Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
25.3.11 11:47

No jasný že znám Městec,Evi a kolik ti je mě bylo v prosinci 27.Jsem kadeřnice,pracuju ještě v Poděbradech v salonu jezdím tam jednou týdně na stálé zákaznice jinak jsem doma.Po matařský bych ráda dělala tady.a co ty děláš?Tak to znáš spoutu lidí s Poděbrad,jo a kde jsi se seznámila s maželem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.3.11 11:50
Bibi11 píše:
No jasný že znám Městec,Evi a kolik ti je mě bylo v prosinci 27.Jsem kadeřnice,pracuju ještě v Poděbradech v salonu jezdím tam jednou týdně na stálé zákaznice jinak jsem doma.Po matařský bych ráda dělala tady.a co ty děláš?Tak to znáš spoutu lidí s Poděbrad,jo a kde jsi se seznámila s maželem? :-)

No tak to je opravdu náhoda že jsme tu na sebe narazili :-) me bude v úterý 26 :-) :kytka: mám narozky … ja mam hotelovku vystudovanou ale ted delam sekretarku v jedne firme u Chrudimi :-) no já moc lidí neznám spíš jen spolužáky .. my jsme se s manželem seznámili na chatu :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.3.11 11:53
Bibi11 píše:
No jasný že znám Městec,Evi a kolik ti je mě bylo v prosinci 27.Jsem kadeřnice,pracuju ještě v Poděbradech v salonu jezdím tam jednou týdně na stálé zákaznice jinak jsem doma.Po matařský bych ráda dělala tady.a co ty děláš?Tak to znáš spoutu lidí s Poděbrad,jo a kde jsi se seznámila s maželem? :-)

Takže más salon u sebe doma v baracku nebo nekde ve meste v Pardubicich? A do Poděbrad ted jezdis jednou tydne … a po materske chces nadobro zustat v Pardubkach s praci, jestli to chapu spravne :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.3.11 11:56

Holky, tak to čumím, jak je svět malej :mrgreen: Já jsem rodilá Chrudimačka, známé tu mám, ale nikdo z kámošek se mnou nechce těhotnět a já bych hrozně ráda s někým to těhu a pak mateřství prožívala a byla bych ráda, aby si ten skřítek měl s kým hrát :wink: My bazén nemáme, i když naši by mi ho chtěli koupit, ale my ho s Petrem zatím nechceme, protože se to tu bude kompletně rekonstruovat, možná nakonec zůstanou jen obvodový zdi, tak je na tyhle věci stejně ještě brzo :-) A pro sraz teda jsem!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
25.3.11 11:58
cchikita píše:
Bibi11 píše:
No tak to je opravdu náhoda že jsme tu na sebe narazili :-) me bude v úterý 26 :-) :kytka: mám narozky … ja mam hotelovku vystudovanou ale ted delam sekretarku v jedne firme u Chrudimi :-) no já moc lidí neznám spíš jen spolužáky .. my jsme se s manželem seznámili na chatu :srdce: :hug:

No jo vlastně si to tady psala že jdeš na folíky na své narozky,tak doufám že tě doktor potěší :-) .To je náhodička že jsme se tady potkali,s Lukynem jsme se seznámili na seznamce,už jsem to tam chtěla vzdát byla jsem 3 roky bez vážného vztahu a nakonec mě překecal na rande a vyšlo to.A líbilo se ti v Poděbradech?Jak často jezdíš domu?já tak jednou týdně se snažím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.3.11 11:58
verkaad píše:
Holky, tak to čumím, jak je svět malej :mrgreen: Já jsem rodilá Chrudimačka, známé tu mám, ale nikdo z kámošek se mnou nechce těhotnět a já bych hrozně ráda s někým to těhu a pak mateřství prožívala a byla bych ráda, aby si ten skřítek měl s kým hrát :wink: My bazén nemáme, i když naši by mi ho chtěli koupit, ale my ho s Petrem zatím nechceme, protože se to tu bude kompletně rekonstruovat, možná nakonec zůstanou jen obvodový zdi, tak je na tyhle věci stejně ještě brzo :-) A pro sraz teda jsem!!! :palec:

No Veru nejsi jediná i já jsem byla hodně překvapená, že se tu potkám se skoro rodačkou a navíc jsme skoro stejne stare, jen o rok :palec:
bazen si muzete udelat pozdeji az predelate baracek k obrazu svemu :-D :palec:
Srazik holky urcite dame az bude tepleji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.3.11 12:01
Bibi11 píše:
cchikita píše:
Bibi11 píše:
No tak to je opravdu náhoda že jsme tu na sebe narazili :-) me bude v úterý 26 :-) :kytka: mám narozky … ja mam hotelovku vystudovanou ale ted delam sekretarku v jedne firme u Chrudimi :-) no já moc lidí neznám spíš jen spolužáky .. my jsme se s manželem seznámili na chatu :srdce: :hug:
No jo vlastně si to tady psala že jdeš na folíky na své narozky,tak doufám že tě doktor potěší :-) .To je náhodička že jsme se tady potkali,s Lukynem jsme se seznámili na seznamce,už jsem to tam chtěla vzdát byla jsem 3 roky bez vážného vztahu a nakonec mě překecal na rande a vyšlo to.A líbilo se ti v Poděbradech?Jak často jezdíš domu?já tak jednou týdně se snažím.

Jojo jdu na folíky na svoje narozky tak verim ze tam neco bude, protoze me vcera uz pichalo v podbrisku na prave strane, tak doufam ze tam Clostik neco vytvari a zvetsuji se :-)
My jsme se se Zdendou potkali nahodne na xchatu, pak jsme si dali mail, on mi napsal i sve cislo na mobil a pak to zaclo, psali jsme si a pak za mnou i prijel a pak jsem jela k nim a tak se to vyvijelo az je z toho laska a manzelstvi, které bude v červnu už tři roky :srdce:
Já jezdím domů tak jednou měsíčně, miláček na ty návštěvy moc není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.3.11 12:02

A je taky náhoda, že my jsme se s Petrem taky seznámili přes net. Koukal se mi na lidech na profil a hrozně se mi líbil, tak jsem mu napsala odkud je a on na to, že z Chrudimi… :mrgreen: Poprvé jsme se ale viděli na Pálavě ve sklípku, to už jsme si psali sms a náhodou jsme byli stejný víkend na koštování vína, jen 6 km od sebe, tak jsme si dali v Pavlově první rande :wink: Já mám te%d taky narozky. 2.4. mi bude 29, tak to jsme obě beranky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
25.3.11 12:02
verkaad píše:
Holky, tak to čumím, jak je svět malej :mrgreen: Já jsem rodilá Chrudimačka, známé tu mám, ale nikdo z kámošek se mnou nechce těhotnět a já bych hrozně ráda s někým to těhu a pak mateřství prožívala a byla bych ráda, aby si ten skřítek měl s kým hrát :wink: My bazén nemáme, i když naši by mi ho chtěli koupit, ale my ho s Petrem zatím nechceme, protože se to tu bude kompletně rekonstruovat, možná nakonec zůstanou jen obvodový zdi, tak je na tyhle věci stejně ještě brzo :-) A pro sraz teda jsem!!! :palec:

Dáme srazíkm to je jasný,mi máme bazén od Manfildu tan obyč nechali jsme si ho dát jen země.Mužete pak v léte přijet když nebudeta mít manžílky doma o budem si tady vegetit. :palec: Dala bych sraz třeba v dubnu :?: to bude už krásně budeme zdrví bez chřipek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
25.3.11 12:05
verkaad píše:
A je taky náhoda, že my jsme se s Petrem taky seznámili přes net. Koukal se mi na lidech na profil a hrozně se mi líbil, tak jsem mu napsala odkud je a on na to, že z Chrudimi… :mrgreen: Poprvé jsme se ale viděli na Pálavě ve sklípku, to už jsme si psali sms a náhodou jsme byli stejný víkend na koštování vína, jen 6 km od sebe, tak jsme si dali v Pavlově první rande :wink: Já mám te%d taky narozky. 2.4. mi bude 29, tak to jsme obě beranky :wink:

Veru s našima jsme jezdily na Pálavu na ryby tuším Horní či Dolní Věstonice moc se mi tam líbilo,někdy bych se tam ráda podívala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.3.11 12:06

Veru ano jsme obe beran, ale na me to moc nesedi, ja moc tvrdou hlavu nemam :-) :mrgreen:
No to koupeni u Stepanky by nebylo k zahozeni, ale holky ja teda nemam krivky jako modelka, to te mam fakt daleko, jsem spis hodne oplacana :oops: abyste se me nelekly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.3.11 12:13

Štěpánko a jak to máš ty s tím kadeřnictvím, stríháš doma, máš tam nějaké místo nebo máš salon ve městě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.3.11 12:14

Štěpánko Pálava je super!!! :palec: Já tam jezdím docela pravidelně a mám to tam moc ráda, vřele doporučuju, nejlíp v září, když je vinobraní.

Evi postavu neřeš, u mně je to jak kdy a ted po zimě spíš nicmoc :-? V létě, když pravidelně jezdím na kole tak je to trochu lepší, ale jinak mám stehna a zadek jak selka :-( Kvalitní základ rodiny! :pankac: Navíc se tím te%d před těhu extra nenervuju a letos si musím pořídit nový plavky, tak bych už ráda byla těhu a pořizovala nějaký i podle toho…Na bikyny mně stejně neužije :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.3.11 12:15

A já jsem v některých věcech teda beran kovanej!!! :mrgreen: Třeba netrpělivost, ale snažím se to trochu kočírovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
25.3.11 12:16
verkaad píše: Štěpánko Pálava je super!!! :palec: Já tam jezdím docela pravidelně a mám to tam moc ráda, vřele doporučuju, nejlíp v září, když je vinobraní.Evi postavu neřeš, u mně je to jak kdy a ted po zimě spíš nicmoc :-? V létě, když pravidelně jezdím na kole tak je to trochu lepší, ale jinak mám stehna a zadek jak selka :-( Kvalitní základ rodiny! :pankac: Navíc se tím te%d před těhu extra nenervuju a letos si musím pořídit nový plavky, tak bych už ráda byla těhu a pořizovala nějaký i podle toho…Na bikyny mně stejně neužije :wink:

U mě je to Veru spíš celoročně moc :mrgreen: drasticky hubnout nebudu ale takovych 15kg by se mi hodilo dat dolu nez budu těhule … to já mám taky zadek, stehna a boky pořádný … ještě že mám aspon větší prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí