Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
8.11.11 10:07
cchikita píše:
ahoj Stepanko, no tak to je fajn ze mate vsechno nachystane a pripravene a ze se tatka o tebe tak pekne stara a pro mimiska ma pripraveny uz krasny pokojicek :-) :mrgreen: ja se mam dobre, vybavicku uz taky nakupujeme, musime rozlousknout jeste ten kocarek a dokoupit postylku a par veci a jeste udelat zasobicku plenek :-) z tech pribranych kil si nic nedelej, ver ze po porodu to pujde dolu :wink: ja mam zatim +7kg, tak doufam ze to moc nahoru uz nepujde ale clovek se tomu neubrani .. za dva tydny jdu na posledni velky UTZ tak uvidime jak nam princezna vyrostla :mrgreen: tak kdyz budete mit nejake novinky tak pisnete … pripadne kdybyste jeli rodit tak se budeme tesit na zpravicku a fotecky :palec:

Já měla ve 30tt 9kg ale ted jsem nák začla rychle rust to je tím že mám pořád hlad :oops: .Tak to je super že máte nachystáno utíká ti to taky tak rychle?mě příjde že nedávno jsem otěhotněla a už bude malej u nás.a co jméno už jste rozhodnuti? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
8.11.11 10:18

Tak ja jsem ted na vaze radsi nebyla ale pred 14 dny jsem mela +7kg, jdu za dalsi dva tydny do poradny tak jsem zvedava kolik budu mit ve 31tydnu :-) to si pis ze to utika desne rychle vsichni to rikaji, nedavno jsi mela // na testu a za dva a pul mesice rodis, no mazec :mrgreen: na jmene dohodnuti jeste nejsme, ted jsme to nejak neresili :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
25.11.11 22:12

Tak Štěpánka (Bibi) už odjela do porodnice :D praskla ji voda. Pak podám info až dá vědět… Jááá už chciiii takyyyyy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
27.11.11 16:44
womanz píše:
Tak Štěpánka (Bibi) už odjela do porodnice :D praskla ji voda. Pak podám info až dá vědět… Jááá už chciiii takyyyyy :roll:

ahoj Zuzi urcite dej vedet jsem napjata jako gate :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
27.11.11 18:19

Tak Štěpánce se včera v 14:02 narodil malej Martínek, 3,30kg a 49cm, po vyvolání to šlo docela rychle a jsou oba v pořádku :hug:
Přikládám foto co mi poslala
Jinak pokud chceš přidej se k nám do uzavřené skupiny Pardubičandy, požádej o vstup zakladatelku hanulku78, jsme tam holky z PCE a okolí jak čekatelky tak i zasloužilé maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
25.4.20 15:56

Ahojda, obnovuji diskuzi, jestli se náhodou někdo nechytí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie