Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
8.3.11 19:30
Bibi11 píše:
verkaad píše:
Já Petra teda hodlám utahat určitě!!! Jak na mně leze jaro, tak mám pocit, že jsem do něj znova zamilovaná a že je hrozně sexy!!! :mrgreen:
Veru já taky,pořád bych ho mazlila :-) .To je jaro,už aby jsme byly těhu,ted jsem myslela že jsem když se mi to o den opoždilo to byl krásnej pocit naděje.Dneska byl den žen vubec jsem to nevěděla dostala jsem krásnou kytku on mi je teda nosí 2× do měsíce ale potěšil.

Jéé no to je krásný dostávat kytičku :-) prostě musíme ty naše miláčky povzbuzovat a navnadit na správnou vlnu abychom se porad mohli tulit a mazlit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.3.11 10:13

Holky, tam mi máme v uzavřené skupině zase další těhulku a // !!! :dance: :dance: :dance: Prostě se to množí a na nás taky dojde!!! Utěšuje mně i fakt, že ty holčiny, co už // mají se snaží o něco déle než já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
9.3.11 10:17
verkaad píše:
Holky, tam mi máme v uzavřené skupině zase další těhulku a // !!! :dance: :dance: :dance: Prostě se to množí a na nás taky dojde!!! Utěšuje mně i fakt, že ty holčiny, co už // mají se snaží o něco déle než já :wink:

Tak to máte super, u nás v uzavřené skupině jsou už taky dvě těhule :-) rozrůstá se nám to … vy se snažíte Veru jen dva měsíce, to je pohodička, brzo se ti to jistě taky povede, já už skoro půl roku ale zase už mám nasazenou léčbu, tak se to pohne vpřed :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.3.11 10:23

Evi, s ničím jiným ani nemůžeme počátat! Prostě se nám to taky povede a dočkáme se!!! :palec: Já se tak těším!!! U nás už je ve skupině 7 těhulek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
9.3.11 10:27
verkaad píše:
Evi, s ničím jiným ani nemůžeme počátat! Prostě se nám to taky povede a dočkáme se!!! :palec: Já se tak těším!!! U nás už je ve skupině 7 těhulek :-)

Fatk by bylo super abychom otěhotněly třeba v podobné době, abychom měly mimča stejně stará, aby si třeba spolu mohly hrát, nebo my spolu vozit :-) já se tááák těšííím :dance: a navíc tomám požehnané že to klapne, takže s tím prostě počítám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.3.11 10:46

To máš. A ještě podpořený spoluprácí s Mudrem :-) Tahle holčina, co je ted nejnovější těhu, to měla asi před týdnem vyvěštěný z karet, ještě jsme si z toho dělaly legraci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
9.3.11 10:50
verkaad píše:
To máš. A ještě podpořený spoluprácí s Mudrem :-) Tahle holčina, co je ted nejnovější těhu, to měla asi před týdnem vyvěštěný z karet, ještě jsme si z toho dělaly legraci… :lol:

Ono na té předpovědi asi fakt něco bude … asi tu všem snažilkám napíšeme ať jdou ke kartářce nebo věstkyni, že to zabírá a hned se to povede, pokud to mají v osudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.3.11 11:05

Ono to člověka asi hodně i psychicky ovlivní…uklidní!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
9.3.11 11:10
verkaad píše:
Ono to člověka asi hodně i psychicky ovlivní…uklidní!!! :-)

Asi je to fakt, prostě máš tu naději, zklidníš se, věříš tomu a ono to potom opravdu vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.3.11 11:14

U nás v práci je na nástěnce taky kontakt na nějakou kartářku, ale ještě jsem neuvažovala o tom, že k ní půjdu :-) Třeba kdyby to ještě nějaký čas nešlo :-) A hlavně myslím, že takový náhodný věštby jsou asi lepší než když si to zaplatíš, asi bych víc věřila tomu, když někde někoho potkáš a on Ti to vyvěští než když tam cíleně jdeš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
9.3.11 11:16
verkaad píše:
U nás v práci je na nástěnce taky kontakt na nějakou kartářku, ale ještě jsem neuvažovala o tom, že k ní půjdu :-) Třeba kdyby to ještě nějaký čas nešlo :-) A hlavně myslím, že takový náhodný věštby jsou asi lepší než když si to zaplatíš, asi bych víc věřila tomu, když někde někoho potkáš a on Ti to vyvěští než když tam cíleně jdeš :-)

U mě to byla naprosto nečekaná předpověď na té taťkově oslavě, ja netušila že to ta holčina dělá :-) jsem z toho všeho byla tak v šoku, že jsem pak už ani nevěděla na co víc se zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.3.11 11:24

Přesně takhle to má bejt :-) Při představě, že jdu někam ke kartářce, dám ji pětikilo a ona mi za to řekne, že budu mít v budoucnu dítě se mi nedělá dobře a nevěřila bych tomu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
9.3.11 11:26
verkaad píše:
Přesně takhle to má bejt :-) Při představě, že jdu někam ke kartářce, dám ji pětikilo a ona mi za to řekne, že budu mít v budoucnu dítě se mi nedělá dobře a nevěřila bych tomu… :nevim:

No jo jenže kdy jen tak někdě někoho s těmihle schopnostmi potkáš, tu kartářku co máte v práci na nástěnce, k ní se taky musíš objednat a už to bude takové cílené…ale třeba ne, uvidiš, zkus to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.3.11 11:34

Zatím tomu ještě nechám volný průběh a kdyžtak na ní dojde, až budu mít depku z toho, že nám to dýl nejde. Tenhle měsíc si jen budu zobat ty vitamínky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
9.3.11 11:35
verkaad píše:
Zatím tomu ještě nechám volný průběh a kdyžtak na ní dojde, až budu mít depku z toho, že nám to dýl nejde. Tenhle měsíc si jen budu zobat ty vitamínky :wink:

Jojo březen zobej vitamínky, v dubnu jdeš k doktorovi, určitě ti poradí a pak to půjde jedna báseň :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí