Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
12.9.11 10:02

ahoj holky tak jsme se stastne navratili z Prahy, veskere vysledky jsou v poradku, mimisek je zkontrolovanej od hlavicky az po nozicky, i hodne podrobne srdicko, vse je jak ma byt, zdravoucke, hlavne pekne ciloucke, nechtelo postat pani doktorce :-) fotecku vam sem vlozim az budeme doma, mame i 3D s oblicejickem :-) zadne vady doktorka nenalezla, hodnoty odpovidaji normalu, momentalne vazime 293g, delku 20cm i s nozickama :mrgreen:
A na pohlavi jsme se samozrejme ptali, byli jsme trosku prekvapeni, cekame totiz najisto holcicku, takze predpoved se v tomhle pripade nevydarila .. ale to neni dulezite, hlavni je, ze je beruska zdrava :srdce: :huban: :hug: pry uz tam nemuze nic dorust :lol: tim si je jista, tak uvidime co nam rekne muj gyndar za dva tydny, ale myslim ze nam to jen potvrdi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
12.9.11 13:52

Jéé tak to jsou skvělé zprávy :palec: Jen tak dál… My jsme taky počítali od začátku s klukem, všichni kolem říkali, že vypadám na kluka a taky je to jasná holka :lol: ale hlavně že je zdravá a pěkně roste, dokonce jaksi předbíhá tabulky :-) my už máme 36cm v 28tt :-) a něco kolem kila.
Nechceš s náma chodit na těhu cvičení? Chodíme se Štěpou každé úterý od 17:00 na Dubinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
12.9.11 14:06
womanz píše:
Jéé tak to jsou skvělé zprávy :palec: Jen tak dál… My jsme taky počítali od začátku s klukem, všichni kolem říkali, že vypadám na kluka a taky je to jasná holka :lol: ale hlavně že je zdravá a pěkně roste, dokonce jaksi předbíhá tabulky :-) my už máme 36cm v 28tt :-) a něco kolem kila.
Nechceš s náma chodit na těhu cvičení? Chodíme se Štěpou každé úterý od 17:00 na Dubinu

Ahoj Zuzi tak to ti princezna krasne roste :-) treba se ted rust zastavi a bude jen pribirat :-) holky rada bych chodila ale Pardubky jsou na dojizdeni, ja se budu muset mrknout jestli neni neco primo v Chrudimi .. tak uvidime co rekne jeste muj doktor za tyden a pul jestli princeznu potvrdi nebo to bude preci jen chlapik, pak zacneme nakupovat vybavicku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
19.10.11 11:33
womanz píše:
Nechceš s náma chodit na těhu cvičení? Chodíme se Štěpou každé úterý od 17:00 na Dubinu

ahoj holky, dlouho jste se neozvaly :-) copak je nového?
Tak konečně vím výsledky z cukrovky, vše negativní, takže sladké můžu nadále baštit :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
19.10.11 13:03

Ahojky, u mě novýho jen to, že jsem ležela 5 dní na rizikovce :-) přijali mě s tvrdnutím bříška a bolestma, tak mě šoupli na kapačky abych se nezačala otvírat, ale teď už je vše ok.
Jen se musím šetřit a nic moc nedělat…
Gratuluju k dobrým výsledkům, já bych bez sladkého asi nepřežila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
19.10.11 13:05
womanz píše:
Ahojky, u mě novýho jen to, že jsem ležela 5 dní na rizikovce :-) přijali mě s tvrdnutím bříška a bolestma, tak mě šoupli na kapačky abych se nezačala otvírat, ale teď už je vše ok.
Jen se musím šetřit a nic moc nedělat…
Gratuluju k dobrým výsledkům, já bych bez sladkého asi nepřežila :lol:

Jejda Zuzi, tak hlavne ze je vsechno v poradku a uz jsi zase doma :-) tak se neprepinej a odpocivej at vydrzis jeste aspon mesic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
19.10.11 16:24

No snažím se :-) ale ležet se mi fakt nechce… Stačí mi vydržet do 36tt a pak bude vše OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
19.10.11 17:48
cchikita píše:
womanz píše:
ahoj holky, dlouho jste se neozvaly :-) copak je nového?
Tak konečně vím výsledky z cukrovky, vše negativní, takže sladké můžu nadále baštit :lol: :dance:

ahoj Evi,tak holčičku čekáte a co jméno už máte vybrané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
20.10.11 13:13

ahoj Stepanko, no holcicku nam rekli dva doktori tak jim budeme verit .. ale najisto je to stejne az pri porodu :-) jmen mame porad jeste vic, musime se rozhodnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
7.11.11 08:35

ahoj holky jakpak se mate, nic noveho nepisete, koukam ze za chvili vam padne 36.tyden a vy klidne muzete frcet do porodky :-) jak se citite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
7.11.11 13:40

Ahoj Evi, já se cítím pod psa :lol: bříško už docela překáží, těžkne ze dne na den, v noci už špatně spím a poslíčky už mám tak 14 dní :-D ale jinak si nestěžuji. Ještě bych chtěla těch 14 dní vydržet, ale mám pocit, že budu dokonce přenášet :lol:
A jak ty se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
7.11.11 14:01
womanz píše:
Ahoj Evi, já se cítím pod psa :lol: bříško už docela překáží, těžkne ze dne na den, v noci už špatně spím a poslíčky už mám tak 14 dní :-D ale jinak si nestěžuji. Ještě bych chtěla těch 14 dní vydržet, ale mám pocit, že budu dokonce přenášet :lol:
A jak ty se cítíš?

ahoj Zuzi, neboj vsak ono ti to uz utece … doma mas vsechno pro mimiska nachystane :-)? Treba nebudes prenaset, doktor na gynde te ted bude hlidat a koukat jestli se neotviras :-) ja se citim dobre, kopanecky sili, brisko se mi taky uz pekne vykulilo, jeste necele tri tydny a jdu na materskou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
7.11.11 14:10

Nachystáno už je dlouho :-) co jsem ležela na rizikovce nechci nic podcenit… Ale nezlobila bych se kdyby už vykoukla na svět. Ve čtvrtek jdu na první monitor, tak se těším, malá je pěkně divoká, už to nejsou kopanečky ale takové to převracení ze strany na stranu, natahování a není to moc příjemné, někdy i dost bolestivé :roll:
Tašku už mám sbalenou i tu co budu potřebovat pro malou na odjezd domů, takže jsem v klidu a vyčkávám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
7.11.11 17:38
cchikita píše:
ahoj holky jakpak se mate, nic noveho nepisete, koukam ze za chvili vam padne 36.tyden a vy klidne muzete frcet do porodky :-) jak se citite?
Čauky Evi,cítím se dobře měla jsem špatnej jen 32tt těhu to jsem proležela a nemohla bolestí chodit od té doby mám poslíčky.jinak ted se cítím super jen co jsem se vykrmila o 17kg tak je to na těle znát :oops:to jediný mě štve.Jinak dnes byl první monitor vše je v pořádku a udělal mi 3 stěry to bylo dost nepříjemný ale tak snad výsledky budou taky ok.Jinak to tuším že malej tam ještě na Mikuláše bude jen at si tam ještě leží,sic podle pohybů mi doktor napsal TP cca 30.11.ale tím se neřídím.Jinak jsme narychtovaný komplet asi od 25tt tatka malýmu udál pokojíček i s koutkem a hračkama tak je štastnej neví co by nachystal a mě rozmazluje.tak se taky vyřádil co se mrnouse týče.A co Vy? už máš vše načinčané a připravené pro malou?A jak ti je? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
8.11.11 08:45

ahoj Stepanko, no tak to je fajn ze mate vsechno nachystane a pripravene a ze se tatka o tebe tak pekne stara a pro mimiska ma pripraveny uz krasny pokojicek :-)
:mrgreen: ja se mam dobre, vybavicku uz taky nakupujeme, musime rozlousknout jeste ten kocarek a dokoupit postylku a par veci a jeste udelat zasobicku plenek :-) z tech pribranych kil si nic nedelej, ver ze po porodu to pujde dolu :wink: ja mam zatim +7kg, tak doufam ze to moc nahoru uz nepujde ale clovek se tomu neubrani .. za dva tydny jdu na posledni velky UTZ tak uvidime jak nam princezna vyrostla :mrgreen: tak kdyz budete mit nejake novinky tak pisnete … pripadne kdybyste jeli rodit tak se budeme tesit na zpravicku a fotecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí