Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
womanz píše:
a test jsi nezkoušela? Špinění může být na začátku těhu, ještě tam pořád naděje je
Zkousela jsem rano testik a negativni, ja uz fakt nevim holky … ted mam vlozku cistou i na wc byl papir cisty, ale bricho me fakt boli ![]()
to je divný… tak si zítra zavolej k dr ať se na tebe podívá… neodlkádej to
womanz píše:
to je divný… tak si zítra zavolej k dr ať se na tebe podívá… neodlkádej to
Uz nebudu cekat, zitra si tam zavolam a preptam se co a jak
to je rozumný řešení…
Já tady mám ted zedníka, vybourává nám vanu, až mě z toho rachotu bolí hlava ![]()
womanz píše:
to je rozumný řešení…
Já tady mám ted zedníka, vybourává nám vanu, až mě z toho rachotu bolí hlava
Jojo Zuzi zitra si tam zavolam, a prepta mse jak to mam pocitat prijde mi ze ted uz spinim trosku vic, tak abych si pak dobre nasadila Clostik ..
Tak to tam budete mit pekne a nove v koupelne ![]()
Jdu vytrit a cucet na serial, navecer se tu jeste stavim kolem te 19 hodiny … pačko zatim ![]()
Holky moje spineni silí, uz to mam i na vlozce a je to cervene, takze to je skutecne MS, rozjizdi se pomalu ale jiste … takze moje nejistota je razem pryc
cchikita píše:
Holky moje spineni silí, uz to mam i na vlozce a je to cervene, takze to je skutecne MS, rozjizdi se pomalu ale jiste … takze moje nejistota je razem pryc
Bibi11 píše:cchikita píše:
Holky moje spineni silí, uz to mam i na vlozce a je to cervene, takze to je skutecne MS, rozjizdi se pomalu ale jiste … takze moje nejistota je razem prycTo mě štve tak vzhuru do dalšího snažení.jediny co je dobré že už máš jistotu i když né dobrou.Uvidíš brzy se to povede
Ano chce se to vrhnout na myslenky noveho snazeni
urcite to pak brzo vyjde, musim myslet pozitivne ![]()
Clostík ti ten určitě pomůže a příští měsíc už mrcha nedorazí
hlavně se na tom moc neupínej… je fakt lepší na to nemyslet…
Ahoj holky, tak jsem doma z kontroly, máme jednoho mrňouse 2mm odpovídá 5+3tt a příští týden v pátek jdeme na potvrzení ![]()
womanz píše:
Ahoj holky, tak jsem doma z kontroly, máme jednoho mrňouse 2mm odpovídá 5+3tt a příští týden v pátek jdeme na potvrzení
Ahoj Zuzi tak gratuluju
počítala si z dvouma nebo ne?
jo počítala
byli jsme s tím smíření
ale já jsem asi radši, že je tam jenom jedno… napoprvé by to byl veliký záhul… Přítel je ale zklamaný ![]()
Hlavně že tam je mrnousek
ta dvojčátka je fakt velkej mazec.upřímně když by si mohla vybrat 2 dítka asi ano ale pěkně každé s rozestupem ![]()
womanz píše:
Ahoj holky, tak jsem doma z kontroly, máme jednoho mrňouse 2mm odpovídá 5+3tt a příští týden v pátek jdeme na potvrzení
Zuzi taky gratuluju, je moc dobre ze se aspon jeden mimisek krasne udrzel
dvojcatka by byl asi vazne velky zahul, ale jiste bys to zvladla taky ![]()
Ahoj Evi tak jak je?
U mě to je jak na houpačce dnes mi ja lépe tak se zas hrozím že je něco špatně no necháme se překvapit.Teda dneska bylo jak v létě,sluníčko pralo jak blázen.