Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bibi11 píše:
To mě taky bolelo jako na krámy a tlačilo.jen tak dál.na ultrazvuk jsem šla v 8tt to už bylo něco vidět.A špatně mi začlo být od 5tt.už si koukala na termín porodu?
Jojo me by termin porodu mel vychazet nekdy mezi 25.-30.1. 2012 zalezi jak to doktor spocita ![]()
Ja pujdu na prvni UTZ nekdy v 7tt tak to urcite uz bude videt a treba mozna i ![]()
To už v 7tt bude srdíčko na ultz.zřetelný.Tak první etapu snažení máte za sebou taky jsem byla tak moc štastná když sem našla na testu //.je to krásnej pocit.budu Vám moc držet palce at je vše v pořádku.
typovala jsem že otěhotníš v květnu.jinak testíky supr ![]()
Bibi11 píše:
To už v 7tt bude srdíčko na ultz.zřetelný.Tak první etapu snažení máte za sebou taky jsem byla tak moc štastná když sem našla na testu //.je to krásnej pocit.budu Vám moc držet palce at je vše v pořádku.typovala jsem že otěhotníš v květnu.jinak testíky supr
Jojo taky doufam ze bude uz videt
ano to nejtezsi je za nami .. kdyz to klaplo, ted se budeme tesit na kazdou prohlidku abychom mimiska videli ![]()
Ja jsem taky stale verila te predpovedi ze to klapne do tech dvou mesicu od porodu svagrove a ono to vyslo ![]()
Jojo a to je testik z odpoledni moci, rano jsem si delala Rapiclear a tam byl slaby duch, takze nebrat, jedine Mamatestik 10 ![]()
Jé co to tady vidím
Evi gratuluji, myslela jsem na Tebe jestli testuješ
to je paráda, další těhule ![]()
No tak to budem mít veselo tady v diskuzi, za chvilku budem psát o tom jak nám roste pupík a jak mrňousové kopou
![]()
My dnes frčíme na oslavu narozenin a zítra na dostihy, má být nějaký kvalifikační dostih, tak se jdem mrknout. Přeju všem krásný víkend ![]()
Ahoj evi, gratuluju ke dvěma // !!!
Já jsem měla dnešek pracxovní a na víkend mi pžijede domů Petr, tak už se moc těším!!! Mějte pěkné volno ![]()
Ahoj holky, rozbil se mi notebook, tak tenhle týden moc on-line nebudu
Evi, koukala jsem na testík a je perádní!!! ![]()
Bibi11 píše:
Ahoj Evitak je něco u tebe nového?jak je?
Ahoj Stepanko nic noveho neni, tlaci me podbrisek a mam trosku citlivejsi bradavky ale jinak je mi dobre…na zvraceni mi neni, jen mi casteji kruci v zaludku ta kse musim obcas necim zaplacnout ![]()
verkaad píše:
Ahoj holky, rozbil se mi notebook, tak tenhle týden moc on-line nebuduEvi, koukala jsem na testík a je perádní!!!
Ahoj Veru, jejda tak to me mrzi ze se ti rozbil pocitac, tak snad ti to hobrzo opravi a zase mezi nas prijdes
jojo dekuju za gratulace Veru, testik byl opravdu krasnej, jeste si zitra pro jistotu jeden testik koupim a udelam si ho ![]()
Evi, to je normální, že žádné nevolnosti nemáš, mě to začalo až tak v 7tt, ne teda vyloženě
ale žaludek na vodě…
Test si klidně ještě udělej, ale ten ti už jen potvrdí ty vytoužené // ![]()
womanz píše:
Evi, to je normální, že žádné nevolnosti nemáš, mě to začalo až tak v 7tt, ne teda vyloženěale žaludek na vodě…
Test si klidně ještě udělej, ale ten ti už jen potvrdí ty vytoužené //
Doufam Zuzi ze taky zadne nevonlnosti neprijdou, zatim me spis jen trochu tlaci zaludek … ale spis mam vic hlad
testik si radsi koupim pro jistotu tam uz jiste budou krasne dalnice // ![]()
cchikita píše:womanz píše:Doufam Zuzi ze taky zadne nevonlnosti neprijdou, zatim me spis jen trochu tlaci zaludek … ale spis mam vic hlad
Evi, to je normální, že žádné nevolnosti nemáš, mě to začalo až tak v 7tt, ne teda vyloženěale žaludek na vodě…
Test si klidně ještě udělej, ale ten ti už jen potvrdí ty vytoužené //testik si radsi koupim pro jistotu tam uz jiste budou krasne dalnice //
Ahoj třeba ti blbě nebude,mě je už taky krásně ten měsíc jsem si užila ale ted už mám jen hlad
zítra jedem na poslední kolo sreeningu s výsledkama.Taky jsem pruběžně testovala jestli čárka neslábne a pro ten krásnej pocit že tam // jsou. ![]()
Bibi11 píše:cchikita píše:Ahoj třeba ti blbě nebude,mě je už taky krásně ten měsíc jsem si užila ale ted už mám jen hladwomanz píše:Doufam Zuzi ze taky zadne nevonlnosti neprijdou, zatim me spis jen trochu tlaci zaludek … ale spis mam vic hlad
Test si klidně ještě udělej, ale ten ti už jen potvrdí ty vytoužené //testik si radsi koupim pro jistotu tam uz jiste budou krasne dalnice //
zítra jedem na poslední kolo sreeningu s výsledkama.Taky jsem pruběžně testovala jestli čárka neslábne a pro ten krásnej pocit že tam // jsou.
No kez by mi spatne nebylo, to by bylo super, taky mi kruci v zaludku nejak casteji, ale s jidlem to nebudu prehanet
neboj vysledky dobre dopadnou, mimisek se v tobe krasne vyviji ![]()