Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky tak jsme se stastne navratili z Prahy, veskere vysledky jsou v poradku, mimisek je zkontrolovanej od hlavicky az po nozicky, i hodne podrobne srdicko, vse je jak ma byt, zdravoucke, hlavne pekne ciloucke, nechtelo postat pani doktorce
fotecku vam sem vlozim az budeme doma, mame i 3D s oblicejickem
zadne vady doktorka nenalezla, hodnoty odpovidaji normalu, momentalne vazime 293g, delku 20cm i s nozickama ![]()
A na pohlavi jsme se samozrejme ptali, byli jsme trosku prekvapeni, cekame totiz najisto holcicku, takze predpoved se v tomhle pripade nevydarila .. ale to neni dulezite, hlavni je, ze je beruska zdrava
pry uz tam nemuze nic dorust
tim si je jista, tak uvidime co nam rekne muj gyndar za dva tydny, ale myslim ze nam to jen potvrdi ![]()
Jéé tak to jsou skvělé zprávy
Jen tak dál… My jsme taky počítali od začátku s klukem, všichni kolem říkali, že vypadám na kluka a taky je to jasná holka
ale hlavně že je zdravá a pěkně roste, dokonce jaksi předbíhá tabulky
my už máme 36cm v 28tt
a něco kolem kila.
Nechceš s náma chodit na těhu cvičení? Chodíme se Štěpou každé úterý od 17:00 na Dubinu
womanz píše:
Jéé tak to jsou skvělé zprávyJen tak dál… My jsme taky počítali od začátku s klukem, všichni kolem říkali, že vypadám na kluka a taky je to jasná holka
my už máme 36cm v 28tt
a něco kolem kila.
Nechceš s náma chodit na těhu cvičení? Chodíme se Štěpou každé úterý od 17:00 na Dubinu
Ahoj Zuzi tak to ti princezna krasne roste
treba se ted rust zastavi a bude jen pribirat
holky rada bych chodila ale Pardubky jsou na dojizdeni, ja se budu muset mrknout jestli neni neco primo v Chrudimi .. tak uvidime co rekne jeste muj doktor za tyden a pul jestli princeznu potvrdi nebo to bude preci jen chlapik, pak zacneme nakupovat vybavicku ![]()
womanz píše:
Jéé tak to jsou skvělé zprávyJen tak dál… My jsme taky počítali od začátku s klukem, všichni kolem říkali, že vypadám na kluka a taky je to jasná holka
my už máme 36cm v 28tt
a něco kolem kila.
ahoj holky, dlouho jste se neozvaly
copak je nového?
Tak konečně vím výsledky z cukrovky, vše negativní, takže sladké můžu nadále baštit
![]()
Ahojky, u mě novýho jen to, že jsem ležela 5 dní na rizikovce
přijali mě s tvrdnutím bříška a bolestma, tak mě šoupli na kapačky abych se nezačala otvírat, ale teď už je vše ok.
Jen se musím šetřit a nic moc nedělat…
Gratuluju k dobrým výsledkům, já bych bez sladkého asi nepřežila ![]()
womanz píše:
Ahojky, u mě novýho jen to, že jsem ležela 5 dní na rizikovcepřijali mě s tvrdnutím bříška a bolestma, tak mě šoupli na kapačky abych se nezačala otvírat, ale teď už je vše ok.
Jen se musím šetřit a nic moc nedělat…
Gratuluju k dobrým výsledkům, já bych bez sladkého asi nepřežila
Jejda Zuzi, tak hlavne ze je vsechno v poradku a uz jsi zase doma
tak se neprepinej a odpocivej at vydrzis jeste aspon mesic ![]()
No snažím se
ale ležet se mi fakt nechce… Stačí mi vydržet do 36tt a pak bude vše OK ![]()
cchikita píše:womanz píše:ahoj holky, dlouho jste se neozvaly
my už máme 36cm v 28tt
a něco kolem kila.
Nechceš s náma chodit na těhu cvičení? Chodíme se Štěpou každé úterý od 17:00 na Dubinucopak je nového?
Tak konečně vím výsledky z cukrovky, vše negativní, takže sladké můžu nadále baštit![]()
ahoj Evi,tak holčičku čekáte a co jméno už máte vybrané?
ahoj Stepanko, no holcicku nam rekli dva doktori tak jim budeme verit .. ale najisto je to stejne az pri porodu
jmen mame porad jeste vic, musime se rozhodnout ![]()
ahoj holky jakpak se mate, nic noveho nepisete, koukam ze za chvili vam padne 36.tyden a vy klidne muzete frcet do porodky
jak se citite?
Ahoj Evi, já se cítím pod psa
bříško už docela překáží, těžkne ze dne na den, v noci už špatně spím a poslíčky už mám tak 14 dní
ale jinak si nestěžuji. Ještě bych chtěla těch 14 dní vydržet, ale mám pocit, že budu dokonce přenášet ![]()
A jak ty se cítíš?
womanz píše:
Ahoj Evi, já se cítím pod psabříško už docela překáží, těžkne ze dne na den, v noci už špatně spím a poslíčky už mám tak 14 dní
ale jinak si nestěžuji. Ještě bych chtěla těch 14 dní vydržet, ale mám pocit, že budu dokonce přenášet
A jak ty se cítíš?
ahoj Zuzi, neboj vsak ono ti to uz utece … doma mas vsechno pro mimiska nachystane
? Treba nebudes prenaset, doktor na gynde te ted bude hlidat a koukat jestli se neotviras
ja se citim dobre, kopanecky sili, brisko se mi taky uz pekne vykulilo, jeste necele tri tydny a jdu na materskou ![]()
Nachystáno už je dlouho
co jsem ležela na rizikovce nechci nic podcenit… Ale nezlobila bych se kdyby už vykoukla na svět. Ve čtvrtek jdu na první monitor, tak se těším, malá je pěkně divoká, už to nejsou kopanečky ale takové to převracení ze strany na stranu, natahování a není to moc příjemné, někdy i dost bolestivé ![]()
Tašku už mám sbalenou i tu co budu potřebovat pro malou na odjezd domů, takže jsem v klidu a vyčkávám ![]()
cchikita píše:Čauky Evi,cítím se dobře měla jsem špatnej jen 32tt těhu to jsem proležela a nemohla bolestí chodit od té doby mám poslíčky.jinak ted se cítím super jen co jsem se vykrmila o 17kg tak je to na těle znát
ahoj holky jakpak se mate, nic noveho nepisete, koukam ze za chvili vam padne 36.tyden a vy klidne muzete frcet do porodkyjak se citite?
ahoj Stepanko, no tak to je fajn ze mate vsechno nachystane a pripravene a ze se tatka o tebe tak pekne stara a pro mimiska ma pripraveny uz krasny pokojicek ![]()
ja se mam dobre, vybavicku uz taky nakupujeme, musime rozlousknout jeste ten kocarek a dokoupit postylku a par veci a jeste udelat zasobicku plenek
z tech pribranych kil si nic nedelej, ver ze po porodu to pujde dolu
ja mam zatim +7kg, tak doufam ze to moc nahoru uz nepujde ale clovek se tomu neubrani .. za dva tydny jdu na posledni velky UTZ tak uvidime jak nam princezna vyrostla
tak kdyz budete mit nejake novinky tak pisnete … pripadne kdybyste jeli rodit tak se budeme tesit na zpravicku a fotecky ![]()