Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
psala jsem i Lyrice jak s náma plká ve vedlejší diskuzi, tak uvidíme, jestli se přidá
Jasně tak ve 2.A sejdem se v té restauraci dole naproti ní myslím je daichman nebo tak budu stát před vchodem.jsem vysoká a hnědé vlasy.mě poznáš. ![]()
no snad se najdem, já mám 170cm a blond melír, spíš celá blond
nevím co se mnou zítra udělá kadeřnice ![]()
Holky oba kocarky mate moc moc hezke, Jane mi doporucuje svagrova jenze my na nej nebudeme mit penizky, musime vybirat neco levnejsiho, ale je toho spousty tak snad se trefime ![]()
Ja bych sla rada, ale holky ja pracuju, bohuzel, doma jsem nejdriv ve 3 hodiny, takze se mnou nepocitejte, treba nekdy jindy nam to klapne ![]()
Taky bych potřebovala barvu ale nechce se mi myslím že to škodí v těhotenství.melír je v poho to ti na pokožku nepřijde.no možná si dám když už jsme v pokročilém stádiu těhotenství. ![]()
cchikita píše:
Holky oba kocarky mate moc moc hezke, Jane mi doporucuje svagrova jenze my na nej nebudeme mit penizky, musime vybirat neco levnejsiho, ale je toho spousty tak snad se trefime
Ja bych sla rada, ale holky ja pracuju, bohuzel, doma jsem nejdriv ve 3 hodiny, takze se mnou nepocitejte, treba nekdy jindy nam to klapne
A tak já bych mohla klidně ve 4 mám času.co Zuzi?
Evi, pokud to Štěpánce nebude vadit a ty bys chtěla s náma posedět, tak se můžem domluvit později, já mám celé odpoledne volné, co ty na to?
Holky ja netusim jak to bude s autickem, jestli ho milacek nebude potrebovat, v patek vzdycky jezdime odpolko na vetsi nakup a vetsinou se zasekneme, to je u nas normalni
tak se domluvime treba na nekdy az budu mit dovcu ![]()
No jak chceš, nám je to asi jedno, kdy půjdem, viď Štěpi
Doufám, že to není první a poslední sraz, tak se přidáš jindy ![]()
Jasný ještě se sejdem určitě a s miminkama taky
tak Zuzi sejdem se ve 2?nebo to mužem spojit i s obídkem v té restaurčce maj i polední meníčka tak jak budeš chtít. ![]()
Jojo holky budu se snazit si udelat casik az bude klidneji a pak se jiste nejak domluvime ![]()
Štěpi, necháme to na 2. obídek si dám s miláčkem, jinak bych mu musela něco ukuchtit
a to rozhodně stíhat nebudu ![]()
womanz píše: Štěpi, necháme to na 2. obídek si dám s miláčkem, jinak bych mu musela něco ukuchtita to rozhodně stíhat nebudu
Ok tak zítra ve 2.jedem ted nakupovat,Luky přivezl okurky tak budem zavařovat
.zatim papa ![]()
Tak to ti nezávidím, to zavařování, mě by se do toho nechtělo
tak pa zítra