Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem tam ted volala a paní říkala že zítřek je uplně plnej.ale že příští týden by mělo pár těhulek končit se cvičením tak mám ještě zavolat.ještě jsem dostala jeden typ na cvičení tak když nevyjde tohle mrknu po něčem jiným.
No my jedem příští týden na Slovensko, takž bych chodila až potom… Tak to běž příští týden omrknout a pak se přidám ![]()
womanz píše:
No my jedem příští týden na Slovensko, takž bych chodila až potom… Tak to běž příští týden omrknout a pak se přidám
Určitě pujdu,doufám že bude místo.Tady leje co?aspon se vyčistí vzduch. ![]()
cchikita píše:womanz píše: Štěpi, kam budeš chodit na to cvíčo? klidně bych se přidala, taky o tom uvažuju, ale nevím kam jítZuzi to ti zavidim i my zvazujeme ze koupime klimatizaci .. jakoupak mate a kolik vas stala penez?
Nám minulý týden namontovali v baráku klimatizaci, takže když mi je šoufl z vedra zalezu do ložnice a pustím klímu, během chvilky mi je fajn, ale ten spáteční přechod do tepla je pak hrozný
Evi, tak jsem konečně vyfotila naši klimatizaci, ono to tak možná nevypadá, ale je to klíma ![]()
Je to od firmy Altrast
Ahoj Zuzi a kde je jako ta klimatizace? Vzdyt to vypada jako dva obrazky .. jsem z toho jelen
a kolik vas stala penez ta klimoska?
no to veliky je klima, fakt to vypada jako obraz… mame dve jednotky, stejne a jedna venkovni a stalo nas to asi 70tis, docela mazec ale vypada to krasne a plni to ucel ![]()
Ahoj holky, copak se s Vami deje, nikdo nic nepise, nejake novinky?
Ahoj Evi,tady to je mrtvé co?Tak my jdem příští uterý jen na UTZ chci vidět mimi před dovčou,ve středu mi vezmou krev na tripl testy.sem tam si koupím nějakou věcičku pro mimčo,je mi dobře tak snad bude vše ok.co u tebe nového? ![]()
Bibi11 píše:
Ahoj Evi,tady to je mrtvé co?Tak my jdem příští uterý jen na UTZ chci vidět mimi před dovčou,ve středu mi vezmou krev na tripl testy.sem tam si koupím nějakou věcičku pro mimčo,je mi dobře tak snad bude vše ok.co u tebe nového?
Ahoj Stepanko, ja jdu na UTz taky v utery, to uz bude hezky pandulacek doufam
vy se mate ze jedete na dovcu, hlavne se setri a nevystavuj se moc dlouho na slunicku, aby ti nebylo spatne … u me tak nejak nic noveho neni … akorat jsem vcera byla grogy, odpoledne cele jsem spala jen co jsem prisla z prace, bylo silene dusno, hic, fuj fuj, vecer me bolela hlava …to leto asi bude pocuc ![]()
Včera bylo šíleně ráno jsem dojela na nákup a celej den jsem nevylezla z baráku,máme doma 22c tak když jsem vylezla zalejt kytky byl to šok.Do Chorvatska nejedem,někdy se mi udělá špatně a nechci nic podcenit a pak aby se něco stalo a pak daleká cesta domu to ne vyčítala bych si to.tak ve čtvrtek vyrazíme na 5 dní do Českého Švícarska,pak Dráždany na 2 dny a Jižní Čechy projedem.Doufám že nebude vedro.
A co Vy pojedete někam?
Bibi11 píše:
Včera bylo šíleně ráno jsem dojela na nákup a celej den jsem nevylezla z baráku,máme doma 22c tak když jsem vylezla zalejt kytky byl to šok.Do Chorvatska nejedem,někdy se mi udělá špatně a nechci nic podcenit a pak aby se něco stalo a pak daleká cesta domu to ne vyčítala bych si to.tak ve čtvrtek vyrazíme na 5 dní do Českého Švícarska,pak Dráždany na 2 dny a Jižní Čechy projedem.Doufám že nebude vedro.A co Vy pojedete někam?
My asi tezko nekam pojedeme Stepanko, nejsou finance, ja se budu valet doma nejspis sama a milacek bude asi pracovat …ja si musim do konce listopadu nez nastoupim na materskou postupne vybrat dovcu v praci … tak si to musim naplanovat ![]()
A pak věci na miminko něco stojí že?právě že už nakupuju postupně ted,protože taky nemáme peníze a pak najednou na to prostě nebude.je fakt že rodiče nám dají babička ale třeba pleny atd to stojí něco.někdo řekne že je brzo kupovat kdyby se něco stalo s mimi ale co se má stát se stane a věcičky na to nemaj vliv.
Bibi11 píše:
A pak věci na miminko něco stojí že?právě že už nakupuju postupně ted,protože taky nemáme peníze a pak najednou na to prostě nebude.je fakt že rodiče nám dají babička ale třeba pleny atd to stojí něco.někdo řekne že je brzo kupovat kdyby se něco stalo s mimi ale co se má stát se stane a věcičky na to nemaj vliv.
My zacneme nakupovat kolem toho az zacnu citit pohyby, pekne postupne, tak snad to zvladneme, rodice nam taky doufam vypomuzou a babicky jiste taky ![]()