Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
20.5.11 07:44
Bibi11 píše:
To mě taky bolelo jako na krámy a tlačilo. :palec: jen tak dál.na ultrazvuk jsem šla v 8tt to už bylo něco vidět.A špatně mi začlo být od 5tt.už si koukala na termín porodu?

Jojo me by termin porodu mel vychazet nekdy mezi 25.-30.1. 2012 zalezi jak to doktor spocita :wink:
Ja pujdu na prvni UTZ nekdy v 7tt tak to urcite uz bude videt a treba mozna i :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
20.5.11 07:55

To už v 7tt bude srdíčko na ultz.zřetelný.Tak první etapu snažení máte za sebou taky jsem byla tak moc štastná když sem našla na testu //.je to krásnej pocit.budu Vám moc držet palce at je vše v pořádku. :hug: typovala jsem že otěhotníš v květnu.jinak testíky supr :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
20.5.11 08:01
Bibi11 píše:
To už v 7tt bude srdíčko na ultz.zřetelný.Tak první etapu snažení máte za sebou taky jsem byla tak moc štastná když sem našla na testu //.je to krásnej pocit.budu Vám moc držet palce at je vše v pořádku. :hug: typovala jsem že otěhotníš v květnu.jinak testíky supr :potlesk:

Jojo taky doufam ze bude uz videt :-) ano to nejtezsi je za nami .. kdyz to klaplo, ted se budeme tesit na kazdou prohlidku abychom mimiska videli :-)
Ja jsem taky stale verila te predpovedi ze to klapne do tech dvou mesicu od porodu svagrove a ono to vyslo :-)
Jojo a to je testik z odpoledni moci, rano jsem si delala Rapiclear a tam byl slaby duch, takze nebrat, jedine Mamatestik 10 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
20.5.11 14:51

Jé co to tady vidím :-) :palec: Evi gratuluji, myslela jsem na Tebe jestli testuješ :dance: to je paráda, další těhule :palec:
No tak to budem mít veselo tady v diskuzi, za chvilku budem psát o tom jak nám roste pupík a jak mrňousové kopou :-) :palec:
My dnes frčíme na oslavu narozenin a zítra na dostihy, má být nějaký kvalifikační dostih, tak se jdem mrknout. Přeju všem krásný víkend :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
20.5.11 19:12

Ahoj evi, gratuluju ke dvěma // !!! :dance: :dance: :dance: Já jsem měla dnešek pracxovní a na víkend mi pžijede domů Petr, tak už se moc těším!!! Mějte pěkné volno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
23.5.11 16:23

Ahoj Evi :mavam: tak je něco u tebe nového?jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.5.11 19:53

Ahoj holky, rozbil se mi notebook, tak tenhle týden moc on-line nebudu :-? Evi, koukala jsem na testík a je perádní!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
23.5.11 20:11
Bibi11 píše:
Ahoj Evi :mavam: tak je něco u tebe nového?jak je?

Ahoj Stepanko nic noveho neni, tlaci me podbrisek a mam trosku citlivejsi bradavky ale jinak je mi dobre…na zvraceni mi neni, jen mi casteji kruci v zaludku ta kse musim obcas necim zaplacnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
23.5.11 20:12
verkaad píše:
Ahoj holky, rozbil se mi notebook, tak tenhle týden moc on-line nebudu :-? Evi, koukala jsem na testík a je perádní!!! :palec:

Ahoj Veru, jejda tak to me mrzi ze se ti rozbil pocitac, tak snad ti to hobrzo opravi a zase mezi nas prijdes :-) jojo dekuju za gratulace Veru, testik byl opravdu krasnej, jeste si zitra pro jistotu jeden testik koupim a udelam si ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.5.11 21:34

Evi, to je normální, že žádné nevolnosti nemáš, mě to začalo až tak v 7tt, ne teda vyloženě :poblion: ale žaludek na vodě…
Test si klidně ještě udělej, ale ten ti už jen potvrdí ty vytoužené // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
24.5.11 08:39
womanz píše:
Evi, to je normální, že žádné nevolnosti nemáš, mě to začalo až tak v 7tt, ne teda vyloženě :poblion: ale žaludek na vodě…
Test si klidně ještě udělej, ale ten ti už jen potvrdí ty vytoužené // :palec:

Doufam Zuzi ze taky zadne nevonlnosti neprijdou, zatim me spis jen trochu tlaci zaludek … ale spis mam vic hlad :-) testik si radsi koupim pro jistotu tam uz jiste budou krasne dalnice // :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.5.11 12:51
cchikita píše:
womanz píše:
Doufam Zuzi ze taky zadne nevonlnosti neprijdou, zatim me spis jen trochu tlaci zaludek … ale spis mam vic hlad :-) testik si radsi koupim pro jistotu tam uz jiste budou krasne dalnice // :mrgreen:

Ahoj třeba ti blbě nebude,mě je už taky krásně ten měsíc jsem si užila ale ted už mám jen hlad :mrgreen: zítra jedem na poslední kolo sreeningu s výsledkama.Taky jsem pruběžně testovala jestli čárka neslábne a pro ten krásnej pocit že tam // jsou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
24.5.11 12:58
Bibi11 píše:
cchikita píše:
womanz píše:
Doufam Zuzi ze taky zadne nevonlnosti neprijdou, zatim me spis jen trochu tlaci zaludek … ale spis mam vic hlad :-) testik si radsi koupim pro jistotu tam uz jiste budou krasne dalnice // :mrgreen:
Ahoj třeba ti blbě nebude,mě je už taky krásně ten měsíc jsem si užila ale ted už mám jen hlad :mrgreen: zítra jedem na poslední kolo sreeningu s výsledkama.Taky jsem pruběžně testovala jestli čárka neslábne a pro ten krásnej pocit že tam // jsou. :-)

No kez by mi spatne nebylo, to by bylo super, taky mi kruci v zaludku nejak casteji, ale s jidlem to nebudu prehanet :lol: neboj vysledky dobre dopadnou, mimisek se v tobe krasne vyviji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.5.11 13:59

Musím Vám ukázat bříško už roste. :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.5.11 14:02

A ještě jedna v nových šatech. :-)