Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,tak jsem si ráno dojela na pedikuru udělala mi masáž tak to bylo příjemný
.včera ty okurky zavařoval Luky on rád vaří tak jsem nemusela nic dělat.Jinak Zuzi dnes to ve 2 platí. ![]()
Já s tím počítám
akorát jsem se vrátila od kadeřnice a jdu na obídek ![]()
ahoj Zuzi,tak se bodyčka líbila,Lukyn říkal že jsou maličký a pusinkoval je jak jsou roztomilé až měl trochu slzy v očích blázínek a měl starost zda se do nich malé vejde.Po narození určitě to je sranda ty mužský. ![]()
No to je krása
ten můj to okomentoval jestli toho už nemáme dost
no jo… taky jsem měla málem slzy v očích, ale z jinýho důvodu… asi neměl svůj den.
Dnes od rána uklízím, už mě to docela neba… odpoledne snad dokončím žehlení a budu mít klid ![]()
Ahoj holky
tak jsme doma z oslav,vše supr.Přivezla jsem si asi 12kousku oblečku pro mimi,mám to od segřiný šéfky.má 2 děti a obje jsou narozené v prosinci kluk a holka.tak mám od koho brát hadříky,oni jsou docela při penězích tak to oblečení bych si nemohla koupit normálně džínečky třeba za 500
to fakt nejsem cvok mimčo to vezme 2× a pak se už nevejde.je vše jako nové
Potřebovala bych taky uklidit ale to zvládnu než ve čtvrtek pojedem na dovču,vubec se mi nechce nic dělat je hrozně ospalo.
Štěpi, tak zrovna tenhle kousek je nádhernej ![]()
Já jsem dnes chtěla doklidit a vyžehlit, ale celej den jsem se nedonutila… hrůza.. budu to muset dohnat zítra, než pojedem na letiště
se z toho asi picnu ![]()
Ahojky tak jsem ted do uklízela a peru 3 pračku,jsem splavená jak kráva.V čtvrtek odjíždíme na 14 dní měla jsem pro pejska hlídání tak tý kámošce volám zda to platí a ona že má problémy že budou s přítelem rozcházet atd.tak že mi dá ve středu vědět.hmm to znám,dám jí tam a ona za týden pak bude volat at si pro psa přijedu.je dost nespolehlivá tak čubinka pojede s náma. ![]()
Ahoj Stepanko koukam ze mas doma veselo, ale na dovolene si odpocines uvidis
koupila jsi krasny oblecek na mimiska ![]()
cchikita píše:
Ahoj Stepanko koukam ze mas doma veselo, ale na dovolene si odpocines uvidiskoupila jsi krasny oblecek na mimiska
Ahoj Evi tak jak se máte?co mimi nezlobí tě?
Oblečení na prví 3 měsíce tak nějak máme už dudu kupovat jen větší oblečky.až teda budem vědět co to bude ta paní má plno věciček jak na holky tak kluky.ještě si počkáme.Zítra jdem zas na UTZ dělám si naděje že už by třeba mohlo být vidět pohlaví ale nejspíš né protože vždy se otočilo.
a tyhle katata se mi taky líbí. ![]()
Bibi11 píše:cchikita píše:Ahoj Evi tak jak se máte?co mimi nezlobí tě?
Ahoj Stepanko koukam ze mas doma veselo, ale na dovolene si odpocines uvidiskoupila jsi krasny oblecek na mimiska
Oblečení na prví 3 měsíce tak nějak máme už dudu kupovat jen větší oblečky.až teda budem vědět co to bude ta paní má plno věciček jak na holky tak kluky.ještě si počkáme.Zítra jdem zas na UTZ dělám si naděje že už by třeba mohlo být vidět pohlaví ale nejspíš né protože vždy se otočilo.
a tyhle katata se mi taky líbí.
My se mame dobre, mimi me nezlobi, akorat me poboliva hlava, ale to bude tim tlakem a zmenami pocasi .. to jste kupovali hodne brzo, ja pockam az do pohybu a pak zacneme nakupovat ![]()
Ja jdu zitra taky na utz, uz se moc tesim az mimiska zase uvidim
![]()
ahoj holky, já jsem doma z kontroly, jsme v pořádku a mimísek se má čile k světu. Ptala jsem se na pohlaví a doktor mi řekl, že to vypadá na holčičku, tak 70%
ale jistější si bude až v tom 20tt na velkém UTZ. No jdeme zítra na to 3D tak uvidíme, jestli se tam ukáže ![]()
Myslim že není brzo,pokovad to má být v pořádku tak bude.a to že to začnu kupovat za 2 měsíce nevidím rozdíl.S mimčem se muže něco stát třeba ve 25tt nebo dýl a to že to koupím ted to zdraví mimča neovlivní.tak at ti zítra UTZ dobře dopadne ![]()
Ahoj holky, tak máme za sebou 3D UTZ a byla jsem nadšena. Dr. nám opět na 70% potvrdil holčičku, hold pindíka tam neviděl
rovnou jsem se objednala na 22tt na ten velkej 3D to budu chtít i DVD, dnes jsme si odnesli jenom fotku, sice se nám ukázalo zády, ale i tak je to dobře vidět
Přikládám, akorát omluvte tu tečku od blesku, hold jinak to nešlo
womanz píše:
Ahoj holky, tak máme za sebou 3D UTZ a byla jsem nadšena. Dr. nám opět na 70% potvrdil holčičku, hold pindíka tam nevidělrovnou jsem se objednala na 22tt na ten velkej 3D to budu chtít i DVD, dnes jsme si odnesli jenom fotku, sice se nám ukázalo zády, ale i tak je to dobře vidět
Přikládám, akorát omluvte tu tečku od blesku, hold jinak to nešlo
Ahoj Zuzi,to je krásná fotka.A holčička to je paráda.včera jsem byla na UTZ a prcek byl divokej
mám vyfocené chodidlty prstíčky majinký
Nabrala mi dnes sestra krev na tripl testy a za 3 týdny dostanu žádanku do porodnice na velký UTZ ve 20tt.už se těším.Byla jsem odvézt králíčka na hlídání chudinka vubesc se mu nechtělo pořád se ke mě schovával a mazlil.už ted mi je po něm smutno.tak zítra vyrážíme na 14 dní pryč.ještě musím pár krámu dobalit berem i pejska tak to bude zábava. ![]()
Tak gratuluju k úspěšné kontrole, já už mám krev taky za sebou a už jsem objednaná na velký UTZ do Hradce.
Dnes jsme byli celý den na koupališti, užila jsem si to parádně, akorát jsem z toho vyřízená, dokonce jsem řádila i na tobogánu
zahráli jsme si minigolf, zaplavali a klasika válečka nebo posezení u bufetu ![]()
Přeji krásnou dovolenou a pak dej vědět až budete zpět