Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata, já už jsem rozpíchaná jak jehelníček
břicho mě po tom bolí, ale jinak jsem celkem v pořádku. V pátek jdu na odsátí vajíček, tak mi držte palce, dnes na UTZ tam viděl cca 8-10 folíků, říkal, že je to akorát. Byla bych nejšťastnější na světě kdyby se to povedlo, tak doufám, že příští měsíc budeme všechny hlásit // ![]()
Zuzi tak to držím všechny prstíky!!! Určo to klapne a bude to tu všechno těhotný!!! ![]()
verkaad píše:
To joDoktor mi napsal macmiror, který nevadí, ani kdybych byla náhodou těhu, ale spíš s tím tenhle cyklus nepočítám, tak asi ani nebudu mít depku, až MS dorazí
A duben je můj nejoblíbenější měsíc, tak by se třeba mohlo zadařit…
![]()
Veru tenhle macmiror jsem taky používala to jsou nějaké čípky na zavádění, ale já to měla kvůli svědění myslím..koukám že to má více použití ![]()
womanz píše:
Ahoj děvčata, já už jsem rozpíchaná jak jehelníčekbřicho mě po tom bolí, ale jinak jsem celkem v pořádku. V pátek jdu na odsátí vajíček, tak mi držte palce, dnes na UTZ tam viděl cca 8-10 folíků, říkal, že je to akorát. Byla bych nejšťastnější na světě kdyby se to povedlo, tak doufám, že příští měsíc budeme všechny hlásit //
Ahoj Zuzi, no vidíš, že jsi to zvládla a přežila injekce, krásně ti folíky narostly, te´d ti je odsajou a pak se bude plodit jedna báseň a mimčo se ti v bříšku určitě udrží
a už Vám řekli Zuzi kolik budete za to IVF platit?
Taky budu moc a moc držet palečky aby to vyšlo hned napoprvé ![]()
Ahoj holky kde se touláte?
Jsem od včera nějak nastydlá,když je tak hezky ležim jak lemra.Bolí mě celej člověk.Jak se máte? ![]()
Bibi11 píše:
Ahoj holky kde se touláte?Jsem od včera nějak nastydlá,když je tak hezky ležim jak lemra.Bolí mě celej člověk.Jak se máte?
Ahoj Štěpánko, já jsem bla chvíli venku a ted mi skoncil seriál, tak jsem přišla na chvíli na počítač než přijede manžel a budu muset odejit … jinak se mám docela dobře, dneska jse msi vzala ráno první Clostilbegyt a večer vezmu druhý, do soboty je budu brát a pak v úterý jdu na UTz tak snad folíky porostou … měla jsem dopoledne docela tkaové návaly, bylo mi teplo, a to je jeden z nežádoucích účinků, tak uvidím jestli to budu mít v noci znova nebo další dny ![]()
womanz píše:
Ahoj děvčata, já už jsem rozpíchaná jak jehelníčekbřicho mě po tom bolí, ale jinak jsem celkem v pořádku. V pátek jdu na odsátí vajíček, tak mi držte palce, dnes na UTZ tam viděl cca 8-10 folíků, říkal, že je to akorát. Byla bych nejšťastnější na světě kdyby se to povedlo, tak doufám, že příští měsíc budeme všechny hlásit //
Ahoj Zuzi, tak jak se těšíš na pátek? A jak to bude, hned ti vajíčka vyndají, oplodní a dají zpátky do těla? Nebo budeš některé dávat zmrazovat?
Holky tady nikdo nepíše, kde se touláte? No jo venku se udělalo hezky a vy už jistě zahradničíte že
ale pár slovíček byste sem mohly poslat ![]()
Ahoj Evi, máš pravdu, dneska jsem byla celý den na zahradě a zátra má být nejlíp z celého týdne, tak mně štve, že budu v práci
Jinak u mně nic nového, léčím se Macmirorem a NEčekám na MS ![]()
verkaad píše:
Ahoj Evi, máš pravdu, dneska jsem byla celý den na zahradě a zátra má být nejlíp z celého týdne, tak mně štve, že budu v práciJinak u mně nic nového, léčím se Macmirorem a NEčekám na MS
Ahoj Veru, tak jsem ráda že jsi se ozvala
já dlabu Clostík a mívám návaly, ale jinak snad žádné špatné příznaky nemám … v úterý se těším na UTZ, aby tam našel folíky
jen hezky pracuj na zahrádce když je tak hezky
v pátek má být taky ještě hezky škoda že se to o víkendu má pokazit ![]()
Tak v pátek jsem ještě taky doma a ten víkend mně docela štve, ale mi máme hodně práce i vevnitř. Jen budu v sobotu sama doma a určitě tu zase bude zima jako v psinci, zlobí nám kotel ![]()
verkaad píše:
Tak v pátek jsem ještě taky doma a ten víkend mně docela štve, ale mi máme hodně práce i vevnitř. Jen budu v sobotu sama doma a určitě tu zase bude zima jako v psinci, zlobí nám kotel
No vidíš tak si ještě v pátek užiješ sluníčka .. jejda no tak to se musíš doma nabalit, abys nenastydla..nebo at to manzel zkusi nejak opravit abys tam mela teplo ![]()
Ono tu teplo je, když topíme celej den dřevem
Jinak ten kotel už se opravovat nebude, ten se rovnou vyhodí a budeme dělat nové topení
![]()
verkaad píše:
Ono tu teplo je, když topíme celej den dřevemJinak ten kotel už se opravovat nebude, ten se rovnou vyhodí a budeme dělat nové topení
![]()
Aha tak to jo, ale to vypadá spíš až na příští zimu že
jéé krbík a ohýnek to bych taky chtěla, to musí být krásný ![]()
Jinak se musím přiznat, že vám zahýbám na stránkách pro zahrádkáře
Holka z města si koupila chalupu!!!
Tak studuju o sto šest, abych těm stromečkům a rostlinkám co nejmíň ublížila. Téma týdne je řez ovocných stromků… Naštěstí jsem si včas přečetla, že švestky zatím ne. Mám totiž krásnou švestičku a je to moje nej ovoce ještě s meruňkama. A soused říkal, že tahle plodí jako divá!!!
Soused je sympaťák! Říká mi mladá paní a je hrozně ochotnej ![]()
Ještě nejsme úplně rozhodnutý, co tu bude za vytápění, ale pracuje se na tom ![]()