Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
30.5.11 16:43
womanz píše:
Ahoj holky, hlásím se z kontroly :-) vše v pořádku, mrňous se nechtěl nechat změřit, takže nevíme kolik měříme, ale mrskal tam sebou jak divej, takže je v pořádku :palec: A už mám i těhu průkazku :palec: :dance:

Ahoj tak paráda gratuluju :kytka: ,v kolikátém týdu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
30.5.11 19:15

Štěpi, dnes jsem 11+5tt mám to v podpisu, neukazuje se Ti to? No a ještě perlička, jak ho dr. nedokázal změřit, tak zachytil aspoň nožičky a chodidlo má délku 0,83cm :-) jsem myslela, že padnu… co všechno dokážou změřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
30.5.11 19:38
womanz píše: Štěpi, dnes jsem 11+5tt mám to v podpisu, neukazuje se Ti to? No a ještě perlička, jak ho dr. nedokázal změřit, tak zachytil aspoň nožičky a chodidlo má délku 0,83cm :-) jsem myslela, že padnu… co všechno dokážou změřit :palec:

metřík se mi ukazuje ale není to k přečtení jsou ta písmenka rozmazaná.jsem taky nadšená z ultz.málem jsem se tam rozbrečela.kdy jdeš na další ultz?máš fotečku? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
30.5.11 21:35

tak já mám asi větši monitor, protože to vidím pěkně :-) na další UTZ jedem příští týden v úterý, to bude UTZ screeningový, ten bude detajlnější a rozhodně delší, tak doufám, že se nebude mrskat tak jako dnes, jinak ho dr. nezměří :-)
přikládám dnešní fotku mimozemšťana :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
31.5.11 08:30
womanz píše:
tak já mám asi větši monitor, protože to vidím pěkně :-) na další UTZ jedem příští týden v úterý, to bude UTZ screeningový, ten bude detajlnější a rozhodně delší, tak doufám, že se nebude mrskat tak jako dnes, jinak ho dr. nezměří :-)
přikládám dnešní fotku mimozemšťana :-D [/citac
womanz píše:
přikládám dnešní fotku mimozemšťana :-D

Je detajlnější je to supr a hlavně je dlouhý dál mi ho asi 15minut.A parner byl taky s tebou?hezkej mrnousek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
31.5.11 08:43

Ne na prohlídky se mmnou zatím nechodí, ale na ten screening půjde, na prvním v tom 10tt byl a byl i na UTZ a moc se mu to líbilo, teď to bude ještě zajímavější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
31.5.11 09:15
citace] womanz píše:
Ne na prohlídky se mmnou zatím nechodí, ale na ten screening půjde, na prvním v tom 10tt byl a byl i na UTZ a moc se mu to líbilo, teď to bude ještě zajímavější :palec:

To bude maželovi se to taky líbilo,obzvlášt ted když bylo vše vidět.nemáš zkuřenost ze Sanusem v Hradci?chtěla bych tam jet na testy a 4D UTZ.ted mě muj doktor poslal na screening do Kolinský nemocnice a tam jsme nebyli s doktorem spokojený,byl dost nezdílnej,musela jsem se ho na vše ptát.dost mě to tam zklamalo nebylo to tam na urovni tak jak bych si představovala.prostě přístup šílenej. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
31.5.11 09:25

No ja osobně zkušenost nemám, ale mám dvě kamarádky v Hradci, které jsou po umělém a byly právě tam, obě tam pak chodily i na testy a nevím o tom, že by si stěžoaly, jen nevím jak je to s objednáváním… to si budeš muset zjistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
5.6.11 21:12

halo holky, kde jste? nějak to tady utichlo a spustlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
6.6.11 06:17

Ahoj holky ja jsem tady tak nejak porad nakukuju, dneska jdu konecne na UTZ odpoledne tak se moc tesim, potom vam podam informaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.6.11 10:09

nakukuješ ale nic nenapíšeš… takhle to tady zachvilku opustí všechny…
Tak napiš jak dopadneš, my jedem zítra na screening, doufám, že vše dopadne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
6.6.11 10:12
womanz píše:
nakukuješ ale nic nenapíšeš… takhle to tady zachvilku opustí všechny…
Tak napiš jak dopadneš, my jedem zítra na screening, doufám, že vše dopadne dobře :palec:

Ale neopusti neboj, vsak piseme porad prubezne co je noveho, neboj urcite pisnu jak jsem dopadla :-)
Za chvilku frcim z prace tak se ozvu pak odpoledne, ahojky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
6.6.11 10:43

ahoj holky,byli jsme na kontrole v pátek to jen poslouchal srdíčko,měla jsem jít na UTZ podle prukazky ve 20tt ale vezme nás ještě před dovčou 29.6. a 21.6.máme tripltest.jinak u nás vše v poho.ted jedem na otočku na chatu.Evi jsem zvědavá zda bude na UTZ něco vidět,pak napiš jak si dopadla.tak pa a hezký den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
6.6.11 11:27

Štěpi, kam jedete na dovču? My plánujem Chorvatsko, nechci už nikam letět, tak pojedem v polovině července na 10 dní… Exotiku jsme si užili v unoru, byli jsme na Kubě, tak nás ani nemrzí, že nepoletíme někam níž… No a příští rok už možná s mrňousem :-)
Evi pak hned napiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
6.6.11 18:10
womanz píše: Štěpi, kam jedete na dovču? My plánujem Chorvatsko, nechci už nikam letět, tak pojedem v polovině července na 10 dní… Exotiku jsme si užili v unoru, byli jsme na Kubě, tak nás ani nemrzí, že nepoletíme někam níž… No a příští rok už možná s mrňousem :-)
Evi pak hned napiš :-)

Pojedem taky do Chorvatska,letět se mi taky nechce mudr to vubec nedoporučoval.Mám dost nacestováno i exotiku,tak ted budem jezdit do Chorvatska.Dneska mi je zas tak divně,vždy odpolko se mi přihorší.Tak co ta Evča jak dopadla? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí