Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já myslím, že už mám docela pravidelnej cyklus a podle BT i ovulaci, tak doktor bude radit jen tulení ![]()
verkaad píše:
Já myslím, že už mám docela pravidelnej cyklus a podle BT i ovulaci, tak doktor bude radit jen tulení
Ale třeba ti poradí i něco zajímavého
když už si platíš ojištění tak ti udělá nějaké vyšetření… hlavně to nezanedbávejte a tulte se pořád
![]()
Myslím, že když mu řeknu, že se snažíme, tak mně proklepne z gruntu
Ale radši bych k němu šla už těhu… ![]()
verkaad píše:
Myslím, že když mu řeknu, že se snažíme, tak mně proklepne z gruntuAle radši bych k němu šla už těhu…
No tak to máš dobré Veru, že tě proklepne … jen ať to udělá, to nikdy nebude na škodu, aspoň budeš klidná, až ti řekne že je všechno v pořádku
až budeš těhulka, tak si těch návštěv užiješ mraky ![]()
Ty si budu vážně užívat
Holkám, co už jsou těhu úplně závidím ty rozmazaný fotečky z UZ ![]()
verkaad píše:
Ty si budu vážně užívatHolkám, co už jsou těhu úplně závidím ty rozmazaný fotečky z UZ
No tak to nejsi sama, i já se hrozně těším, miláček chce z každého UTz přinést fotečku..nebo možná bude chodit i se mnou ![]()
My jsme se dneska byli s Petrem projít a taky jsme se o tom hodně bavili,těšíme se oba moc, tak hlavně zasít!!! ![]()
Evi, tak zatím pa pa, já se jdu zachumlat k miláčkovi a pustíme nějakej filmek ![]()
verkaad píše:
Evi, tak zatím pa pa, já se jdu zachumlat k miláčkovi a pustíme nějakej filmek
Ahoj Veru a hezky se zachumlejte a pritulte
a chce to spravně zasit ![]()
Ahoj Veru, tak se nám ten týden pěkně krátí, už jen jednou vstávat a je tu víkend, navíc má být krásně teplo
tak to hned bude pozitivnější ![]()
Včera jsem začala brát Utrogestan, jsem po něm tak nějak unavená, večer mi to nevadí, to lehnu a usnu ale ráno to není zrovna nejlepší, snad to brzo přejde
a copak děláš ty hezkého, pracuješ nebo jsi doma?
Čau Evi, já mám dneska volno a vařím a ještě připravuju jídlo na víkend, budu tu mít 3 pracanty z Petrovi rodiny, chceme pokácet takový velikánský ořešák, co máme na zahradě
O víkendu mám noční, tak si to chystám na oba dva dny, aby jsem jim mohla i trochu pomoct. Bude tu Petrův děda a tatínek, tak se chci trochu předvést a dělám i domácí nudle ![]()
Moje ségra měla před neteřinkama 2 potraty a tak pak brala taky Utrogestan a říkala, že po něm byla taky hrozně ospalá, tak je to asi tak správně ![]()
Kdyby jsi chtěla, tak se třeba pak můžeme domluvit i na nějaký kafčo v Chrudimi
Aby jsme se líp poznaly ![]()
verkaad píše: Čau Evi, já mám dneska volno a vařím a ještě připravuju jídlo na víkend, budu tu mít 3 pracanty z Petrovi rodiny, chceme pokácet takový velikánský ořešák, co máme na zahraděO víkendu mám noční, tak si to chystám na oba dva dny, aby jsem jim mohla i trochu pomoct. Bude tu Petrův děda a tatínek, tak se chci trochu předvést a dělám i domácí nudle
Moje ségra měla před neteřinkama 2 potraty a tak pak brala taky Utrogestan a říkala, že po něm byla taky hrozně ospalá, tak je to asi tak správně
Pááni Veru tak to budete mít rušný víkend, a copak vaříš dobrého?
No tak snad máš s tím Utroušem pravdu, i jiné holky tu psaly že jsou ospalejší… už takhle jsem jako šípková růženka a navíc ten Utrouš k tomu to bych mohla spát opravdu pořád ![]()
verkaad píše:
Kdyby jsi chtěla, tak se třeba pak můžeme domluvit i na nějaký kafčo v ChrudimiAby jsme se líp poznaly
Proč ne, na kafčé bychom mohly zajít a líp se poznat
tak se pak někdy domluvíme až bude tepleji
![]()
Evi vařím hovězí polívku s domácíma nudlema a k tomu masovou směs s rýží (to mám předchystaný na sobotu) a v neděli udělám sekanou. Dneska budeme mít pečený brambory a fazolky na slanině. A na sobotu mám nachystaný ještě jablečný koláč, ale ten budu asi dělat až zítra po práci ![]()