Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
14.2.11 18:00

Je to dokument o asi 4 miminách z ruznych zemí.stahuju to ted na ULOŽ TO.Slyšela jsem že je to hezký.Taky na tom od včera děláme minulej měsíc jsme flákali.tak koukám Veru že měříš vid :palec: ,snad to bude k něčemu už aby to bylo.vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.2.11 19:26

No jo, měřím a musím říct, že mně to docela i baví :-) Tak snad to k něčemu bude… :zed: Už aby jsme byly všechny!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
14.2.11 20:56
verkaad píše:
Neboj Evi, to bude v pohodě a určitě to brzo klapne :-) Moje kámoška to měla přesně jako ty, neměla skoro MS a cítila se hodně unavená a pak ji zjistili vysoký prolaktin, nasadili nějaký léky a do dvou měsíců byla těhu :wink: Mně dneska podle BT vychází ovulace, ráno tulení bylo, tak teď jenom zase čekat a ještě to několikrát dnes zítra a ve středu pojistit :wink:

Tak tu ovulaci ti Veru zavidim tu ja bohuzel nepoznam…ale snad konecne se mnou zitra neco provede a zjisti co je spatne … uz se moc tesim az budu tehule, snad mas pravdu a nejakymi hormony mi cyklus srovna a pomuze k mimcu :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.2.11 21:04

Tak mi dej zítra určitě vědět, jak jsi dopadla :-) :wink: Já budu v práci, ale snad se ke kompu během dne dostanu. Jsem fakt docela ráda, že jsem začala tu BT měřit, protože jestli zítra ráno teplota povyleze, tak by to znamenalo, že ovu opravdu byla dneska a t.j. teprve 10DC. Takhle brzo by mi jí asi žádná ovu kalkulačka nespočítala a ovu testy bych asi taky zkoušela až dýl…Tak jen doufám, že zítra půjde teplota nahoru :roll: Jinak u nás :hug: bylo ráno a snad to případně bude stačit, protože Petr je nějakej hotovej a sedřenej a asi na něj něco leze, tak nechci ještě prudit s milováním… :-( Třeba mu bude zítra líp :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
14.2.11 21:13
verkaad píše:
Tak mi dej zítra určitě vědět, jak jsi dopadla :-) :wink: Já budu v práci, ale snad se ke kompu během dne dostanu. Jsem fakt docela ráda, že jsem začala tu BT měřit, protože jestli zítra ráno teplota povyleze, tak by to znamenalo, že ovu opravdu byla dneska a t.j. teprve 10DC. Takhle brzo by mi jí asi žádná ovu kalkulačka nespočítala a ovu testy bych asi taky zkoušela až dýl…Tak jen doufám, že zítra půjde teplota nahoru :roll: Jinak u nás :hug: bylo ráno a snad to případně bude stačit, protože Petr je nějakej hotovej a sedřenej a asi na něj něco leze, tak nechci ještě prudit s milováním… :-( Třeba mu bude zítra líp :roll:

Jojo urcite ti dam vedet jen se neboj, jdu az o pul 2, tak potom az se vratim a doma neco poklidim tak se tu zastavim a pisnu :-) my se s manzelem tulime porad, to je jedina vyhoda toho ze nemam MS, ze nemusime mit prestavky :hug: ja si ovulku bohuzel nepoznam, zvazuju ze si mozna tky zacnu tu teplotu merit, jestli vubec taky ovulaci mam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.2.11 21:23

Tak uvidíš, co Ti dokťa řekne, třeba Ti to nějak naplánuje a nebudeš muset ani měřit :-D My se taky :hug: skoro furt, je výhoda, že Petr pracuje doma, tak je nám denní doba fuk, ale zatím to neklaplo :roll: :nevim: Musíme prostě věřit, že už se brzo dočkáme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
14.2.11 21:25
verkaad píše:
Tak uvidíš, co Ti dokťa řekne, třeba Ti to nějak naplánuje a nebudeš muset ani měřit :-D My se taky :hug: skoro furt, je výhoda, že Petr pracuje doma, tak je nám denní doba fuk, ale zatím to neklaplo :roll: :nevim: Musíme prostě věřit, že už se brzo dočkáme… :wink:

My to taky neplanujeme, manzel je ted bez prace, takze je doma, a mazlime se taky kdykoliv je na to chut :-) ale bohuzel se jeste nezadarilo, snad ted doktor pomuze a neco mi predepise aby se mi to srovnalo a taky neco na podporu k tomu snazeni aby to vyslo co nejdriv :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
14.2.11 21:33

Veru jdu spinkat, rano vstavam zase pred pul 6 tak abych si odpocinula :-) zitra se tu urcite objevim uz v praci a pak odpoledne napisu novinky od doktora, musim si behem dne sepsat na co se ho vubec mam zeptat abych na neco nezapomnela :-) mej se hezky, dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.2.11 21:37

