Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
womanz píše:
Jak poznám, že je uzavřená? třeba je to ono a já už tam jsem od začátku vpuštěna
Ta holčička ještě není 100%ní, to se uvidí až na velkém UTZ, jdeme 2.8. do HK
Když si klikneš na skupiny a uzavřené skupiny tak šipkou sjedeš na Prosinčátka 2011 a tam pošleš zprávu na vpuštění do skupiny.My jdem taky koncem července na velký UTZ ale sem do nemocnice a mudr mi dá nákou žádanku čico jako že tam budu rodit.a chodit na kontrolní UTZ.taky už bych chtěla vědět co čekáme.Když by to nebylo poznat ted tak snad na 4D jdem v srpnu taky do HK. ![]()
Ak to pak zkusím najít, teď jedem do města, půjdem se projít k zámku, je tam docela hezky a já se dnes celej den válím, tak aspoň trochu čerstvýho vzduchu ![]()
womanz píše:
Ak to pak zkusím najít, teď jedem do města, půjdem se projít k zámku, je tam docela hezky a já se dnes celej den válím, tak aspoň trochu čerstvýho vzduchu
Jojo taky dnes relax,včera jsem makala na zahradě dneska pohodička,byli jsme jen na procházce v lese.tak zatím ![]()
Bibi11 píše:
Kde je Verča?Co asi u ní nového?
Ahoj holky, taky by me zajimalo kdepak mame Vercu uz dlouho tu nebyla, treba uz je taky tehulka … doufam ze brzo dorazi mezi nas zpatky ![]()
Jinak ja jsem dneska po tydenni dovolene zase v praci, tak toho mam uz po krk, v noci jsem se vubec nevyspala, mame doma 28 stupnu, hrozny hic, navic ta silena bourka, takze tu koukam jako vyvorana mys a padaji mi oci … uz se fakt tesim domu … minule pondeli jsem byla na krvi na genetiku a za tyden ve ctvrtek jdeme na screening, uz se tesim az zase uvidim prdolku
![]()
Vítáme Tě z dovolené
Jak bylo? O tom vedru mi ani nemluv, my teda máme v baráku klímu, ale stejně nemůže být puštěná celou noc, takže se stejně v noci budím teplem. V noci to byl pěkný rachot,co? Já jsem myslela, že je to konec světa
naštěstí žádný škody to nenapáchalo…
Dnes jsem byla na kontrole, tak vše dobrý a můžem odcestovat do Chorvatska, jupííí ![]()
Ve čtvrtek odjíždíme. Štěpánka je teď na dovče a ta se zrovna ve čtvrtek vrací, tak určitě napíše
Ahoj holky omlouvám se za zpoždění,ale už Vám teď všechno napíšu jak jsme dneska dopadli.
Mimísek měří 6.2cm,NT-1.7 a podle utz jsme 12+4,riziko vad je 1:9276.Termín porodu máme vypočítaný na 29.1. 2012.Mimísek se nám krásně hýbal,slyšeli jsme i srdíčko a byli jsme s miláčkem dojati.
A posílám Vám fotečku našeho Šmudlínka
![]()
Ahoj Evi tak gratuluju k dobrým zprávám.
My jsme taky z každého pokroku vyplesklí a pořád bych prečela.Triple testy nám taky dopadly dobře,včerejší kontrola taky srdíčko tluče edna radost. Už cítím týden pohyby a na příští uterý jsem se objednala do sanusu na velký UTZ.Doufám že se už dozvíme pohlaví.Už jsem si musela koupit větší kalhoty a miláček mi dnes koupil krásnou teplákovku adidasku to bych do sebe nikdy neinvestovala ale co chtěl mi udělat radost.
Včera jsem se u doktora vážila a mám 4kg nahoře.A to jsem do 16tt přibrala jen 1kg no jo ten 20tt je zlomovej.A jak se cítíš?Povídej. ![]()
Ahoj Stepanko citim se dobre a zatim jsem taky nic nepribrala coz je fajn, no se rika ze clovek zacne vic nabirat az po tom 20. tydnu
Ahoj holky, tak já jsem zpět z dovolené
Chorvatsko teda fakt nádherný, počasí úžasný, na mě teda až moc teplo, ale užili jsme si to všichni ![]()
Bublinka už tak 2 týdny pěkně kope, takže jsem přesně věděla, kdy je dost slunění, když začala kopat, musela jsem do hospůdky a dát ci něco ledovýho k pití ![]()
Kolik jsem přibrala ani nevím, před dovolenou jsem neměla ani kilo nahoře a dnes jsem se ještě nestihla zvážit, dorazili jsme před hodinou domů, takže jdu rovnou spát, cesta teda byla šílená ![]()
Ahoj Zuzi tak to je fajn ze jste si dovcu krasne uzili, je parada ze citis jak mimisek kope
utikej si odpocinout at nacerpas nove sily ![]()
womanz píše:
Ahoj holky, tak já jsem zpět z dovolenéChorvatsko teda fakt nádherný, počasí úžasný, na mě teda až moc teplo, ale užili jsme si to všichni
Bublinka už tak 2 týdny pěkně kope, takže jsem přesně věděla, kdy je dost slunění, když začala kopat, musela jsem do hospůdky a dát ci něco ledovýho k pití
Kolik jsem přibrala ani nevím, před dovolenou jsem neměla ani kilo nahoře a dnes jsem se ještě nestihla zvážit, dorazili jsme před hodinou domů, takže jdu rovnou spát, cesta teda byla šílená
Ahoj Zuzi,to je dobře že jste si to užili.Pak sem dej nějakou fotku.My měli taky krásně byli jsme v Krumlově,Hoštice,Třebon,Hluboká.A vlastně na dovče jsem začla cítit kopanečky.tak jsem si to zapsala a ve středu mi doktor spočítal termín podle pohybu.Tak na moje narozky 1.12.
Ale je mi jasný že to je zhruba.Příští týden dojdou ty věci tak to pak dám echo.
Tak jsem si krásně odpočala ve vlastní postýlce
akorát nevím co budu dělat v noci, když jsem teď spala 6 hodin
Štěpi, na ty hračky už se moc těším… Už nám volali, že máme kočárek v prodejně, budou nám ho tam držet až do porodu, ale já mám 100 chutí ho jít ihned vyzvednout
Asi tak za 2 měsíce nám příjde i pokojíček, tak pak už budu vše chystat.
Ani jsem nevěděla, že se počítá datum porodu i podle pohybů, já byla na KO ještě před dovolenou a to už jsem cítila pohyby, dr. se mě na to ptal, ale termín podle toho mi neříkal
tak třeba se zmíní v pondělí
Dřív za našich maminek se tak počítal termín mám to v prukajde pod prvním termínem.Dnes jsem byla v baby centru mrknout po věcech a objednat podprdu.A přitom jsem zas okoukla ten náš kočárek.Máme ho tam schovaný na skladě.taky bych už ho chtěla jezdila bych si s ním doma
ale jak ho vyzvednem pujde s tejně do porodu ke tchánovcum.už se nemužu dočkat.
já ho mám taky z Baby centra, zatím ho tam nechám a vyzvednu ho tak měsíc před porodem a taky půjde ke tchánovcům, jen si ho tam už nachystám, podle svých představ ![]()