Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bibi11 píše:verkaad píše:Veru já taky,pořád bych ho mazlila
Já Petra teda hodlám utahat určitě!!! Jak na mně leze jaro, tak mám pocit, že jsem do něj znova zamilovaná a že je hrozně sexy!!!.To je jaro,už aby jsme byly těhu,ted jsem myslela že jsem když se mi to o den opoždilo to byl krásnej pocit naděje.Dneska byl den žen vubec jsem to nevěděla dostala jsem krásnou kytku on mi je teda nosí 2× do měsíce ale potěšil.
Jéé no to je krásný dostávat kytičku
prostě musíme ty naše miláčky povzbuzovat a navnadit na správnou vlnu abychom se porad mohli tulit a mazlit ![]()
Holky, tam mi máme v uzavřené skupině zase další těhulku a // !!!
Prostě se to množí a na nás taky dojde!!! Utěšuje mně i fakt, že ty holčiny, co už // mají se snaží o něco déle než já ![]()
verkaad píše:
Holky, tam mi máme v uzavřené skupině zase další těhulku a // !!!![]()
![]()
Prostě se to množí a na nás taky dojde!!! Utěšuje mně i fakt, že ty holčiny, co už // mají se snaží o něco déle než já
Tak to máte super, u nás v uzavřené skupině jsou už taky dvě těhule
rozrůstá se nám to … vy se snažíte Veru jen dva měsíce, to je pohodička, brzo se ti to jistě taky povede, já už skoro půl roku ale zase už mám nasazenou léčbu, tak se to pohne vpřed ![]()
Evi, s ničím jiným ani nemůžeme počátat! Prostě se nám to taky povede a dočkáme se!!!
Já se tak těším!!! U nás už je ve skupině 7 těhulek ![]()
verkaad píše:
Evi, s ničím jiným ani nemůžeme počátat! Prostě se nám to taky povede a dočkáme se!!!Já se tak těším!!! U nás už je ve skupině 7 těhulek
Fatk by bylo super abychom otěhotněly třeba v podobné době, abychom měly mimča stejně stará, aby si třeba spolu mohly hrát, nebo my spolu vozit
já se tááák těšííím
a navíc tomám požehnané že to klapne, takže s tím prostě počítám ![]()
To máš. A ještě podpořený spoluprácí s Mudrem
Tahle holčina, co je ted nejnovější těhu, to měla asi před týdnem vyvěštěný z karet, ještě jsme si z toho dělaly legraci… ![]()
verkaad píše:
To máš. A ještě podpořený spoluprácí s MudremTahle holčina, co je ted nejnovější těhu, to měla asi před týdnem vyvěštěný z karet, ještě jsme si z toho dělaly legraci…
Ono na té předpovědi asi fakt něco bude … asi tu všem snažilkám napíšeme ať jdou ke kartářce nebo věstkyni, že to zabírá a hned se to povede, pokud to mají v osudu ![]()
verkaad píše:
Ono to člověka asi hodně i psychicky ovlivní…uklidní!!!
Asi je to fakt, prostě máš tu naději, zklidníš se, věříš tomu a ono to potom opravdu vyjde ![]()
U nás v práci je na nástěnce taky kontakt na nějakou kartářku, ale ještě jsem neuvažovala o tom, že k ní půjdu
Třeba kdyby to ještě nějaký čas nešlo
A hlavně myslím, že takový náhodný věštby jsou asi lepší než když si to zaplatíš, asi bych víc věřila tomu, když někde někoho potkáš a on Ti to vyvěští než když tam cíleně jdeš ![]()
verkaad píše:
U nás v práci je na nástěnce taky kontakt na nějakou kartářku, ale ještě jsem neuvažovala o tom, že k ní půjduTřeba kdyby to ještě nějaký čas nešlo
A hlavně myslím, že takový náhodný věštby jsou asi lepší než když si to zaplatíš, asi bych víc věřila tomu, když někde někoho potkáš a on Ti to vyvěští než když tam cíleně jdeš
U mě to byla naprosto nečekaná předpověď na té taťkově oslavě, ja netušila že to ta holčina dělá
jsem z toho všeho byla tak v šoku, že jsem pak už ani nevěděla na co víc se zeptat
Přesně takhle to má bejt
Při představě, že jdu někam ke kartářce, dám ji pětikilo a ona mi za to řekne, že budu mít v budoucnu dítě se mi nedělá dobře a nevěřila bych tomu… ![]()
verkaad píše:
Přesně takhle to má bejtPři představě, že jdu někam ke kartářce, dám ji pětikilo a ona mi za to řekne, že budu mít v budoucnu dítě se mi nedělá dobře a nevěřila bych tomu…
No jo jenže kdy jen tak někdě někoho s těmihle schopnostmi potkáš, tu kartářku co máte v práci na nástěnce, k ní se taky musíš objednat a už to bude takové cílené…ale třeba ne, uvidiš, zkus to ![]()
Zatím tomu ještě nechám volný průběh a kdyžtak na ní dojde, až budu mít depku z toho, že nám to dýl nejde. Tenhle měsíc si jen budu zobat ty vitamínky ![]()
verkaad píše:
Zatím tomu ještě nechám volný průběh a kdyžtak na ní dojde, až budu mít depku z toho, že nám to dýl nejde. Tenhle měsíc si jen budu zobat ty vitamínky
Jojo březen zobej vitamínky, v dubnu jdeš k doktorovi, určitě ti poradí a pak to půjde jedna báseň ![]()