Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
womanz píše:
já ho mám taky z Baby centra, zatím ho tam nechám a vyzvednu ho tak měsíc před porodem a taky půjde ke tchánovcům, jen si ho tam už nachystám, podle svých představ
Máme to stejně,taky ho vyzvednem začátkem listopadu nebo radši dřív.
Zuzi a budeš chodit do nemocnice na ten předporodní kurz?
Chtěla bych, byla na něm kamarádka, která rodí teď v srpnu a pochvalovala si to. Ty půjdeš?
womanz píše:
Chtěla bych, byla na něm kamarádka, která rodí teď v srpnu a pochvalovala si to. Ty půjdeš?
Prave co známa rodila v unoru tam chodila a taky chválila.Tak bych třeba v pulce září chtěla začít chodit. ![]()
Tak tam můžem spolu… chceš tam i tatínka?
Ten můj se na to moc netváří ![]()
Ahoj Evi koukala jsem že už jsi něco pro mimi koupila.to už cítíš pohyby? ![]()
Ahoj Štěpi, já jsem u konečně doma z vody, počasí nevyšlo, pršelo snad pořád, tak jsem to včera vzdala a vrátila se domů, ostatní tam zůstali.
Co je nového?
womanz píše:
Ahoj Štěpi, já jsem u konečně doma z vody, počasí nevyšlo, pršelo snad pořád, tak jsem to včera vzdala a vrátila se domů, ostatní tam zůstali.
Co je nového?
Ahoj jsem si říkala kde tě mám,v pondělí přišel balíček.tak jak pak budeš chtít ti věci přivezu.A jak si dopadla na UTZ?my byli v uterý v Sanusu miminko je zdravé a je to na 100%kluk byl to krásnej UTZ a trval dlouho tak jsme si to užily. A když nám doktor řek pohlaví tak Luky brečel. ![]()
Můžem se domluvit na příští týden… Já jdu na velký UTZ v úterý do HK, tak jsem taky zvědavá ![]()
U nás to spíš vypadá na holčičku, tak uvidíme jestli nám to potvrdí
womanz píše:
Můžem se domluvit na příští týden… Já jdu na velký UTZ v úterý do HK, tak jsem taky zvědavá
U nás to spíš vypadá na holčičku, tak uvidíme jestli nám to potvrdí
Příští týden třeba ve čtvrtek se pak dohodnem.Taky do Sanusu jedete? ![]()
nene jedu do fakultky, tak se na příští týden domluvíme, kolik si mám teda připravit peněz?
Žirafa 265,slon 550 a poštovný bylo 130 tak 60.
Pořád nemáme dohodnuté jméno zatím Martin nebo David.třeba nás ještě něco napadne.
A kde jste byli na vodě?
byli jsme na slovensku řeka Hron… škoda že nevyšlo počasí. My máme pro holčičku Ema, Klárka, nebo Leonka, zatím vyhrýva Ema a pro kluka Maxmilián
Bibi11 píše:
Ahoj Evi koukala jsem že už jsi něco pro mimi koupila.to už cítíš pohyby?
ahoj Stepanko nene pohyby jeste necitim ale proste jsme uz neodolali a neco museli koupit, ted si dame chvili zase pauzu ![]()
Ahoj Evi, já taky nakupovala už od cca 12tt
a teď už rozběhnu další etapu, ať pak neběhám a nenakupuji s velkým pupkem, už teď mám problém dlouho chodit ![]()
cchikita píše:Bibi11 píše:ahoj Stepanko nene pohyby jeste necitim ale proste jsme uz neodolali a neco museli koupit, ted si dame chvili zase pauzu
Ahoj Evi koukala jsem že už jsi něco pro mimi koupila.to už cítíš pohyby?
Evi ptala jsem se proto že jsi tenkrát psala že nakupovat pro miminko budeš až ucítíš pohyby.
mě to hrozně baví a už jsem začla taky někdy v 11tt. ![]()