Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ja jsem byla na UTz v utery, mimisek se ma cile k svetu, mame uz 2,5 cm, a doktor mi pustil i srdecni frekvenci, to byla nadhera, strasne rychle to bouchalo, nadhera … v pondeli jdu na odbery krve a 21.7. jdu na prvotrimestralni screening, tak vam dam potom vedet jak jsem dopadla ![]()
Stepanko uzijte si krasnou dovolenou, davejte na sebe pozor, a az se vratis dej nam vedet ..
Ahoj Evi, tak gratuluji k úspěšné kontrole ![]()
Já mám teď na čas pokoj od doktorů, jdu až koncem července do poradny a na velký UTZ.
Dnes v noci jsem odrodila dvě koťátka, takže jsem vůbec nespala a teprve jdu zalehnout. Ale náš kocourek se pochlapil, má krásný detičky ![]()
womanz píše:
Ahoj Evi, tak gratuluji k úspěšné kontrole
Já mám teď na čas pokoj od doktorů, jdu až koncem července do poradny a na velký UTZ.
Dnes v noci jsem odrodila dvě koťátka, takže jsem vůbec nespala a teprve jdu zalehnout. Ale náš kocourek se pochlapil, má krásný detičky
Ahoj Zuzi, no tak to jsi sikulka kdyz jsi rodila kotatka
ja jdu ted v pondeli na odbery a pak 21.7. dalsi UTz ten velky screening, tak se tesim milacek pujde se mnou
tak se hezky vyspinkej a odpocin si ![]()
Souhlasím, vem miláčka sebou, je to neuvěřitelný zážitek
My jsme byli nadšeni.
womanz píše:
Souhlasím, vem miláčka sebou, je to neuvěřitelný zážitekMy jsme byli nadšeni.
Jojo pujde urcite, zaplatili jsme si balicek za 400, vysledky vseho budu dostavat mailem, nemusim si nikam volat, UTZ zdarma i fotecky a milacek muze chodit se mnou, tak toho budeme na ty velke UTz vyuzivat
me i ted pustil doktor srdicko mimiska, to bylo neuveritelny, nadhera, jak rychle bouchalo, priste jestli to pusti zase z toho budeme poprdeni oba dva s milackem
![]()
My srdíčko posloucháme doma
mám Angelsound, monitor na poslech srdíčka a pohybů
je to nádhera ![]()
womanz píše:
My srdíčko posloucháme domamám Angelsound, monitor na poslech srdíčka a pohybů
je to nádhera
To jsou veci, to ani neznam ![]()
Jí to taky neznala… Ale tady na jedné diskuzi to jedna maminka nabídla, tak jsem si o tom přečetla a objednala to
fakt parádní zážitek
Ahoj holky, tak já od včerejška ležím s nějakou virózou, bolí mě v krku, teče mi z nosu i z očí a bolí ě snad úplně všechno
Tak jsem dnes odmítla vstát z postele a o návštěvu se musí postarat miláček.
Nejhorší na tom je, že si nemůžu nic vzít, co by mmi zabralo aspoň na to příšerný škrábání v krku
pokud to nepřejde, tak jdu ráno k doktorovi, nebudu to podceňovat…
A jak vy se máte?
Ahoj holky ta jsme doma vylet byl fajn,včera jsme byli v Dráždanech před tím jsme byli na památkách.pak jsme byli v Hřensku jak tam jsou ty skály a soutěsky byla jsem docela zklamaná celé to Hřensko bylo prolezlé Vietnamcema a to doslova měli tam v domečkách při té říčce co tam teče krámy, hadry a sochy ze sádry no šílený opravdu jedna velká tržnice
ani tam nebylo kde koupit pohlehled a 200 metrů od Hřenska začíná Německo a tam?Krásně čisto žádné nevěstince tržnice atd.docela jsem s toho byla špatná. měli jsme přijet zítra ale jak pršelo a byla zima chtělo se nám už domu.ted Luky vaří máme chut na plněnou sekanou kaši a okork.salát.
doma je halt doma.tak ted pobydem pár dní doma a chcem jet do Jižních Čech.Jinak Evi gratuluju k prohlídce ![]()
Štěpi, tak koukám, že jste si to užili
to je fajn, akorát to počasí nic moc, co?
My máme ještě 4 dny s Kubáncema a pak si koečně odpočnu a připravím si vše potřebné do Chorvatska, už se těším
womanz píše: Štěpi, tak koukám, že jste si to užilito je fajn, akorát to počasí nic moc, co?
My máme ještě 4 dny s Kubáncema a pak si koečně odpočnu a připravím si vše potřebné do Chorvatska, už se těším
Ahoj Zuzi koukala jsem že máš udělané album,hezký.Nechceš do uzavřený skupiny název je Prosinčátka 2011.to mě jen tak napadlo.Tak kdy vyrázíte do Chorvatska?
Ahoj Štěpi, já taky diskutuji v té diskuzi Prosinčátka 2011, ale jestli je uzavřená nebo ne, to nevím, prostě se tam dostanu ![]()
Do Chorvatska jedem až 15týho večer, už se nemůžu dočkat
womanz píše:
Ahoj Štěpi, já taky diskutuji v té diskuzi Prosinčátka 2011, ale jestli je uzavřená nebo ne, to nevím, prostě se tam dostanu
Do Chorvatska jedem až 15týho večer, už se nemůžu dočkat
Jsou to Prosinčátka 2011 ale uzavená že tě tam pustí jen moderátor skupiny.To se máte že jedete my zas v sobotu jedem do Jižních Čech.Pak budu doma náký týden a jedem v srpnu s mamkou na týden na dovču.to bude babinec
Tak je Miloš rád že budete mít holčičku?A co jméno?
Jak poznám, že je uzavřená? třeba je to ono a já už tam jsem od začátku vpuštěna ![]()
Ta holčička ještě není 100%ní, to se uvidí až na velkém UTZ, jdeme 2.8. do HK