Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bibi11 píše:cchikita píše:Evi ptala jsem se proto že jsi tenkrát psala že nakupovat pro miminko budeš až ucítíš pohyby.Bibi11 píše:ahoj Stepanko nene pohyby jeste necitim ale proste jsme uz neodolali a neco museli koupit, ted si dame chvili zase pauzu
Ahoj Evi koukala jsem že už jsi něco pro mimi koupila.to už cítíš pohyby?mě to hrozně baví a už jsem začla taky někdy v 11tt.
Jojo ja vim ze jsem to psala, ale byli jsme se podivat s tchyni a milackem v Babycentru na kocarky a hadriky a pak jeli do Tesca a proste neslo odolat, par vecicek uz jsme koupili, ted chvili zase pockame a budeme pokracovat ![]()
Z tesca máme taky pár kousků
Zítra přijedou naši a ségra přiveze nám věci pro mimčo má toho tašku z Nextu od té paní co jí pronajímá salon.Má krásné věci to bude hrabanice.
Evi a co kočárky?máš nějaký vybraný. ![]()
já si říkám, že už těch věciček mám dost, ale nemám ještě ani třetinu výbavy ![]()
Zuzi to se pořád něco potřebuje a líbí se vid
ale na co už se klepu je pokojíček a kočárek ten bych už chtěla mít doma.
jezdila bych s ním po baráku.
ale to se nestane.jo a holky co ta Verča.Nebyla tady hrozně dlouho. ![]()
holky, my uz taky nakukujeme po kocarkach ![]()
v nedeli jak jsme kupovali ty vecicky tak jsme byli zaroven v Babycentru v Pardubicich, meli tam nadherne kocarky … zamilovali jsme se do Cam Cortina X3 Evolution, je to trikolka, novinka s nafukovacimi kolecky i s vajickem, ale byla za 16900Kc
tak to budeme muset jeste prodiskutovat nebo budeme doufat ze nam treba rodice nebo babicka prispejou
.. poslu Vam odkaz
http://www.malvik.cz/…olution-2011
Ta modra barva se nam moc libila ![]()
Evi, tak odkaz sice neodkázal na kočárek, ale našla jsem si ho
Je to podobný jako Jané Slalom, co budu mít já, tříkolky já ráda
schvaluji ![]()
womanz píše:
Evi, tak odkaz sice neodkázal na kočárek, ale našla jsem si hoJe to podobný jako Jané Slalom, co budu mít já, tříkolky já ráda
schvaluji
Ahoj Zuzi, ajo nezkopirovalo se to cele, no to nevadi hlavne ze jsi nasla … no je moc peknej nam se libi, jen ta cena je pro nas dost vysoka, tak musime jeste popremyslet
Štěpi, tak co zítra, zajdem odpoledne někam? Nebo v pátek? Jak se Ti to hodí?
womanz píše: Štěpi, tak co zítra, zajdem odpoledne někam? Nebo v pátek? Jak se Ti to hodí?
Zuzi hodí se mi to v pátek mužem třeba ve 13:00?
Domluveno, v pátek ve 13:00 jsem tam ![]()
Kontrola dopadla na 1, čekáme holčičku a jsme naprosto v pořádku ![]()
Holky jste tady, jakpak se mate, uz dlouho jste se neozvaly?
cchikita píše:
Holky jste tady, jakpak se mate, uz dlouho jste se neozvaly?
Ahoj Evi,u nás vše v pořádku.těšíme se,chystáme.Já zdatně přibejvám na váze
pořád nějaké vyšetření.užíváme si to.co u tebe?
Bibi11 píše:cchikita píše:Ahoj Evi,u nás vše v pořádku.těšíme se,chystáme.Já zdatně přibejvám na váze
Holky jste tady, jakpak se mate, uz dlouho jste se neozvaly?pořád nějaké vyšetření.užíváme si to.co u tebe?
ahoj Stepanko no uz jsem si rikala kde se toulate
kolikpak uz jsi pribrala, ja tam byla dneska a jsem +2kg .. jedu d oPrahy na 3D utz jak mam v podpisu a pak na velky UTZ ke svemu doktorovi a snad se pak dozvime i pohlavi .. jinak se mam dobre ![]()