Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
womanz píše:
Ahoj holky, hlásím se z kontrolyvše v pořádku, mrňous se nechtěl nechat změřit, takže nevíme kolik měříme, ale mrskal tam sebou jak divej, takže je v pořádku
A už mám i těhu průkazku
![]()
Ahoj tak paráda gratuluju
,v kolikátém týdu jsi?
Štěpi, dnes jsem 11+5tt mám to v podpisu, neukazuje se Ti to? No a ještě perlička, jak ho dr. nedokázal změřit, tak zachytil aspoň nožičky a chodidlo má délku 0,83cm
jsem myslela, že padnu… co všechno dokážou změřit ![]()
womanz píše: Štěpi, dnes jsem 11+5tt mám to v podpisu, neukazuje se Ti to? No a ještě perlička, jak ho dr. nedokázal změřit, tak zachytil aspoň nožičky a chodidlo má délku 0,83cmjsem myslela, že padnu… co všechno dokážou změřit
metřík se mi ukazuje ale není to k přečtení jsou ta písmenka rozmazaná.jsem taky nadšená z ultz.málem jsem se tam rozbrečela.kdy jdeš na další ultz?máš fotečku? ![]()
tak já mám asi větši monitor, protože to vidím pěkně
na další UTZ jedem příští týden v úterý, to bude UTZ screeningový, ten bude detajlnější a rozhodně delší, tak doufám, že se nebude mrskat tak jako dnes, jinak ho dr. nezměří ![]()
přikládám dnešní fotku mimozemšťana ![]()
womanz píše:
tak já mám asi větši monitor, protože to vidím pěkněna další UTZ jedem příští týden v úterý, to bude UTZ screeningový, ten bude detajlnější a rozhodně delší, tak doufám, že se nebude mrskat tak jako dnes, jinak ho dr. nezměří
přikládám dnešní fotku mimozemšťana[/citac
womanz píše:
tak já mám asi větši monitor, protože to vidím pěkněna další UTZ jedem příští týden v úterý, to bude UTZ screeningový, ten bude detajlnější a rozhodně delší, tak doufám, že se nebude mrskat tak jako dnes, jinak ho dr. nezměří
přikládám dnešní fotku mimozemšťanaJe detajlnější je to supr a hlavně je dlouhý dál mi ho asi 15minut.A parner byl taky s tebou?hezkej mrnousek.
Ne na prohlídky se mmnou zatím nechodí, ale na ten screening půjde, na prvním v tom 10tt byl a byl i na UTZ a moc se mu to líbilo, teď to bude ještě zajímavější ![]()
To bude maželovi se to taky líbilo,obzvlášt ted když bylo vše vidět.nemáš zkuřenost ze Sanusem v Hradci?chtěla bych tam jet na testy a 4D UTZ.ted mě muj doktor poslal na screening do Kolinský nemocnice a tam jsme nebyli s doktorem spokojený,byl dost nezdílnej,musela jsem se ho na vše ptát.dost mě to tam zklamalo nebylo to tam na urovni tak jak bych si představovala.prostě přístup šílenej. ![]()
No ja osobně zkušenost nemám, ale mám dvě kamarádky v Hradci, které jsou po umělém a byly právě tam, obě tam pak chodily i na testy a nevím o tom, že by si stěžoaly, jen nevím jak je to s objednáváním… to si budeš muset zjistit
Ahoj holky ja jsem tady tak nejak porad nakukuju, dneska jdu konecne na UTZ odpoledne tak se moc tesim, potom vam podam informaci ![]()
nakukuješ ale nic nenapíšeš… takhle to tady zachvilku opustí všechny…
Tak napiš jak dopadneš, my jedem zítra na screening, doufám, že vše dopadne dobře ![]()
womanz píše:
nakukuješ ale nic nenapíšeš… takhle to tady zachvilku opustí všechny…
Tak napiš jak dopadneš, my jedem zítra na screening, doufám, že vše dopadne dobře
Ale neopusti neboj, vsak piseme porad prubezne co je noveho, neboj urcite pisnu jak jsem dopadla ![]()
Za chvilku frcim z prace tak se ozvu pak odpoledne, ahojky ![]()
ahoj holky,byli jsme na kontrole v pátek to jen poslouchal srdíčko,měla jsem jít na UTZ podle prukazky ve 20tt ale vezme nás ještě před dovčou 29.6. a 21.6.máme tripltest.jinak u nás vše v poho.ted jedem na otočku na chatu.Evi jsem zvědavá zda bude na UTZ něco vidět,pak napiš jak si dopadla.tak pa a hezký den. ![]()
Štěpi, kam jedete na dovču? My plánujem Chorvatsko, nechci už nikam letět, tak pojedem v polovině července na 10 dní… Exotiku jsme si užili v unoru, byli jsme na Kubě, tak nás ani nemrzí, že nepoletíme někam níž… No a příští rok už možná s mrňousem ![]()
Evi pak hned napiš ![]()
womanz píše: Štěpi, kam jedete na dovču? My plánujem Chorvatsko, nechci už nikam letět, tak pojedem v polovině července na 10 dní… Exotiku jsme si užili v unoru, byli jsme na Kubě, tak nás ani nemrzí, že nepoletíme někam níž… No a příští rok už možná s mrňousem
Evi pak hned napiš
Pojedem taky do Chorvatska,letět se mi taky nechce mudr to vubec nedoporučoval.Mám dost nacestováno i exotiku,tak ted budem jezdit do Chorvatska.Dneska mi je zas tak divně,vždy odpolko se mi přihorší.Tak co ta Evča jak dopadla? ![]()