Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
verkaad píše:
Já mám brát ten Duphaston jen jeden, prý má 2× takový obsah progesteronu než Utrogestan a proto se bere jen 1× denně, ale holky ho tu na diskuzích braly i 2× denně, tak nevímJe na něm napsáno 1O mg toho dydrogesteronu.
Jo tak tomu nerozumim Veru, me doktor napsal na 10dni 1-0-1 davkovani tak jsem to tak brala ![]()
verkaad píše:
Já to taky budu brát, tak jak mi řekl, věřím mu
Moje svagrova ted k Dostalovi presla … ale tech pacientek co pry ma, uz to tri dny v tydnu moc nestiha, svagrova tam byla hodinu nez ji vsechno vypovidal a vysvetlil ..
Já už k němu chodím 13 let a jsem moc spokojená. Můžu i dopoledne, tak mi to nevadí, že má jen tři dny, sestřička i většinou v termínu vyhoví. Ale Grygar si myslím, že taky není špatnej, jen toho asi tolik nenamluví.
verkaad píše:
Já už k němu chodím 13 let a jsem moc spokojená. Můžu i dopoledne, tak mi to nevadí, že má jen tři dny, sestřička i většinou v termínu vyhoví. Ale Grygar si myslím, že taky není špatnej, jen toho asi tolik nenamluví.
No prave to je jediny jeho problem ze moc nemluvi, rikala jsem kdyby doktorku delala jeho sestricka, mimochodem jeho zena tak by to bylo uzasny, ona ho proste doplnuje, vechno vysvetluje ona, coz je super a je moc prijemna a hodna ![]()
verkaad píše:
Který DPO myslíš, že jsi???
No dneska jsem 28 DC a ovulka byla podle doktora tak 14-15DC, takze asi 13 nebo 14DPO ![]()
Holky ja se s Vami pro ted rozloucim, jedu na nehtiky a domu, prijdu vecer nebo se tu uvidime zitra tak hezky piste, ahojky
![]()
ahoj holky, já jsem dnes celej den lítala, dopoledne na veterině s kočkou, má zánět močáku chudinka a před polednem jsme vyráželi do Prahy, vrátili jsme se v sedm, takže jsem vyždímaná a utahaná jako nikdy. Jdu si dát sprchu a zalehnout, ta únava mě ubíjí ![]()
Zuzi moc se nepřepínej a odpočívej, matko!!! ![]()
Evi Testila jsi??? ![]()
verkaad píše:
Zuzi moc se nepřepínej a odpočívej, matko!!!Evi Testila jsi???
Ahoj Veru, testit budu zitra rano, nebojte se hned dam vedet pokud tam bude dusik ![]()
Teda ty jsi statečná, to mně by to asi nedalo. Ale zase je fakt, že pokud takhle vydržíš, tak by to už mělo být jasný, protože HCG stoupá každý den
Já teď jedu do Chrudimi nakoupit, tak se sem juknu zas asi až pozdějc
Hezký den ![]()
verkaad píše:
Teda ty jsi statečná, to mně by to asi nedalo. Ale zase je fakt, že pokud takhle vydržíš, tak by to už mělo být jasný, protože HCG stoupá každý denJá teď jedu do Chrudimi nakoupit, tak se sem juknu zas asi až pozdějc
Hezký den
Rikala jsem ze obden to bude lepsi tak snad zitra s tam neco uz objevi, ale jsem nastydla tak mam trochu strach jestli se tim umyslne zase MS neposouva ![]()
Tak si to v Chrudimi uzij na nakupech a pak se ourcite ozvi, pa Evča ![]()
Ahoj holky, já včera vytuhla během chvilky, ale samozřejmě dnes šestá a já už koukala do stropu
ať jdu spát v devět, nebo o půlnoci tak jsem v šest ráno vzhůru
a pak odpoledne padám únavou na hubu ![]()
Evi já tě obdivuju, já bych ten test máčela každý ráno
Zíra na Tebe budu myslet ![]()