Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
verkaad píše:
Evi, na womanzone je to na houby, to měření bt. Je to lepší na FertilityFriends nebo Kinderwunsch, jsou to cizojazyčný servery, ale dá se v tom vyznat a právě na těch stránkách www.merenibt.cz je docela podrobný popis, jak se tam orientovat a jak se zaregistrovat. Dala mi na to kontakt Pavla a většina snažilek v diskuzích si vede grafy na těhlech serverechZe začátku jsem tam absolutně tápala, ale teď už je to pohoda a dá se v tom po chvilce vyznat
![]()
Třeba to měření BT už ani nebudeš potřebovat, když jste to s doktorem takhle rozjeli
Ale mně to chytlo a je to zajímavý a přínosný
Zuzko, já jsem Verča a te%d nově bydlíme ve Svidnici, to je kousek za Chrudimí
Veru když ale klikam na tu stranku tak se mi to proste neotevre
pise mi to ze server nenalezen, vim ze to tady nekdo psal ten odkaz na ty cizi stranky a ja kse v nich vyznat tak si v tom mozna poctu a nekde si to tady v diskuzich vyhrabnu ![]()
Veru urcite jsi myslela tenhle odkaz ze jo?
http://merenibt.xf.cz/index2.html tam je popis te fertilityfriend
uz jsem to našláááá ![]()
Holky jdu se na chvili nalozit do vany, abych pomohla tem kramum…jeste kdyztak prijdu mrknout pozdeji, ted sem pujde asi muzicek ![]()
Jo, Evi, myslela jsem tohle, jen jsem nevedela, že tam jsou navíc ještě ty další písmenka
Tak hlavně, že jsi to dohledala, jsi šikula ![]()
verkaad píše:
Jo, Evi, myslela jsem tohle, jen jsem nevedela, že tam jsou navíc ještě ty další písmenkaTak hlavně, že jsi to dohledala, jsi šikula
Jojo jsem holka šikovná, já věděla že to najdu hned ![]()
Je to docela dobrej server, ale víc tě začne bavit, až budeš měřit
To pak budeš sledovat různý křivky ![]()
No nevím Veru hlavně abych se v tom vubec vyznala
uvidíme jestli se k tomu dokopu
jdu už spinkat, tak se tu uvidime zase zitra, tak páčko a dobrou noc ![]()
Evi pa pa ![]()
Pavli, koukala jsem na tvůj graf na FF a vypadá velmi dobře!!!
Třeba to tam bude!!! ![]()
verkaad píše:
Evi pa paPavli, koukala jsem na tvůj graf na FF a vypadá velmi dobře!!!
Třeba to tam bude!!!
Dobré ránko Veru, tak já už v pracovním procesu
jak se dokážeš podívat na cizí graf v tom FF, to nejak jde?Já si dneska přečtu o tom měření BT na těch stránkách a popřemýšlím jestli to nezkusím
![]()
Čau Evi, já dneska jdu do práce až na noc, takže mám volno
Jinak na emimino, když si nahoře zadáš Robrazovat podpisy, tak Ti pod našima odpověďma vyskočí různý metříky a odkazy a tam to je (grafy, jak dlouho se snažíme o mimi apod.)
Jinak já jsem dneska z toho svého grafu docela zmatená, ale uvidím v dalších dnech, jak se to vyvine. Je to jak když čteš detektivku, každá teplota je důležitá…
![]()
verkaad píše: Čau Evi, já dneska jdu do práce až na noc, takže mám volnoJinak na emimino, když si nahoře zadáš Robrazovat podpisy, tak Ti pod našima odpověďma vyskočí různý metříky a odkazy a tam to je (grafy, jak dlouho se snažíme o mimi apod.)
Jinak já jsem dneska z toho svého grafu docela zmatená, ale uvidím v dalších dnech, jak se to vyvine. Je to jak když čteš detektivku, každá teplota je důležitá…
![]()
Ahoj Veru, tak to já jsem v práci už od 6, ale zase pojedu ve 14.15 domu a volný víkend před sebou
jojo uz vim o tech podpisech jsem slysela, ze to tam je videt …cetla jsem ze pokazde to ten graf nevyhodnoti spravne tak nevim ![]()
To je asi možný, že to nevyhodnotí správně. Taky se na to neupínám, ale je to zajímavý. Uvidím
Neříkám, že se tomu budu věnovat na furt, ale myslím, že pokud měříš kvalitním teploměrem a poctivě ve stejnou dobu každý den, tak Ti to o cyklu hodně řekne. Určitě vydržím ještě tenhle měsíc a pokud nebudu těhu, tak i ten další, abych si otestovala oba vaječníky. Jestli bych to, ale bez úspěchu v podobě těhu vydržela měřit nějak dlouhodobě (třeba půl roku nebo rok), tak to spíš ne. Asi bych se na to pak vybodla.
verkaad píše:
To je asi možný, že to nevyhodnotí správně. Taky se na to neupínám, ale je to zajímavý. UvidímNeříkám, že se tomu budu věnovat na furt, ale myslím, že pokud měříš kvalitním teploměrem a poctivě ve stejnou dobu každý den, tak Ti to o cyklu hodně řekne. Určitě vydržím ještě tenhle měsíc a pokud nebudu těhu, tak i ten další, abych si otestovala oba vaječníky. Jestli bych to, ale bez úspěchu v podobě těhu vydržela měřit nějak dlouhodobě (třeba půl roku nebo rok), tak to spíš ne. Asi bych se na to pak vybodla.
To já Veru věřím, že to je zajímavý, když ti to dokáže říct jestli ovulka bude nebo ne, kvůli tomu nad tim prave taky premyslim… včera jsem se večer na chvili nalozila do teple vany, abych si nahrala brisko, tak doufam ze mi to pomuze trochu povzbudit MS aby do te nedele dorazila
To je stejně blázinec, dobu se čeká, že MS nedorazí a teď si ji zas člověk přeje
Taky jsem slyšela, že nahřívání podbřišku je na vyvolání MS to nejlepší a mně vždycky ještě pomohlo milování, to byla jistota.
verkaad píše:
To je stejně blázinec, dobu se čeká, že MS nedorazí a teď si ji zas člověk přejeTaky jsem slyšela, že nahřívání podbřišku je na vyvolání MS to nejlepší a mně vždycky ještě pomohlo milování, to byla jistota.
No tak to my na to s manželem dneska skočíme a zítra taky
ale ještě to podpořím tím nahříváním nebo ještě koupelí ![]()