Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
23.6.11 10:59

A kdy máš TP? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 11:00

Ahoj holky, jak se máte? Já jsem se dnes pustila do gruntování baráku, musím pořádně všude vyluxovat, vytřít a připravit jeden pokoj, v pondělí nám přiletí návštěva z Kuby na 11 dní, tak bude veselo :-D
Já už mám výbavu skoro celou, teda co se týče oblečení, kupovala jsem skoro vše použitý na aukru, za pár kače a je toho spousta, můžu doporučit, jsou to fakt nezničený věci… naco utrácet za nový… samozřejmě něco nového taky koupím…
Jinak už mám i plíny, v Makru měli soutěž o ceny, když nakoupíš v určité hodnotě plíny pampers, dostaneš dárek… my jsme brali Vozík za kolo v hodnotě asi 4tis. korun. I ty plíny vyšly levnějc a ještě jsme tam měli dost velkou slevu.
Kočárek mám už taky vybranej a tak za 14 dní si ho půjdu objednat, je z limitované edice, tak aby ho ještě měli :-D
No a mohly by jsme dát někdy sraz a kafe, co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
23.6.11 11:04
Bibi11 píše:
A kdy máš TP? :-)

Podle mesicku by to melo vychazet asi na 25. ledna 2012, podle UTz uvidim pristi tyden to mi doktor upresni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 11:08
womanz píše:
Ahoj holky, jak se máte? Já jsem se dnes pustila do gruntování baráku, musím pořádně všude vyluxovat, vytřít a připravit jeden pokoj, v pondělí nám přiletí návštěva z Kuby na 11 dní, tak bude veselo :-D
Já už mám výbavu skoro celou, teda co se týče oblečení, kupovala jsem skoro vše použitý na aukru, za pár kače a je toho spousta, můžu doporučit, jsou to fakt nezničený věci… naco utrácet za nový… samozřejmě něco nového taky koupím…
Jinak už mám i plíny, v Makru měli soutěž o ceny, když nakoupíš v určité hodnotě plíny pampers, dostaneš dárek… my jsme brali Vozík za kolo v hodnotě asi 4tis. korun. I ty plíny vyšly levnějc a ještě jsme tam měli dost velkou slevu.
Kočárek mám už taky vybranej a tak za 14 dní si ho půjdu objednat, je z limitované edice, tak aby ho ještě měli :-D
No a mohly by jsme dát někdy sraz a kafe, co vy na to?

Aho Zuzi,taky budu objednávat pouzitý,našla jsem paní co prodává Next je z Pardubek má krásné věci jako nové a za pár korun.jinak kočárek máme vybranej už dlouho máme zaplacenou zálohu.tak jen doplatíme.Psala jsem dnes tomu pánovi kdy pošle ty věci.už se nemužu dočkat,dnes mi přišel balíček. :mrgreen: ukážu,taky bych se s Váma sešla mě je to jedno kdy mám čas pořád jen ted budem pryč.stačí se dohodnout.mužu třeba zítra. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 11:09

A ještě kočárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
23.6.11 11:31
Bibi11 píše:

Stepanko copak to je za kocarek, za znacku, ten vypada fakt moc pekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 11:43

Já jsem klidně pro zítřek, aspoň si trochu odpočnu od toho úklidu :-) v deset jdu ke kadeřnici, tak klidně odpolko můžem :palec:
Jinak věci krásný a kočárek taky, co je to za znakčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 11:46
cchikita píše:
Bibi11 píše:
Stepanko copak to je za kocarek, za znacku, ten vypada fakt moc pekne :wink:

Značka concord.Fusion trevel set.pořád jsme nemohli najít pro nás co by vyhovoval.vzhledem k tomu že mimčo bude jezdit nejdéle ve sportáku tak tento ho má fakt velikej.na to se fakt zaměř a nekupovala bych kočár kde sporták je jako židle kde polohuješ celé dítě.tak snad bude dobrej.na ježdění po lese a na chatu máme sporták na nafukovačkách od sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 11:47
womanz píše:
Já jsem klidně pro zítřek, aspoň si trochu odpočnu od toho úklidu :-) v deset jdu ke kadeřnici, tak klidně odpolko můžem :palec:
Jinak věci krásný a kočárek taky, co je to za znakčku?

Tak zítra odpo klidně mám ráno pedikuru a odpolko jsem volná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 11:47

a tady můj kočárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 11:49

Ok řekni hodinu a kde a můžem vyrazit, přidá se ještě někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 11:51
womanz píše:
a tady můj kočárek :palec:

Zuzi Janéčko je taky perfekt,concord a jané je od stejného výrobce.kamarádka jané má a je spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 11:54

Já jsem s ním hodně jezdila kdysi před pár lety, kámoška ho měla a vozila jsem skoro každý den a byla jsem nadšená, od té doby nechci pro mimčo nic jinýho :-) akorát je malinko dražší, ale tatínek nenamítal :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.6.11 11:55
womanz píše:
Ok řekni hodinu a kde a můžem vyrazit, přidá se ještě někdo?

Tak třeba Evča se připojí,mužem ve 13:00 nebo dýl?A v Afičku mužem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.6.11 12:00

Afi vyhovuje, jen nějaké znamení ať se poznáme :lol: a nechala bych to spíš na tu druhou, jdu v 10 ke kadeřnici a nevím jak dlouho tam budu, tak abych stihla i obídek, souhlasíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí