Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
23.6.11 12:01

psala jsem i Lyrice jak s náma plká ve vedlejší diskuzi, tak uvidíme, jestli se přidá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 12:04

Jasně tak ve 2.A sejdem se v té restauraci dole naproti ní myslím je daichman nebo tak budu stát před vchodem.jsem vysoká a hnědé vlasy.mě poznáš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 12:05

Ona už na tu diskuzi nechodí nebo nevím co sní je. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 12:10

no snad se najdem, já mám 170cm a blond melír, spíš celá blond :-) nevím co se mnou zítra udělá kadeřnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
23.6.11 12:12

Holky oba kocarky mate moc moc hezke, Jane mi doporucuje svagrova jenze my na nej nebudeme mit penizky, musime vybirat neco levnejsiho, ale je toho spousty tak snad se trefime :wink:
Ja bych sla rada, ale holky ja pracuju, bohuzel, doma jsem nejdriv ve 3 hodiny, takze se mnou nepocitejte, treba nekdy jindy nam to klapne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 12:13

Taky bych potřebovala barvu ale nechce se mi myslím že to škodí v těhotenství.melír je v poho to ti na pokožku nepřijde.no možná si dám když už jsme v pokročilém stádiu těhotenství. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 12:16
cchikita píše:
Holky oba kocarky mate moc moc hezke, Jane mi doporucuje svagrova jenze my na nej nebudeme mit penizky, musime vybirat neco levnejsiho, ale je toho spousty tak snad se trefime :wink:
Ja bych sla rada, ale holky ja pracuju, bohuzel, doma jsem nejdriv ve 3 hodiny, takze se mnou nepocitejte, treba nekdy jindy nam to klapne :wink:

A tak já bych mohla klidně ve 4 mám času.co Zuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 12:16

Evi, pokud to Štěpánce nebude vadit a ty bys chtěla s náma posedět, tak se můžem domluvit později, já mám celé odpoledne volné, co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
23.6.11 12:21

Holky ja netusim jak to bude s autickem, jestli ho milacek nebude potrebovat, v patek vzdycky jezdime odpolko na vetsi nakup a vetsinou se zasekneme, to je u nas normalni :mrgreen: tak se domluvime treba na nekdy az budu mit dovcu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 12:26

No jak chceš, nám je to asi jedno, kdy půjdem, viď Štěpi :-) Doufám, že to není první a poslední sraz, tak se přidáš jindy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 12:30

Jasný ještě se sejdem určitě a s miminkama taky :andel: tak Zuzi sejdem se ve 2?nebo to mužem spojit i s obídkem v té restaurčce maj i polední meníčka tak jak budeš chtít. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
23.6.11 12:36

Jojo holky budu se snazit si udelat casik az bude klidneji a pak se jiste nejak domluvime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 12:51

Štěpi, necháme to na 2. obídek si dám s miláčkem, jinak bych mu musela něco ukuchtit :-) a to rozhodně stíhat nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 13:02
womanz píše: Štěpi, necháme to na 2. obídek si dám s miláčkem, jinak bych mu musela něco ukuchtit :-) a to rozhodně stíhat nebudu :lol:

Ok tak zítra ve 2.jedem ted nakupovat,Luky přivezl okurky tak budem zavařovat :roll: .zatim papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 13:16

Tak to ti nezávidím, to zavařování, mě by se do toho nechtělo :think: tak pa zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí