Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
1.3.11 10:29
verkaad píše:
Tak dokud to nedostanu, tak nevím, ale já jsem na sebe takový senzibil, že to spíš čekám. A kdyby MS nepřišla, tak s MUDRem proberu jiné věci :wink:

Jasně to bys probírala jiné a hezčí věci :-) pořád máš čas, dokud ti MS nepříjde ..držím palce aby ti nepřišla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
1.3.11 10:50

Podle posledního cyklu bych to měla dostat zítra, tak uvidím, jak se to vyklube. Zrovna jsem si rezervovala 4 lístky na čtvrtek na film Nevinost, tak už se těším slyšela jsem, že je to dobrý :palec: A ty jdeš v pátek na folíky, viď??? To jsem teda taky zvědavá, jak to budeš mít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
1.3.11 10:56
verkaad píše:
Podle posledního cyklu bych to měla dostat zítra, tak uvidím, jak se to vyklube. Zrovna jsem si rezervovala 4 lístky na čtvrtek na film Nevinost, tak už se těším slyšela jsem, že je to dobrý :palec: A ty jdeš v pátek na folíky, viď??? To jsem teda taky zvědavá, jak to budeš mít :wink:

No tak třeba budeš mít zpoždění a nebo to nedostaneš vůbec :-) ano v pátek jdu na folíky, těším se ale zaroven mam i trosku strach aby tam nenasel neco spatnyho i v te krvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
1.3.11 10:59

Neboj!!! Určitě to bude ok a nebo aspon budete vědět, kde je problém a začnete ho řešit :-D Já musím prostě počkat, když už by měla přijít, tak ať mně moc nenapíná, mrcha jedna :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
1.3.11 11:01

Testovat zatím rozhodně nebudu, podle ovulace jsem teprve 9DPO, což je stejně málo. Právě si myslím, že kdybych to dostala už třeba zítra, tak mám krátkou LF a doktor by mi mohl napsat Utrogestan…Ale nevím, gyndě moc nerozumím, jen co jsem tady vyčetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
1.3.11 11:12
verkaad píše:
Testovat zatím rozhodně nebudu, podle ovulace jsem teprve 9DPO, což je stejně málo. Právě si myslím, že kdybych to dostala už třeba zítra, tak mám krátkou LF a doktor by mi mohl napsat Utrogestan…Ale nevím, gyndě moc nerozumím, jen co jsem tady vyčetla.

No tak s testíkem počkej, já jsem dneska 9 DC, v pátek vychází 12 DC tak snad tam nejake ty foliky najde…no na uhnizdovani by to bylo asi malo dni po ovulaci, s doktorem se urcite poradis on ti rekne uvidis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
1.3.11 11:24

To jo :-) Půjdu tam ráda, je hrozně prima. Já jsem měla ovulaci teď dva cykly za sebou až 15DC, ale asi to teda znamená, že oba vaječníky fungují stejně, jen mám možná nedostatečnou funkci žlutého tělíska, ale to bych si diagnostikovala sama, tak nebudu předbíhat… :mrgreen: Vezmu pak sebou ty grafy :wink: To jsem zvědavá, co mi na ně řekne a jestli gynekologové měření BT vůbec ještě uznávají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
1.3.11 11:26

Tak já se jdu trochu zcivilizovat a pofrčím k našim do Chrudimi. Doktorovi jsem se dopoledne nedovolala, tak tam zkusím cinknout ještě odpoledne a nebo přépadně zítra ráno!!! :palec: Měj hezký den, Evi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
1.3.11 11:32
verkaad píše:
To jo :-) Půjdu tam ráda, je hrozně prima. Já jsem měla ovulaci teď dva cykly za sebou až 15DC, ale asi to teda znamená, že oba vaječníky fungují stejně, jen mám možná nedostatečnou funkci žlutého tělíska, ale to bych si diagnostikovala sama, tak nebudu předbíhat… :mrgreen: Vezmu pak sebou ty grafy :wink: To jsem zvědavá, co mi na ně řekne a jestli gynekologové měření BT vůbec ještě uznávají :lol:

Slyšela jsem, že doktor je dobrej, možná k němu taky přejdu, už jsem o tom přemýšlela, jen ta jeho pracovní doba v Horšárně neni moc dlouhá, já bych chodila nejradši po práci abych si nemusela brát propustky, to by bylo mo napadny… treba bude rad ze si BT meris :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
1.3.11 12:41

Ahoj holky,taky NEčekám MS má přijít ve čtvrtek ale těhu nejsem když jsem měla plodné dny tak jsme nesexovali. :-( na příští ovulku jsem si napsala dovču a pěkně budu doma tak budem mazlit 2× deně :palec: snad :think:.Tak kdy dáme srazík na pokec a kafčo?V Pardubkách je dobrá kavárnička pod zelenou bránou dělaj tam supr čoko a kavu.nezajdem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
1.3.11 13:08

Evi já mám výhodu, že mám ty volný dny, tak jezdím k doktorům většinou dopoledne, ale jinak Dostála doporučuju, je fajn :palec:

Štěpánko pro sraz jsem a čokoládovnu pod Zelenou bránou znám, jen domluvit nějaký termín, co se bude všem hodit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
1.3.11 13:36
verkaad píše:
Evi já mám výhodu, že mám ty volný dny, tak jezdím k doktorům většinou dopoledne, ale jinak Dostála doporučuju, je fajn :palec:

Veru to máš vyhodu ze mas volne dny muzes si to naplanovat jak potrebujes, ja nechci mit moc casto propustky aby to nebylo napadne …tak se snazim chodit hodne odpoledne a nebo jdu jen o chvili driv z prace a nadelam si to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
1.3.11 22:46

Ahoj děvčata, co je tady nového? Já nějak nestíhám dočítat… Zítra mám kontrolu u dr. a rovnou dostanu injekce na stimulaci před IVF, snad to bude všetko v pořádku. MS čekám příští týden ve středu a pak už začínám píchat hormony :-?
Zítra večer odjíždíme na 5 dní do Alp, tak si to ještě pořádně užijem na sjezdovkách, protože pak už budu muset být v klidu.
Tak držím všem palečky ať už ta mrcha červená nepříjde a pokud bude srazík, ráda se přidám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
2.3.11 06:37
womanz píše:
Ahoj děvčata, co je tady nového? Já nějak nestíhám dočítat… Zítra mám kontrolu u dr. a rovnou dostanu injekce na stimulaci před IVF, snad to bude všetko v pořádku. MS čekám příští týden ve středu a pak už začínám píchat hormony :-?
Zítra večer odjíždíme na 5 dní do Alp, tak si to ještě pořádně užijem na sjezdovkách, protože pak už budu muset být v klidu.
Tak držím všem palečky ať už ta mrcha červená nepříjde a pokud bude srazík, ráda se přidám :-D

Ahoj Zuzi, no musíš chodit častěji abys nemusela tolik dočítat :-) u doktora to proběhne určitě v pohodě .. a ty hormony si musis pichat sama? Jako do břicha nebo kam? Hlavně na sebe na těch horách dávej pozor, já bych se tam určitě zabila, protože lyžovat neumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
2.3.11 09:50

Čau Zuzi, taky jsem nelyžař, ale přeju Ti pěknou dovču a ať si to tam užiješ, zrelaxuješ se a pak hurá do plození!!! :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí