Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo holky dopoledne me normalne asi tak 15 vterin pichalo v levem boku a podbrisku … docela mazec, myslite ze by to mohl byt praskajici folik? Me totiz tenhle cyklus pobolivaji oba vajecniky nebo spis obe strany podbrisku ![]()
Ted jsem byla na wc a mela jsem i ten tahavy hlen, takze to opravdu vypada ze ovulka bude nebo byla dneska, tak dneska jeste pojistime a pomodlim se aby to konecne klaplo
![]()
Chtelo by to zacit prskat tehu bacilky ![]()
Bibi11 píše:
Fakt jo?tak at to není nic vážného.Zuzi jdu na další ulrz až na 12tt.myslíš že kdybych doktorovi řekla zda mě vezmě ještě mezi tím jednou na ultr bude mít námitky?není to předepsaný kolikrát ti ho muže udělat.
cchikita píše:
Ty jo holky dopoledne me normalne asi tak 15 vterin pichalo v levem boku a podbrisku … docela mazec, myslite ze by to mohl byt praskajici folik? Me totiz tenhle cyklus pobolivaji oba vajecniky nebo spis obe strany podbrisku
Ted jsem byla na wc a mela jsem i ten tahavy hlen, takze to opravdu vypada ze ovulka bude nebo byla dneska, tak dneska jeste pojistime a pomodlim se aby to konecne klaplo![]()
![]()
Chtelo by to zacit prskat tehu bacilky
Ahoj holky, jakpak se mate tehulky? A co ty Veru, pritel ti brzo odjede jsi rikala vid? Stihli jste jeste tento cyklus ovulku, treba mu zahlasis ze jsi tehu az se vrati, nebo jakpak dlouho bude pryc?
Preju krasny slunickovy den, Evča ![]()
Ahoj Evi
jsem už uplně doma budu si užívat těhu a čekaj mě ted v 10tt a 13tt sreening tak snad to bude v poho jinak mi je na zvracení a tak ale už jsem na to zvyklá.
a od pátku mám těhu prukazku.
a co u tebe nového?
Bibi11 píše:
Ahoj Evijsem už uplně doma budu si užívat těhu a čekaj mě ted v 10tt a 13tt sreening tak snad to bude v poho jinak mi je na zvracení a tak ale už jsem na to zvyklá.
a od pátku mám těhu prukazku.
a co u tebe nového?
Ahoj Stepanko, tak to je dobre ze uz budes doma, jen si hezky tehulkovani uzivej
neboj se vsechny vysledky dobre dopadnou a mimisek bude v poradku … jee to je krasny, ja uz chci taky tehu prukazku… u me noveho neni nic .. jsem tak 5DPO, tak budeme tyden cekat jestli se neukazou nejake tehu priznaky a zkusime testikovat ![]()
Ahoj holky, já nějak nestíhám, už chodím zase víc do práce a je po dovolený, do toho zařizování svatby a ještě si chci co nejvíc užít miláčka, protože odjíždí už ve středu
Vracet se domu bude, ale docela nepravidelně, tak pokud se nazadařilo tenhle cyklus, tak to budu mít teď s vychytáváním ovu horší. Jinak jsem zase začala měřit BT, hlavně proto, že jsem měla zase krvácení a špinění mimo cyklus, tak chci vědět, co se děje, ale taky jsem si nasadila Femigard a tenhle cyklus se mi zatím zdá hodně v pohodě a hlavně se mi ovulka posunula o tři dny dřív, což je super!!! ![]()
Dole mám graf, tak se můžete podívat. Ovulku jsme stihli jen tak tak, počítala jsem až spíš s tím 15DC a předtím jsem měla mykozu, tak jsme měli pauzu, ale zase se snad vytvořilo hafo rychlejch spermíků
Byla bych přešťastná, kdyby to stihly, i když jsem si zase říkala, že kdybych se vdávala netěhu, tak by se taky nic nestalo…
Jinak dneska nasazuju Duphaston 1-0-1
Mějte krásný den!!! ![]()
Ahojky Veru je fajn ze jsi prisla a napsala par slovicek jsme rady ze vime jak na tom jsi ![]()
Urcite se ted zadarilo a spermousi dorazili k vajicku…ja se taky modlim a doufam ze to ted vyslo, budem si vzajemne drzet palecky ![]()
Ahoj holky, tak mi jsme dnes po další kontrole, tentokrát už u našeho pana doktora, rosteme jako z vody, dnes místo 8+1 dle minulé kontroly, dokonce 8+4 tt
Taky mě čekaj za 10 dní testy, mám z toho hrůzu, ale podstoupit to musím, taky mě čeká genetika, ale to až později, Tak držte palečky ať je vše ok.
Evi, držím palečky na testování, tentokrát to musí vyjít. Štěpi, gratuluju k těhu průkazce, my ji dostanem až za tři týdny na další kontrole, to už budu mít snad po těch testech.
Veru, třeba to opravdu vyšlo a vdávat se budeš už s bříškem, to by bylo taky krásný ![]()
Ahoj Zuzi tak to je moc dobre ze vysledky a mimisek jsou v poradku, testu se neboj, jiste vsechno dopadne tak jak ma, budeme drzet palecky ![]()
Jojo ja budu testikovat nekdy pristi tyden, uvidime jestli jsme spermouse nasmerovali spravne a v idealni dobu ![]()
womanz píše:
Ahoj holky, tak mi jsme dnes po další kontrole, tentokrát už u našeho pana doktora, rosteme jako z vody, dnes místo 8+1 dle minulé kontroly, dokonce 8+4 ttTaky mě čekaj za 10 dní testy, mám z toho hrůzu, ale podstoupit to musím, taky mě čeká genetika, ale to až později, Tak držte palečky ať je vše ok.
Evi, držím palečky na testování, tentokrát to musí vyjít. Štěpi, gratuluju k těhu průkazce, my ji dostanem až za tři týdny na další kontrole, to už budu mít snad po těch testech.
Veru, třeba to opravdu vyšlo a vdávat se budeš už s bříškem, to by bylo taky krásný
Ahoj Zuzi tak to máme podobně termín?
doktor mi řekl 8.12.to je dobře že krásně roste.A jak ti je?
Ahoj holky, tak jsem se dovolala k dr na prvotrimestrální screenink, jedu tam v pátek 13týho, ještě že nejsem pověrčivá ![]()
Jinak mi je tak nějak střídavě oblačno
dopoledne pohoda, odpoledne umírám, je mi zle a nevím co se sebou, večer to je pak ještě horší, nevím jestli mám jít
nebo co… tak jdu raději spát
a druhý den od začátku
snad to brzy přejde
womanz píše:
Ahoj holky, tak jsem se dovolala k dr na prvotrimestrální screenink, jedu tam v pátek 13týho, ještě že nejsem pověrčivá
Jinak mi je tak nějak střídavě oblačnodopoledne pohoda, odpoledne umírám, je mi zle a nevím co se sebou, večer to je pak ještě horší, nevím jestli mám jít
nebo co… tak jdu raději spát
a druhý den od začátku
snad to brzy přejde
tak budem bržet palce mi jedem na screening 16.5. a pak ve 13tt.taky bych ležela jenže pak mám takové práce žehlení atd.mno pak už se na to tady nemužu koukat a jdu něco děla. ![]()
Štěpi, budu držet palečky i Tobě ![]()
Já jelikož jsem doma, tak si vždy něco udělám ráno, poklidím a pak odpoledne můžu ležet, ale taky se mi nechce, tak se tady přemáhám a snažím se to nějak vydržet. ¨
Dnes odpoledne jsme letěli horkovzdušným balónem, supr
Na to, že těhotné nemůžou lítat, jsem si to fakt užila
tak doufám, že to miminku nijak neublížilo, přistání jsme měli ukázkový ![]()
womanz píše: Štěpi, budu držet palečky i Tobě
Já jelikož jsem doma, tak si vždy něco udělám ráno, poklidím a pak odpoledne můžu ležet, ale taky se mi nechce, tak se tady přemáhám a snažím se to nějak vydržet. ¨
Dnes odpoledne jsme letěli horkovzdušným balónem, suprNa to, že těhotné nemůžou lítat, jsem si to fakt užila
tak doufám, že to miminku nijak neublížilo, přistání jsme měli ukázkový
to musel být krásný zážitek.
taky si na neschopence?