite poradi
doufam ze to uz dlouho nebude trvat, fakt chci byt co nejdriv uz tehulka ![]()
Taky už chci být co nejdřív těhulka…Ty cykly mi příjdou kolikrát nekonečný, pak příjde MS a zase znova od začátku
A do toho se nesejdeme doma, když probíhá ovulka, to by se z toho člověk opupínkoval
Pokud to tenhle měsíc neklapne, tak to proberu s Dostálem a uvidím, co vymyslí ![]()
verkaad píše:
Taky už chci být co nejdřív těhulka…Ty cykly mi příjdou kolikrát nekonečný, pak příjde MS a zase znova od začátkuA do toho se nesejdeme doma, když probíhá ovulka, to by se z toho člověk opupínkoval
Pokud to tenhle měsíc neklapne, tak to proberu s Dostálem a uvidím, co vymyslí
No tak to nejsi sama ktera chce byt co nejdriv tehulka
i me to cekani prijde nekonecny zvlast kdyz jsem mela tak nepravidelne a dlouhe cykly
my se teda doma vidime denne s tim problem neni, ale s tou moji ovulaci, kdyz ji nepoznam
to je problem
Zkus ještě měřit i tu BT
Já jsem se tomu bránila, ale teď mně to baví a zjistila jsem, že mám asi ovulaci jen pár dní po MS a ne uprostřed cyklu
Je to sice trochu otrava, že mi pípá budík každý den v 5h, ale Petr to vzal strašně dobře a já mám radost, jak se graf vykresluje! ![]()
verkaad píše:
Zkus ještě měřit i tu BTJá jsem se tomu bránila, ale teď mně to baví a zjistila jsem, že mám asi ovulaci jen pár dní po MS a ne uprostřed cyklu
Je to sice trochu otrava, že mi pípá budík každý den v 5h, ale Petr to vzal strašně dobře a já mám radost, jak se graf vykresluje!
No přemýšlela jsem o tom taky, ale můžu začít stejně až mi začne MS … jestli tam teda ja osobně něco poznám, vstávám v 5.20 ale o víkendu to bude asi utrpení to si totiž ráda přispinkám
já ale nemám založený žádný graf na měření BT, takže ani nevím kam si to mám zapisovat ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Jsem taky z PCE a jelikož tady bydlím teprve půl roku, tak taky moc kamarádek nemám…
My jsme se po roce neúspěšného snažení ozhodli pro umělé oplodnění, takže příští měsíc nás to čeká…
Doufám, že se co nejdříve všechny dočkáme ![]()
ahojky holky, tak co je u vas noveho
?Blizi se nam vikend a ja se modlim aby mi prisla MS do nedele, snad to klapne, nalozim se dneska a zitra asi do vany
![]()
Evi, projdi si stránky www.merenibt.cz, tam je vsechno
Jinak u nás nic nového, budu NEčekat na MS ![]()
Woman Vítám Tě!!! Tak to budeš určitě těhulka první!!! Držím pěstičky!!! ![]()
verkaad píše:
Evi, projdi si stránky www.merenibt.cz, tam je vsechnoJinak u nás nic nového, budu NEčekat na MS
Woman Vítám Tě!!! Tak to budeš určitě těhulka první!!! Držím pěstičky!!!
Veru mrkam na tu stranku ale pise mi to ze neexistuje
taky ti drzim palecky at MS neprijde ![]()
verkaad, to nevím jestli budu první, už jsme podstoupili 3 neúspěšné inseminace
ted půjdem poprvé na IVF, ale taky to není stoprocentní
Tak snad to klapne, womanz
Inseminace je o krok míň než IVF. Budu držet palečky, aby to fakt vyšlo, je to i docela drahej špás, známá na tom byla taky. A to Ti tvrdí, že máš první 3 pokusy zdarma… ![]()