Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
2.5.11 06:37
verkaad píše:
Ahoj holky, já poslední dobou vůbec nestíhám…

Štěpánko To si vůbec neříkej, tentokrát to bude dobrý, uvidíš!!! :palec:

Evi Jdeš tenhle cyklus na folíky???

Zuzi Tak to je super, že jste v pořádku!!! :palec:

tak u nás hodně velká oslava čarodějnic, domečkem mi prolítlo 20 lidí a 7 jich tu zůstalo spát :-D Jinak jsem dneska olíbaná pod třešní a navíc mně v týdnu Petr požádal o ruku a pak i oficiálně mýho ta%tku, takže budew v září svatba, zítra si jdeme na matriku pro termín :oops: :srdce:

Ahoj Veru, tenhle cyklus na foliky nejdu, doktor rikal ze kdyby to nevyslo tenhle mesic tak se mam objednat pri kramech na dalsi prohlidku a ze mi jeste o jeden prasek zvysi Clostik a pak uz nevim, to uz by byl totiz treti cyklus a musela by byt pauza .. :nevim: navic me skoro na vajecnikach nepicha minuly cyklus jsem mela jistotu ze se tam neco deje kdyz me tam pichalo ale ted skoro nic jen obcas trosicku .. tak doufam ze tam neco roste

Jinak Veru moc gratuluju k zasnoubeni, to je parada :hug: uz se tesime na fotecky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
2.5.11 07:50
Bibi11 píše:
Ahoj holky včera jsme byli u babičky měla 80sáté narozky.i jsem si vzpoměla že jsem měla 30.4.termín porodu.včera ráno mi luplo a pak píchlo v podbříšku a od té doby jsou na ustupu nevolnosti a bolí mě podbříšek to samé jsem měla minulé těhu ale přišlo se na to až v 13tt v utery jdu na ultrazvuk bojím se a už se připravuju na špatnou zprávu. :-( chjo nedám to tam.

Ahoj Stepanko neboj se jiste bude vsechno v poradku, bolesti a nevolnosti mit preci nemusis, zadne nervy, nestresuj se zbytecne dopredu, zitra bude jiste vsechno v pohode u doktora :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
2.5.11 08:37
cchikita píše:
Bibi11 píše:
Ahoj holky včera jsme byli u babičky měla 80sáté narozky.i jsem si vzpoměla že jsem měla 30.4.termín porodu.včera ráno mi luplo a pak píchlo v podbříšku a od té doby jsou na ustupu nevolnosti a bolí mě podbříšek to samé jsem měla minulé těhu ale přišlo se na to až v 13tt v utery jdu na ultrazvuk bojím se a už se připravuju na špatnou zprávu. :-( chjo nedám to tam.
Ahoj Stepanko neboj se jiste bude vsechno v poradku, bolesti a nevolnosti mit preci nemusis, zadne nervy, nestresuj se zbytecne dopredu, zitra bude jiste vsechno v pohode u doktora :palec:

Ahoj Evi,já vím že se nemám stresovat ale…nebudu to řešit zítra se uvidí.ale spíš počitám se špatnou zprávou pak mužu být štastná když to bude dobré. :-) tak myslíš že bys ovulku neměla tento cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
2.5.11 08:51
Bibi11 píše:
cchikita píše:
Bibi11 píše:
Ahoj Stepanko neboj se jiste bude vsechno v poradku, bolesti a nevolnosti mit preci nemusis, zadne nervy, nestresuj se zbytecne dopredu, zitra bude jiste vsechno v pohode u doktora :palec:
Ahoj Evi,já vím že se nemám stresovat ale…nebudu to řešit zítra se uvidí.ale spíš počitám se špatnou zprávou pak mužu být štastná když to bude dobré. :-) tak myslíš že bys ovulku neměla tento cyklus?

ja vim verim ti Stepanko ze mas strach, ale urcite to uz bude dobre, moc ti drzime palecky :-)
No ja doufam ze ovulka bude, jen ji asi nepoznam, uvidim budu koukat jestli nemam hlen ten tahavej plodnej :-) ode dneska to budeme jistit a uvidime jak to dopadne, ale ja doufam ze foliky rostou kdyz mam Clostik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
2.5.11 10:28

Ted jsem četla že pár holek mělo také to že nevolnosti pomalu ustupovali že třeba jim bylo od 5 do 7tt špatně a pak dobrý a maj mimča tak jsem trochu v lepší náladě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
2.5.11 10:34
Bibi11 píše:
Ted jsem četla že pár holek mělo také to že nevolnosti pomalu ustupovali že třeba jim bylo od 5 do 7tt špatně a pak dobrý a maj mimča tak jsem trochu v lepší náladě.

No tak vidis, nestresuj se zbytecne dopredu Stepanko, nekdo nema zadne nevolnosti, nekdo jen obcas, takze hezky klidek a uvidis ze bude vsechno v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.5.11 19:47

Ahoj holky tak ultr.supr odpovídá 8-1tt.to bylo hezký viděla jsem :srdce: a probudilo se začlo se hezky hýbat jak mi tam Mudr rejdil. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
3.5.11 19:49
Bibi11 píše:
Ahoj holky tak ultr.supr odpovídá 8-1tt.to bylo hezký viděla jsem :srdce: a probudilo se začlo se hezky hýbat jak mi tam Mudr rejdil. :-)

Ahoj Stepanko tak vidis vsechno je v poradku a mimisek ma :srdce: takze je to tak jak ma byt, uvidis ze to dopadne v pohode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.5.11 20:55

Štěpánko to je supr, že :srdce: tluče :-) Já jdu zas v pátek na Ko, tak jsem zvědavá jak jsme pokročili, doufám, že bude vše v pořádku… nevolnosti tomu teda zatím odpovídají.
Teď jsme se vrátili z Hannoveru z veletrhu, jeli jsme tam včera večer a dnes jsme celej den chodili… to byl mazec a pak ještě 6hodin cesta zpět, jsem myslela, že to nedám…
Jdu chrně, jinak asi usnu tady u PC :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.5.11 20:56

Jo a ještě jedna věc, už asi tři dny mě trápí škytavka, ale taková divná… škytnu jen jednou, ale za to skoro každou čtvrt hodinu… nevíte čím to může být a jak se toho zbavit? už mě to štve :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.5.11 20:59

Ahojky to nevím škytavka tak divně já zas teda pořád krkám.asi udělám příští týden a nebudu už chodit vubec do práce.uvidím jak mi bude.docela se mi ulevilo jak jsem to viděla že je živé tak budu mít pár dnu klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
3.5.11 21:09

To ti schvaluju, zůstaň doma v klidu… nemá cenu se nervovat v práci, pak to může odnést to miminko…
Já si teď opravdu užívám, nikdo mě nerozčiluje (až na miláčka, občas) nemusím se stresovat… hlavní je být v klidu a pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
4.5.11 17:58

Ahoj holky,tak jak je? :mavam: Tak zítra pujdu naposled do práce jen si sbalím zbytek věcí.a už budu v klídku doma.a pátek si mám přijít pro prukazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
4.5.11 18:18

no paráda Štěpi :-)
já jdu zítra k dr s tou škytavkou, prý to není normální tak mě musí prohlídnout :nevim: snad bude vše ok… a v pátek další UTZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
4.5.11 18:31

Fakt jo?tak at to není nic vážného.Zuzi jdu na další ulrz až na 12tt.myslíš že kdybych doktorovi řekla zda mě vezmě ještě mezi tím jednou na ultr bude mít námitky?není to předepsaný kolikrát ti ho muže udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí