Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
29.7.11 08:29
Bibi11 píše:
cchikita píše:
Bibi11 píše:
Ahoj Evi koukala jsem že už jsi něco pro mimi koupila.to už cítíš pohyby? :mrgreen:
ahoj Stepanko nene pohyby jeste necitim ale proste jsme uz neodolali a neco museli koupit, ted si dame chvili zase pauzu :mrgreen:
Evi ptala jsem se proto že jsi tenkrát psala že nakupovat pro miminko budeš až ucítíš pohyby. :-) mě to hrozně baví a už jsem začla taky někdy v 11tt. :-)

Jojo ja vim ze jsem to psala, ale byli jsme se podivat s tchyni a milackem v Babycentru na kocarky a hadriky a pak jeli do Tesca a proste neslo odolat, par vecicek uz jsme koupili, ted chvili zase pockame a budeme pokracovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.7.11 08:40

Z tesca máme taky pár kousků :palec: Zítra přijedou naši a ségra přiveze nám věci pro mimčo má toho tašku z Nextu od té paní co jí pronajímá salon.Má krásné věci to bude hrabanice. :mrgreen: Evi a co kočárky?máš nějaký vybraný. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
29.7.11 08:41

já si říkám, že už těch věciček mám dost, ale nemám ještě ani třetinu výbavy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
29.7.11 08:46

Zuzi to se pořád něco potřebuje a líbí se vid :-) ale na co už se klepu je pokojíček a kočárek ten bych už chtěla mít doma. :-) jezdila bych s ním po baráku. :mrgreen: ale to se nestane.jo a holky co ta Verča.Nebyla tady hrozně dlouho. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
29.7.11 09:21

holky, my uz taky nakukujeme po kocarkach :-)
v nedeli jak jsme kupovali ty vecicky tak jsme byli zaroven v Babycentru v Pardubicich, meli tam nadherne kocarky … zamilovali jsme se do Cam Cortina X3 Evolution, je to trikolka, novinka s nafukovacimi kolecky i s vajickem, ale byla za 16900Kc :roll: tak to budeme muset jeste prodiskutovat nebo budeme doufat ze nam treba rodice nebo babicka prispejou :-D .. poslu Vam odkaz
http://www.malvik.cz/…olution-2011
Ta modra barva se nam moc libila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
29.7.11 09:44

Evi, tak odkaz sice neodkázal na kočárek, ale našla jsem si ho :-) Je to podobný jako Jané Slalom, co budu mít já, tříkolky já ráda :-) schvaluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
29.7.11 10:00
womanz píše:
Evi, tak odkaz sice neodkázal na kočárek, ale našla jsem si ho :-) Je to podobný jako Jané Slalom, co budu mít já, tříkolky já ráda :-) schvaluji :palec:

Ahoj Zuzi, ajo nezkopirovalo se to cele, no to nevadi hlavne ze jsi nasla … no je moc peknej nam se libi, jen ta cena je pro nas dost vysoka, tak musime jeste popremyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.8.11 17:03

Štěpi, tak co zítra, zajdem odpoledne někam? Nebo v pátek? Jak se Ti to hodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.8.11 18:05
womanz píše: Štěpi, tak co zítra, zajdem odpoledne někam? Nebo v pátek? Jak se Ti to hodí?

Zuzi hodí se mi to v pátek mužem třeba ve 13:00?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.8.11 18:08

jasně, tak opět v Afi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.8.11 18:26

Tak v Afi počítám s tím. :-)A jaká byla kontrola u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.8.11 21:23

Domluveno, v pátek ve 13:00 jsem tam :-)
Kontrola dopadla na 1, čekáme holčičku a jsme naprosto v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
18.8.11 07:34

Holky jste tady, jakpak se mate, uz dlouho jste se neozvaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.8.11 17:14
cchikita píše:

Ahoj Evi,u nás vše v pořádku.těšíme se,chystáme.Já zdatně přibejvám na váze :roll:pořád nějaké vyšetření.užíváme si to.co u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
18.8.11 17:26
Bibi11 píše:
cchikita píše:
Ahoj Evi,u nás vše v pořádku.těšíme se,chystáme.Já zdatně přibejvám na váze :roll:pořád nějaké vyšetření.užíváme si to.co u tebe?

ahoj Stepanko no uz jsem si rikala kde se toulate :-) kolikpak uz jsi pribrala, ja tam byla dneska a jsem +2kg .. jedu d oPrahy na 3D utz jak mam v podpisu a pak na velky UTZ ke svemu doktorovi a snad se pak dozvime i pohlavi .. jinak se mam dobre :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí