Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
23.3.11 21:15
verkaad píše:
Jinak se musím přiznat, že vám zahýbám na stránkách pro zahrádkáře :oops: :oops: :oops: Holka z města si koupila chalupu!!! :mrgreen: :wink: Tak studuju o sto šest, abych těm stromečkům a rostlinkám co nejmíň ublížila. Téma týdne je řez ovocných stromků… Naštěstí jsem si včas přečetla, že švestky zatím ne. Mám totiž krásnou švestičku a je to moje nej ovoce ještě s meruňkama. A soused říkal, že tahle plodí jako divá!!! :dance: Soused je sympaťák! Říká mi mladá paní a je hrozně ochotnej :mrgreen:

No teda Veru takhle nám zahýbáš jo :-) :mrgreen:, chápu, že si chceš zahrádku a stromečky udělat podle představ, tak se musíš někde poradit :-)
Tak to je fajn, že máte dobrého souseda, ochotného :-)
Kotel jistě taky brzo vyberete, jestli mohu doporucit tak si priplatne za kondenzovan yjako my … penize se vam casem vrátí :palec: my už jsme to letos v zime poznali :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
23.3.11 21:20

Veru já jdu už spinkat, ráno jedu busem tak musím vstávat dřív, miláček potřebuje autíčko…tak se tu uvidíme zítra večer po tvé práci nebo v pátek až budeš mít čas … měj se krásně, dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
23.3.11 23:12

Ahoj holky, já jsem taky celé dny na zahrádce, když je tak hezky.Dnes jsem byla na posledním UTZ před odsátím, mám tam 10 foliků a v devět večer jsem si nechala píchnout Pregnyl na vyvolání ovulace. V pátek ráno v sedm nastupuji do CARu tak na mě myslete.
Jinak je to tak, že v pátek odsajou vajíčka, hned je oplodněj a v pondělí, nebo v úterý mi je budou zavádět. Dvě si necháme a ostatní pujdou do mrazáku. Nevím jestli se uchytí všech 10, ale mě by stačili ty dva :lol: ať se hezky uhnízdí a víc nebudem potřebovat. Finančně je to docela náročné, dala jsem cca 5000,– za léky, 11000,– budem doplácet v pátek při odsátí a ještě nevím co si řeknou za zmražení, ale počítám dalších cca 5000,–. No je to palba ale stojí to za to :palec:
Která z Vás bude co nevidět testovat? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
24.3.11 06:22
womanz píše:
Ahoj holky, já jsem taky celé dny na zahrádce, když je tak hezky.Dnes jsem byla na posledním UTZ před odsátím, mám tam 10 foliků a v devět večer jsem si nechala píchnout Pregnyl na vyvolání ovulace. V pátek ráno v sedm nastupuji do CARu tak na mě myslete.
Jinak je to tak, že v pátek odsajou vajíčka, hned je oplodněj a v pondělí, nebo v úterý mi je budou zavádět. Dvě si necháme a ostatní pujdou do mrazáku. Nevím jestli se uchytí všech 10, ale mě by stačili ty dva :lol: ať se hezky uhnízdí a víc nebudem potřebovat. Finančně je to docela náročné, dala jsem cca 5000,– za léky, 11000,– budem doplácet v pátek při odsátí a ještě nevím co si řeknou za zmražení, ale počítám dalších cca 5000,–. No je to palba ale stojí to za to :palec:
Která z Vás bude co nevidět testovat? :palec:

Ahoj Zuzi, samozrejme na tebe budeme v patek myslet a potom i v utery az ti je budou zavadet, a potom dalsich 14 dni aby se uchytily a byl z toho mimísek :palec: No panečku to je fakt hodně pěnez za to IVF, já doufám, že nám to půjde přirozeně, protože na tohle bysme asi neměli :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.3.11 06:58

Zuzi to je teda palba,myslela jsem že první hradí pojištovna a pak že už se platí.Hlavně aby se zadařilo :palec: a určo se zadaří.Mám dostat MS příští pátek,asi testnu ve čtvrtek :think: ale to by se stejně nic neukázalo.už jsem nedočkavá,mám chvílema takové tlaky v podbříšku a pobolívání tak nevím no.To se máte že jste venku mě je špatně mám chřipku,včera jsem byla u obvodáka dal mi léky prý to mužou i těhule,jenže se bojim abych něco nepokazila tak jsem je nezačla brát.Doufám že se z toho dostanu sama. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
24.3.11 14:03

Bibi je lepší tu léčbu nasadit, než aby ten vir poškodil mimčo. Co myslíš, že uděláš až dostaneš nějakou chřipajznu když už budeš těhu? Je furt lepší se vyléčit, než to přecházet, ty léky miminku neuškodí, lékaři vědí co dělaj…
Jinak k tomu IVF a pojišťovna… první 3 pokusy hradí pojišťovna, pokud by to nehradila, tak jenom za léky dáme cca 40000,– takže hradí-nehradí…větší procento proplácí… , ale i tak je to docela dost peněz… když si vezmu, že spousta párů to podstoupí několikrát a pak ještě počítat s penězma pro miminko do začátku… je to náročné, ale pokud to jinak nejde a tohle je jediná šance, tak se ty peníze vždy seženou, hold se uskromnit a dát to do prcka :-)
Já mizím ven, je tam krásně, dopoledne jsem tady měla kámošku s dvěma dětma, tak si to tady na zahradě užili, to ji budou děti spát :-)
Mějte se krásně a přeji pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.3.11 22:06

V prvním trimestru jsou léky nejhorší,vzhledem k tomu že jsem jednou o mimi přišla bojim se léků a obzvlášt antibiotik.koupila jsem nějaký vitamínek a odpočívám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.3.11 09:34

Čau holky :-)

Taky jsem trochu nastydlá, nebo mám možná nějakou alergii, protože mám jen rýmu a jsem trochu zahleněná.
ATB bych si asi taky nevzala, i když mi můj doktor říkal, že příroda to má vymyšlené dobře a organogeneze probýhá asi až týden po zpožděné MS, až když si ženská uvědomí, že se asi něco děje a začne na sebe dávat pozor. Propojení plodu a miminka krevní cestou je pak až za dost dlouho, takže některé léky takhle na začátku opravdu nevadí a horší je třeba nechat rozjet teplotu, která by to mimčo úplně uvařila.
Jestli máš ale Štěpánko obyčejnou virozu, tak bych ATB nebrala, protože ty fungujou jen na bakterie a na viry stejně nezabírají. A kdyby Ti bylo fakt nesnesitelně, tak si vezmy Paralen, to je jediný lék, který se může. Ale nehrotila bych to, jsi krátce po ovulaci, tak se ještě nic neděje, oplodněný vajíčko putuje do dělohy třeba 6 dnů, pak se teprve uhnízďuje a ukotvuje na děložní stěně. Teď si myslím, že se to v dobrém ani ve zlém nedá ještě ovlivnit ničím, i do testování je ještě docela daleko, tak nám nezbývá než čekat, jestli MS dorazi nebo ne… :-( :roll: To je snad nejhorší čas v celým snažilkování, když nepočítám první den MS :cert: :cert: :cert:
Já s tím tenhle měsíc moc nepočítám, spíš to typuju na MS, ale v dubnu mám skoro 3 týdny volna, tak se budeme hodně, hodně :hug: , protože další měsíc asi nebudu mít v plodných dnech chlapa doma. Ani na sobě nic nepozoruju, jen mám nalitý a bolavý prsa, ale to jsem měla i minulý měsíc, tak to je asi PMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.3.11 09:37

Ahoj Veru, hezky roman jsi nam napsala :-) ja bych to s temi prasky taky radsi neprehanela, ATB nejsou moc vhodne pro organismus …
Teda tri tydny volna Veru to je bomba to ti budu zavidet :-) to si musite poradne vynahradit to mazleni :hug: kdyz pak manzela nebudes mit doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
25.3.11 09:45

Ahoj Veru :palec: ,kdyby mi bylo huř tak šáhnu po Paralenu horečku zatim nemám tak v pohodě.U nás tento cyklus bylo tulení hodně plodný dny i před a po tak snad by se mohlo :-) .mám takové bolesti v pobříšku tak třeba no ale asi ne.Jsem nedočkavá na test,Veru kdy budeš testovat?Mám mít menses v pátek,tak myslíš ve čtvrtek že by se mohlo něco ukázat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.3.11 09:47
Bibi11 píše:
Ahoj Veru :palec: ,kdyby mi bylo huř tak šáhnu po Paralenu horečku zatim nemám tak v pohodě.U nás tento cyklus bylo tulení hodně plodný dny i před a po tak snad by se mohlo :-) .mám takové bolesti v pobříšku tak třeba no ale asi ne.Jsem nedočkavá na test,Veru kdy budeš testovat?Mám mít menses v pátek,tak myslíš ve čtvrtek že by se mohlo něco ukázat?

Ahoj Štěpánko, je dobry ze se muze brat Paralen ten pry neuskodi :-) no tak to by mohlo vypadat nadejne, ja byt tebou tak vyckam urcite aspon do ctvrtka, spis patka, kdyz to ocekavas az v patek, ale duch uz by tam mohl byt videt :palec: zalezi jak rychle ti poroste HCG :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.3.11 10:00

Co jsem četla diskuze, tak někomu se ukážou // už 10DPO, ale já asi budu testovat až, když nedorazí MS a tu mám dostat kolem 31.3. Já jsem tenhle měsíc neměřila BT ani nedělala ovutesty, tak vlastně nevím, kdy jsem měla ovulku ani jestli jsme se správně tulili, ale když můžeme, tak se milujeme docela často, tak kdyby se osudu chtělo, tak by to mohlo klapnout, ale víc šancé dávám tomu dubnu. I když jedna holčina z naší diskuze byla naštvaná, že se tulili 3 dny před ovu a den po ovu a že je to málo a má nově zjištěný // :palec: Ten měsíc, co jsem měřila BT, jsme vychytali všechny plodný dny asi 6 dní po sobě bylo řádný tulení a nic, tak je to asi individuální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
25.3.11 10:08

když mám ovulku tak mám bolest v podbříšku,tak aspon podle toho poznám a odpovídá to i vypočtu,ale teplotu neměřim.Tak si říkám to už musí vyjít,kdy jindy než ted?ale příroda si s náma zahrává,tak nebudu překvapená když zas nic.ale je fakt že leden a unor jsme to v plodných dnech nedělali vždy před ovu a po…A co plánujete ne víkend? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.3.11 10:09
verkaad píše:
Co jsem četla diskuze, tak někomu se ukážou // už 10DPO, ale já asi budu testovat až, když nedorazí MS a tu mám dostat kolem 31.3. Já jsem tenhle měsíc neměřila BT ani nedělala ovutesty, tak vlastně nevím, kdy jsem měla ovulku ani jestli jsme se správně tulili, ale když můžeme, tak se milujeme docela často, tak kdyby se osudu chtělo, tak by to mohlo klapnout, ale víc šancé dávám tomu dubnu. I když jedna holčina z naší diskuze byla naštvaná, že se tulili 3 dny před ovu a den po ovu a že je to málo a má nově zjištěný // :palec: Ten měsíc, co jsem měřila BT, jsme vychytali všechny plodný dny asi 6 dní po sobě bylo řádný tulení a nic, tak je to asi individuální :nevim:

Chce to Veru nechat na prirode, az to prijde tak to prijde, lepsi nedelat zadne ovu testy, to bych se nedoplatila .. treba to ted prave vyslo kdyz jsi to nekontrolovala .. drzim palecky abys nasla //
Ja jdu 29.3. na ten ultrazvuk, doufam ze tam foliky budou…vcera me vecer bolelo a pichalo v podbrisku na strane, asi tam Clostik uz neco vytvari a roste to tam :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.3.11 10:11
Bibi11 píše:
když mám ovulku tak mám bolest v podbříšku,tak aspon podle toho poznám a odpovídá to i vypočtu,ale teplotu neměřim.Tak si říkám to už musí vyjít,kdy jindy než ted?ale příroda si s náma zahrává,tak nebudu překvapená když zas nic.ale je fakt že leden a unor jsme to v plodných dnech nedělali vždy před ovu a po…A co plánujete ne víkend? :-)

Já ovulku holky nepoznam, bohuzel, podle vytoku ne-e protoze ten mam cely mesic trochu … :roll: :nevim: nebo bolesti podbrisku taky nemam, asi se tam nic nedelo .. ale ted uz se deje, Clostik to tam nejspis roztocil :palec:
Ja budu asi lenosit o vikendu, uzivat si volno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital