Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
cchikita píše:
ahoj Stepanko, no tak to je fajn ze mate vsechno nachystane a pripravene a ze se tatka o tebe tak pekne stara a pro mimiska ma pripraveny uz krasny pokojicek![]()
ja se mam dobre, vybavicku uz taky nakupujeme, musime rozlousknout jeste ten kocarek a dokoupit postylku a par veci a jeste udelat zasobicku plenek
z tech pribranych kil si nic nedelej, ver ze po porodu to pujde dolu
ja mam zatim +7kg, tak doufam ze to moc nahoru uz nepujde ale clovek se tomu neubrani .. za dva tydny jdu na posledni velky UTZ tak uvidime jak nam princezna vyrostla
tak kdyz budete mit nejake novinky tak pisnete … pripadne kdybyste jeli rodit tak se budeme tesit na zpravicku a fotecky
Já měla ve 30tt 9kg ale ted jsem nák začla rychle rust to je tím že mám pořád hlad
.Tak to je super že máte nachystáno utíká ti to taky tak rychle?mě příjde že nedávno jsem otěhotněla a už bude malej u nás.a co jméno už jste rozhodnuti? ![]()
Tak ja jsem ted na vaze radsi nebyla ale pred 14 dny jsem mela +7kg, jdu za dalsi dva tydny do poradny tak jsem zvedava kolik budu mit ve 31tydnu
to si pis ze to utika desne rychle vsichni to rikaji, nedavno jsi mela // na testu a za dva a pul mesice rodis, no mazec
na jmene dohodnuti jeste nejsme, ted jsme to nejak neresili ![]()
Tak Štěpánka (Bibi) už odjela do porodnice
praskla ji voda. Pak podám info až dá vědět… Jááá už chciiii takyyyyy ![]()
womanz píše:
Tak Štěpánka (Bibi) už odjela do porodnicepraskla ji voda. Pak podám info až dá vědět… Jááá už chciiii takyyyyy
ahoj Zuzi urcite dej vedet jsem napjata jako gate ![]()
Tak Štěpánce se včera v 14:02 narodil malej Martínek, 3,30kg a 49cm, po vyvolání to šlo docela rychle a jsou oba v pořádku ![]()
Přikládám foto co mi poslala
Jinak pokud chceš přidej se k nám do uzavřené skupiny Pardubičandy, požádej o vstup zakladatelku hanulku78, jsme tam holky z PCE a okolí jak čekatelky tak i zasloužilé maminky