To víš, že jo!!! Zítra budeš nositelka jen samých dobrých zpráv :palec: Já si taky říkám, že když to nevýjde ani tenhle cyklus, tak to s Dostálem v březnu proberu. Do léta určitě budeme těhule!!! :pankac: Tak já už jdu do hajan, jinak zítra nevstanu :-? Pa pa a odpo na tebe budu myslet!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
14.2.11 21:38
verkaad píše:
To víš, že jo!!! Zítra budeš nositelka jen samých dobrých zpráv :palec: Já si taky říkám, že když to nevýjde ani tenhle cyklus, tak to s Dostálem v březnu proberu. Do léta určitě budeme těhule!!! :pankac: Tak já už jdu do hajan, jinak zítra nevstanu :-? Pa pa a odpo na tebe budu myslet!!! :mavam:

No to doufam ze budu nositelka dobrych a pozitivnich zprav :-) určitě se nam to do leta povede a pristi rok na jare uz budeme vozit svoje mimca :-) mej se hezky, dobrou noc, zitra se urcite ozvu, ahojky :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
15.2.11 12:03
verkaad píše:
To víš, že jo!!! Zítra budeš nositelka jen samých dobrých zpráv :palec: Já si taky říkám, že když to nevýjde ani tenhle cyklus, tak to s Dostálem v březnu proberu. Do léta určitě budeme těhule!!! :pankac: Tak já už jdu do hajan, jinak zítra nevstanu :-? Pa pa a odpo na tebe budu myslet!!! :mavam:

Ahojky Veru tak ja frcim z prace, odpoledne se tu stavim a pisnu novinky od doktora, snad se ho stihnu na vsechno zeptat .. zatim páá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
15.2.11 17:23

verkaad:
Ahojky Veru - k memu dnesnimu vysetreni … tak tehotna bohuzel nejsem, doktor na UTZ nic nevidel…dostala jsem do zadku dve ampulky Agulotin na vyvolani MS, do 5–12 dnu bych to mela dostat, kdybych nahodou v sobe mimco mela a jeste to nebylo videt tak ta injekce nicemu nevadi, naopak posiluje sliznici, ale doktor rikal ze s nejvetsi pravdepodobnosti tenhle cyklus byl u me bez ovulky :zed: :-( ale dostala jsem zadanku na hormonalni profil, ten se odebira 2DC tudiz kdyz mate kramy, takze ted budu cekat az to dostanu a az mi odeberou krev mam si hned zavolat a objednat se na 12–14DC na dalsi UTZ na gyndu doktor mi prohlidne vajecniky folikuly jak se mi zvetsuji, manzel dostal zadanku na spermiogram, chtelo by to mit pohromade s temi mymi vysledky…az pujdu na to UTZ tak mi doktor rekne jak dopadly hormony a predepise mi lecbu, takze dneska jsem nic na srovnani jeste nedostala .. tak snad jsem na nic nezapomnela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.2.11 17:36

Ahojky,už jsem myslela že jsi těhotná,ale neboj všechno příjde taky si to pořát říkám,snad už nepotratím.mám cyklus v poho ale zas nesexujem jak máme,když je ovulka tak zas nejsme spolu doma nebo se nepohodnem to je k naštvání. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
15.2.11 17:46
Bibi11 píše:
Ahojky,už jsem myslela že jsi těhotná,ale neboj všechno příjde taky si to pořát říkám,snad už nepotratím.mám cyklus v poho ale zas nesexujem jak máme,když je ovulka tak zas nejsme spolu doma nebo se nepohodnem to je k naštvání. :zed:

ahojky bohužel těhulka nejsem, i když možná pardni ano ale na UTZ to jeste doktor nevidel, ale uz o tom pochybuju, myslim si ze cyklus byl bez ovulky, doktor totaky rikal ze na 90% si mysli ze ovulka nebyla…tak uvidime po odberu krve na hormony kam se to pohne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
15.2.11 21:29

Ahoj Evi, já jsem se sem dostala až teď :-) To jsou mi teda novinky, ale snad se to opravdu pohne dobrým směrem, protože kdyby jsi měla anovulační cykly, tak by jste se mohli snažit roky a furt nic. je dobře, že Ti udělá ten profil a folikulografii, to řekne hodně!!! Tak to třeba duben jistí!!! :palec: Jinak mně šla teplota ráno nahoru, takže ovu proběhla včera :dance: To jsem ráda, včera tulení bylo, sice jen ráno ale šance tu je :-) Jinak je to s tulením tenhle měsíc taky takový mizerný u nás… :-( Jsem hodně v práci a nebo je pryč Petr. Štěpánkoto je fajn, že jsi v pořádku a máš cyklus v pohodě, určo to brzo klapne a bude to už v pořádku :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí