Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
24.5.11 14:03
Bibi11 píše:
Musím Vám ukázat bříško už roste. :-) :srdce:

No uz se ti pekne spicati Stepanko :-) nez se u me brisko probojuje pres speky to budu minimalne v 16.tydnu aby to na me bylo aspon trochu videt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.5.11 17:25

To jsem si říkala taky mám dost tlustý břicho normálně ale ted to za poslední týden vylezlo pěkně.Přemyšlela jsem nad tím zda si necháme říct pohlaví muž chce určitě ale já ani ne.pamatuju si že segra si to nenechala říct a bylo to fakt překvapení.budu štastná když bude zdravé a příjde mi to nevděk nebo jak to říct prostě by před tím měl mít člověk pokoru.tak nevím.mám asi zastaralé názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
24.5.11 18:59
Bibi11 píše:
To jsem si říkala taky mám dost tlustý břicho normálně ale ted to za poslední týden vylezlo pěkně.Přemyšlela jsem nad tím zda si necháme říct pohlaví muž chce určitě ale já ani ne.pamatuju si že segra si to nenechala říct a bylo to fakt překvapení.budu štastná když bude zdravé a příjde mi to nevděk nebo jak to říct prostě by před tím měl mít člověk pokoru.tak nevím.mám asi zastaralé názory.

No tak uvidime necham se prekvapit kdy mi brisko vyleze :-)
Ja to beru z praktickeho hlediska, my si pohlavi rict nechame, sice mame v predpovedi kluka, ale pro jistotu nam to doktor rekne ,abych mohla vybavicku nakoupit v barvickach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
25.5.11 07:43

Dobré ráno holky, Štěpi bříško krásné, mě už taky leze :-) až bude čas tak taky vyfotím a ukážu.
Dnes dopoledne odjíždím za ségrou do německa, trochu se odreagovat na pár dní.. snad zvládnu cestu, je to cca 500km a jedu sama autem :roll:
Má už pro mě nachystaný věci jako postýlku, židličku, přenosku a pár drobností, tak si to jedu vyzvednout, aby to nemusela stěhovat do novýho bytu.
Když bude čas, tak se na Vás příjdu podívat, zatím se mějte hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.5.11 07:45
womanz píše:
Dobré ráno holky, Štěpi bříško krásné, mě už taky leze :-) až bude čas tak taky vyfotím a ukážu.
Dnes dopoledne odjíždím za ségrou do německa, trochu se odreagovat na pár dní.. snad zvládnu cestu, je to cca 500km a jedu sama autem :roll:
Má už pro mě nachystaný věci jako postýlku, židličku, přenosku a pár drobností, tak si to jedu vyzvednout, aby to nemusela stěhovat do novýho bytu.
Když bude čas, tak se na Vás příjdu podívat, zatím se mějte hezky :palec:

Ahoj Zuzi, urcite brisko vyfot a pripichni ho sem :wink: tak jed prosim te opatrne do Nemecka, ma byt teplo a je to daleka cesta … tak to mas fajn kdyz ti segra necha postylku a dalsi potrebne veci, to pojedes domu jako stehovak :lol:
Dej vedet az se vratis .. ahojky a stastnou cestu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
25.5.11 07:47

No jo, přesně tak, jako stěhovák :-D ještě, že máme velký auto… já tam teď vezu pískoviště pro neteř a místa tam je ještě tak pro tři :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.5.11 07:55
womanz píše:
No jo, přesně tak, jako stěhovák :-D ještě, že máme velký auto… já tam teď vezu pískoviště pro neteř a místa tam je ještě tak pro tři :-D

Tak to mate vyhodu ze mate velke auticko, my zvazujeme ze budeme kupovat nove, nez porodim, protoze nemame ani Combika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
25.5.11 14:28

Ahoj holky tak kontrola paráda,manžel byl zas semnou přijel z práce rovnou do nemocnice.Tak mi dál ultz.asi 15 minut to byl zážitek tak dlouho na něj koukat.nejdřiv spal a pak se začal mrskat a ručičky zvedal a plásal s nima a viděla jsem prstíčky.měří od hlavičky k prdelce 6cm a NT má 1,31 a žádné postižení by hrozit nemělo.jsme tak zblazněný až mě to dojalo.Na konec jseme si řekli o fotku ale to už se prcek otočil zády byla vidět páteř a mozek fakt detaily.chvilku ve mě ještě šátral aby udělal fotku nakonec nic už jsme ho asi otravovali :mrgreen: Další kontrola nás čeká zas v pátek.tak jsem si oddechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
26.5.11 13:44

Ahoj holky, zdravim z Deutschlandu :-)
Stepi, gratuluju k uspesne kontrole, me ceka v pondeli a pak dalsi utery testy, tak snad budu taky tak vysmata.
Ja si dnes udelala radost, byly jsme s mamkou ve meste nakupovat, tak mam dvoje saticky na leto, paradni vzdusny :-D nem z tech cen me malem slehlo :roll: no ale neco na sebe potrebuju :-D
odpoledne jdeme jeste jednou do centra, tak mozna i tam neco vyberu :palec:
Preji pekny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
26.5.11 19:48

Zuzi vitej zpatky v Cechach, hlavne ze jsi tu jizdu dobre zvladla :-)
To je dobre ze sis nakoupila saticky vsak ty se budou na leto hodit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
26.5.11 21:15

ale ja jeste nejsem v CR, porad valim sunky u nemeckych sousedu :-D vracim se az v nedeli, musim si trochu odpocinout od chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
27.5.11 07:04
womanz píše:
ale ja jeste nejsem v CR, porad valim sunky u nemeckych sousedu :-D vracim se az v nedeli, musim si trochu odpocinout od chlapa :lol:

Zuzi ja uz blbe ctu to je hruza :lol: :lol: tak si to tam hezky uzivej a hlavne az pojedes zpatky tak jed opatrne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
30.5.11 08:57

Ahoj holky tak kde Vás mám? :mrgreen: Evi co u tebe?Jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
30.5.11 09:12
Bibi11 píše:
Ahoj holky tak kde Vás mám? :mrgreen: Evi co u tebe?Jak se daří?

Ahojky Stepanko, ja jsem tak nejak tady, nakukuju z prace :) dari se mi dobre, akorat me pobolivaji prsa, jinak bricho celkem v pohode, jen v sobotu me trosku pichalo v podbrisku ale jinak dobry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
30.5.11 16:05

Ahoj holky, hlásím se z kontroly :-) vše v pořádku, mrňous se nechtěl nechat změřit, takže nevíme kolik měříme, ale mrskal tam sebou jak divej, takže je v pořádku :palec: A už mám i těhu průkazku :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí