Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
18.4.11 17:11
womanz píše:
Tak pokud to nedostaneš do středy a test bude negativní tak si zajdi k dr ať se na tebe podívá a popřípadě ať to hned řeší…

Jojo Zuzi uz to tak mam nejak v planu kdyz se do stredy nic nestane tak si tam zavolam a domluvim se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.4.11 17:16
cchikita píše:
womanz píše:
Tak pokud to nedostaneš do středy a test bude negativní tak si zajdi k dr ať se na tebe podívá a popřípadě ať to hned řeší…
Jojo Zuzi uz to tak mam nejak v planu kdyz se do stredy nic nestane tak si tam zavolam a domluvim se :palec:

Evi to tě lituju musí to byt na nervy to čekání.proč to nejde jednoduše vid.a co manžílek na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
18.4.11 17:18
Bibi11 píše:
cchikita píše:
womanz píše:
Jojo Zuzi uz to tak mam nejak v planu kdyz se do stredy nic nestane tak si tam zavolam a domluvim se :palec:
Evi to tě lituju musí to byt na nervy to čekání.proč to nejde jednoduše vid.a co manžílek na to?

No jo to vis ze ho to taky stve, to cekani je nejhorsi … nechci s tim mit tkaove trapeni furt dokola .. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
18.4.11 19:34

Holky musim Vam rict, ze me normalne picha u praveho vajecniku stejne jako potom co jsem dobrala Clostik, jak tam byl ten folik, proste doba kolem ovulky, ja uz jsem z toho vseho vazne magor :think: :nevim:
Myslite ze z toho uz magorim, nebo co by to mohlo byt? Fakt to je uplne stejny jako kdyz i rostl ten folik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.4.11 19:45

to asi budeš těhu takhle mě taky bolelo,fakt bych asi kontaktovala doktora ten ti řekne na stopro o co jde.takhle člověk jen spekuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
18.4.11 19:51
Bibi11 píše:
to asi budeš těhu takhle mě taky bolelo,fakt bych asi kontaktovala doktora ten ti řekne na stopro o co jde.takhle člověk jen spekuluje.

Jenze ty jsi Stepanko nasla // uz hodne brzo pred MS a ja mam uz po terminu, fakt to nejak nechapu … pockam do te stredy co se vyvrbi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
18.4.11 19:59

Holky proste pockam do stredy bud se ukazou //, nebo prijde Ms, nebo nic a zavolam si sestricce na gyndu aby mi rekla co dal teda delat … cekat porad nebudu :palec:

Jdu koukat na telku tak se uvidime zase zitra, ahoj a dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.4.11 20:03

Tak Evi dobrou papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
18.4.11 20:06

Dobře děláš Evi… nemysli tolik na to, ono to nějak dopadne :palec:
Já jdu taky k telce a předpokládám, že za chvilku vytuhnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
19.4.11 17:13

Holky tak jsem byla na wc a zacala spinit, takze to vypada ze mimisek tam opravdu neni a ze prichazi MS :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
19.4.11 19:10
cchikita píše:
Holky tak jsem byla na wc a zacala spinit, takze to vypada ze mimisek tam opravdu neni a ze prichazi MS :-(

Ahoj Evi to je mi líto :hug: tak příště se určitě zadaří.chjoo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
19.4.11 19:11
Bibi11 píše:
cchikita píše:
Holky tak jsem byla na wc a zacala spinit, takze to vypada ze mimisek tam opravdu neni a ze prichazi MS :-(
Ahoj Evi to je mi líto :hug: tak příště se určitě zadaří.chjoo :roll:

Ahoj Stepanko zatim se mi teda MS nerozjela, na intimce nic nemam, ale kdy zjse mse utirala na wc tak to bylo takove neruzovele, tak uvidime do rana jestli se to provali :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
20.4.11 11:53
cchikita píše:
Bibi11 píše:
cchikita píše:
Ahoj Stepanko zatim se mi teda MS nerozjela, na intimce nic nemam, ale kdy zjse mse utirala na wc tak to bylo takove neruzovele, tak uvidime do rana jestli se to provali :-(

tak co Evi rozjela se mrcha? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
20.4.11 11:56
Bibi11 píše:
cchikita píše:
Bibi11 píše:
cchikita píše:
Ahoj Stepanko zatim se mi teda MS nerozjela, na intimce nic nemam, ale kdy zjse mse utirala na wc tak to bylo takove neruzovele, tak uvidime do rana jestli se to provali :-(
tak co Evi rozjela se mrcha? :evil:

Ahoj Stepanko, zatim ne, porad jen mirne spinim, na vlozce skoro nic, ale na toaletaku kdyz se utiram je to trosku ruzove…fakt nevim :nevim: k doktorovi si zavolam kdyztak zitra kdyby spineni neprestalo a MS se nerozjela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
20.4.11 13:53

a test jsi nezkoušela? Špinění může být na začátku těhu, ještě tam pořád naděje je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí