Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
18.5.11 09:29

Ahoj holky, ja byla v patek na gynde mela jsem silnejsi vytok, bral mi stery a dneska jsem cetla vysledek, bohuzel pozitivni mam si jit pro lecbu :-( a to jsem zitra chtela testovat … mam strach jestli ten zanet treba neovlivnil pripadneho mimise v brisku :-( zitra totiz budu uz 30DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.5.11 09:42

:hug: Ahoj Evi tak to mě mrzí hlavně se co nejdříve uzdrav.u nás zatím dobrý manžel se o mě stará vyváří mi nakupuje.už jsem přibrala kilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
18.5.11 09:48
Bibi11 píše: :hug: Ahoj Evi tak to mě mrzí hlavně se co nejdříve uzdrav.u nás zatím dobrý manžel se o mě stará vyváří mi nakupuje.už jsem přibrala kilo :oops:

Ahoj Stepanko no me to spis stve, protoze bude asi mesic snazeni v tahu jestli dostanu lecbu tak do toho asi hormony Clostik nebudu moct brat … no uvidime zitra se ho na vsechno vyptam .. a zkusim rano pripadne testik a zeptam se ho na UTZ aby mi ho pro jistotu udelal, abychom vedeli co a jak …
Jinak tobe samozrejme preju jen to nejlepsi, to je fajn ze se o tebe manzel tak stara a ze mas vsechny vysledky v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.5.11 10:18

Ahoj holky :-)

Tak mi jde teplota BT dolu a včera jsem ráno testla a 11DPO test sněhobílý :-( Takže počítám spíš s tím, že to tenhle měsíc neklaplo. Ještě zkusím testnout zítra nebo v pátek ráno pokud se MS nerozjede, ale moc šancí tomu nedávám. Zítra vysazuju Duphaston :-? Tak to beru aspoň tak, že se mi krásně porovnává cyklus a tenhle měsíc byl absolutně pohodový a bez krvácení, špinila jsem jen jednorázově během ovu. Na víkend mi přijede Petr, tak mně MS bude štvát i z jiného důvodu, ale nedá se nic dělat :cert: Příští měsíc budu ještě sama, tak bych asi musela být samosprašná, aby byly //, ale měřit BT ještě budu, je možný, že Femigard způsobí ještě nějaký změny, v pondělí si objednávám další :wink: Jinak gratuluju k bezva kontrolám :-) a Evi, neboj, je to přeléčený hned a gyndaři dávají většinou věcoi, co se můžou v případným těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
18.5.11 10:28
verkaad píše:
Ahoj holky :-)Tak mi jde teplota BT dolu a včera jsem ráno testla a 11DPO test sněhobílý :-( Takže počítám spíš s tím, že to tenhle měsíc neklaplo. Ještě zkusím testnout zítra nebo v pátek ráno pokud se MS nerozjede, ale moc šancí tomu nedávám. Zítra vysazuju Duphaston :-? Tak to beru aspoň tak, že se mi krásně porovnává cyklus a tenhle měsíc byl absolutně pohodový a bez krvácení, špinila jsem jen jednorázově během ovu. Na víkend mi přijede Petr, tak mně MS bude štvát i z jiného důvodu, ale nedá se nic dělat :cert: Příští měsíc budu ještě sama, tak bych asi musela být samosprašná, aby byly //, ale měřit BT ještě budu, je možný, že Femigard způsobí ještě nějaký změny, v pondělí si objednávám další :wink: Jinak gratuluju k bezva kontrolám :-) a Evi, neboj, je to přeléčený hned a gyndaři dávají většinou věcoi, co se můžou v případným těhu :-)

Ahoj Veru, tak treba je na testik jeste brzo ja budu zkouset asi zitra a to budu 15DPO, tak uvidime jestli se tam neco objevi :-)
No doufam ze prelecena budu hned, ale nevim jak to bude s tim Clostikem, jestli ho budu moct zacit brat pokud se jste budu lecit … se ho musim na vsechno zeptat a pripadne se zeptam jestli by mi neudelal ten UTZ pro klid duse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.5.11 11:15

Evi, ona ta BT mluví dost jasně,MS dorazí uritě, ale jinak je graf ukázkový, tak jsem ráda, že se mi asi srovnal cyklus. Sice jsme vystihli ovulku, ale možná už bylo pozdě v den ovu, prý je lepší před :-) Ale to jsem měla mykozu a taky jsem nečekala ovu tak brzy, mývala jsem ji až 15DC, ale Femigard mi jí asi posunul dopředu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
18.5.11 11:33
verkaad píše:
Evi, ona ta BT mluví dost jasně,MS dorazí uritě, ale jinak je graf ukázkový, tak jsem ráda, že se mi asi srovnal cyklus. Sice jsme vystihli ovulku, ale možná už bylo pozdě v den ovu, prý je lepší před :-) Ale to jsem měla mykozu a taky jsem nečekala ovu tak brzy, mývala jsem ji až 15DC, ale Femigard mi jí asi posunul dopředu :-)

To vis Veru ja se v te BT tak nevyznam … tak pristi cyklus az se s pritelem potkate tak urcite ovulku vychytate, pokud ti nebude porad nekde cestovat :-)
Ja jen doufam ze ten muj zanet nebo co to tam mam, se brzo preleci a bude pokoj a bude se mi dobre a hlavne rychle tehotnet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.5.11 11:40

příští měsíc asi bude spíš nesnaživý, ale nevím to jistě. Petr má v Praze dvě velký zakázky, ale jsou časově napřed než mysleli, tak se třeba povede, ale taky je možný, že doma v plodných dnech vůbec nebude. měla jsem pořád dilema, jestli měřit nebo neměřit, ale teď asi ještě aspoň dva cykly měřit budu a uvídím, jak se ovulka ustálý, taky přesně vím, kdy mi proběhla ovu a podle toho nasazuju Duphaston. Zjistila jsem, že ovutesty jsou jen hodně orientační. Nejradši bych se jen milovala a nesledovala to tolik, ale zase chci brát ten Duphaston až po ovu, jinak působí antikoncepčně a bez něj bych asi zas krvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
18.5.11 11:43
verkaad píše:
příští měsíc asi bude spíš nesnaživý, ale nevím to jistě. Petr má v Praze dvě velký zakázky, ale jsou časově napřed než mysleli, tak se třeba povede, ale taky je možný, že doma v plodných dnech vůbec nebude. měla jsem pořád dilema, jestli měřit nebo neměřit, ale teď asi ještě aspoň dva cykly měřit budu a uvídím, jak se ovulka ustálý, taky přesně vím, kdy mi proběhla ovu a podle toho nasazuju Duphaston. Zjistila jsem, že ovutesty jsou jen hodně orientační. Nejradši bych se jen milovala a nesledovala to tolik, ale zase chci brát ten Duphaston až po ovu, jinak působí antikoncepčně a bez něj bych asi zas krvácela.

Urcite radeji mer Veru kdyz uz to mas tak nejak vychytany :-) abys vedela kdy si nasadit ten Duphaston, je mi jasny ze dokaze zabranit pripadne ovulce kdyz je pozdeji, a navic ti pomaha resit to krvaceni mimo MS, takze opravdu radsi mer
Uvidis treba zakazky stihnou driv a prijede se s tebou pritel :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
18.5.11 17:06

Štěpi, tak budu držet pěsti na další testy, já jdu na druhý až 7.6., to budu 13tt, tak doufám, že bude vše OK.
Evi, držím palečky na testování, třeba to vyjde a neboj, infekce nemusí znamenat špatné těhu… já měla dokonce opar na začátku a je vše OK (ťuk ťuk.. zatím)
Věru, neboj, ono to jednou dopadne, nespěchej na to… nám to trvalo rok a pokaždé když jsem to dostala, probrečela jsem to. Teď po IVF jsem si řekla, že už to nebudu tak hrotit, jestli to má vyjít tak to vyjde, už ani předešlý neúspěchy při IUI mě nerozbrečely, hold to tak asi mělo být…
Myslím na Vás holky, držte se… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
20.5.11 07:12

Ahoj holky musim se vam pochlubit, vcera jsem nasla krasne // na testiku, takze jsem těhule :-) uz jsem si zmenila i metrik :dance: jsme s milackem oba silene moc stastni :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
20.5.11 07:20

Mrkněte do fotoalba, jsou tam nafocene Mamatestíky 10, ze včerejšího odpoledne, včera ráno jsem si dělala citlivý RapiClear tam byl sotva doušek, ale tady to je uz jasnééé :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
20.5.11 07:28
cchikita píše:
Mrkněte do fotoalba, jsou tam nafocene Mamatestíky 10, ze včerejšího odpoledne, včera ráno jsem si dělala citlivý RapiClear tam byl sotva doušek, ale tady to je uz jasnééé :dance:

Evčo gratuluju :kytka: :hug: mám obrovskou radost,to je užasný tak už nám chybí jen Verča ale ta nás taky dožene. :palec: Teda mám fakt radost.A jak se cítíš k doktorovi pujdeš asi co nejdřív vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
20.5.11 07:32
Bibi11 píše:
cchikita píše:
Mrkněte do fotoalba, jsou tam nafocene Mamatestíky 10, ze včerejšího odpoledne, včera ráno jsem si dělala citlivý RapiClear tam byl sotva doušek, ale tady to je uz jasnééé :dance:
Evčo gratuluju :kytka: :hug: mám obrovskou radost,to je užasný tak už nám chybí jen Verča ale ta nás taky dožene. :palec: Teda mám fakt radost.A jak se cítíš k doktorovi pujdeš asi co nejdřív vid?

Děkuju moc Stepanko, byla jsem tam vcera ale to mi UTz delat jeste nemohl nebylo by nic videt, objednana jsem na 6.6. to mi tehotenstvi potvrdi :srdce: zatím se citim dobre, jen me trochu tlaci podbrisek jako na kramy, ale snad ted uz neprijdou a mimisek se tam zavrtava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
20.5.11 07:39

To mě taky bolelo jako na krámy a tlačilo. :palec: jen tak dál.na ultrazvuk jsem šla v 8tt to už bylo něco vidět.A špatně mi začlo být od 5tt.už si koukala na termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí