Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jasný že znám Městec,Evi a kolik ti je mě bylo v prosinci 27.Jsem kadeřnice,pracuju ještě v Poděbradech v salonu jezdím tam jednou týdně na stálé zákaznice jinak jsem doma.Po matařský bych ráda dělala tady.a co ty děláš?Tak to znáš spoutu lidí s Poděbrad,jo a kde jsi se seznámila s maželem? ![]()
Bibi11 píše:
No jasný že znám Městec,Evi a kolik ti je mě bylo v prosinci 27.Jsem kadeřnice,pracuju ještě v Poděbradech v salonu jezdím tam jednou týdně na stálé zákaznice jinak jsem doma.Po matařský bych ráda dělala tady.a co ty děláš?Tak to znáš spoutu lidí s Poděbrad,jo a kde jsi se seznámila s maželem?
No tak to je opravdu náhoda že jsme tu na sebe narazili
me bude v úterý 26
mám narozky … ja mam hotelovku vystudovanou ale ted delam sekretarku v jedne firme u Chrudimi
no já moc lidí neznám spíš jen spolužáky .. my jsme se s manželem seznámili na chatu
![]()
Bibi11 píše:
No jasný že znám Městec,Evi a kolik ti je mě bylo v prosinci 27.Jsem kadeřnice,pracuju ještě v Poděbradech v salonu jezdím tam jednou týdně na stálé zákaznice jinak jsem doma.Po matařský bych ráda dělala tady.a co ty děláš?Tak to znáš spoutu lidí s Poděbrad,jo a kde jsi se seznámila s maželem?
Takže más salon u sebe doma v baracku nebo nekde ve meste v Pardubicich? A do Poděbrad ted jezdis jednou tydne … a po materske chces nadobro zustat v Pardubkach s praci, jestli to chapu spravne
![]()
Holky, tak to čumím, jak je svět malej
Já jsem rodilá Chrudimačka, známé tu mám, ale nikdo z kámošek se mnou nechce těhotnět a já bych hrozně ráda s někým to těhu a pak mateřství prožívala a byla bych ráda, aby si ten skřítek měl s kým hrát
My bazén nemáme, i když naši by mi ho chtěli koupit, ale my ho s Petrem zatím nechceme, protože se to tu bude kompletně rekonstruovat, možná nakonec zůstanou jen obvodový zdi, tak je na tyhle věci stejně ještě brzo
A pro sraz teda jsem!!! ![]()
cchikita píše:Bibi11 píše:No tak to je opravdu náhoda že jsme tu na sebe narazili
No jasný že znám Městec,Evi a kolik ti je mě bylo v prosinci 27.Jsem kadeřnice,pracuju ještě v Poděbradech v salonu jezdím tam jednou týdně na stálé zákaznice jinak jsem doma.Po matařský bych ráda dělala tady.a co ty děláš?Tak to znáš spoutu lidí s Poděbrad,jo a kde jsi se seznámila s maželem?me bude v úterý 26
![]()
mám narozky … ja mam hotelovku vystudovanou ale ted delam sekretarku v jedne firme u Chrudimi
no já moc lidí neznám spíš jen spolužáky .. my jsme se s manželem seznámili na chatu
![]()
No jo vlastně si to tady psala že jdeš na folíky na své narozky,tak doufám že tě doktor potěší
.To je náhodička že jsme se tady potkali,s Lukynem jsme se seznámili na seznamce,už jsem to tam chtěla vzdát byla jsem 3 roky bez vážného vztahu a nakonec mě překecal na rande a vyšlo to.A líbilo se ti v Poděbradech?Jak často jezdíš domu?já tak jednou týdně se snažím.
verkaad píše:
Holky, tak to čumím, jak je svět malejJá jsem rodilá Chrudimačka, známé tu mám, ale nikdo z kámošek se mnou nechce těhotnět a já bych hrozně ráda s někým to těhu a pak mateřství prožívala a byla bych ráda, aby si ten skřítek měl s kým hrát
My bazén nemáme, i když naši by mi ho chtěli koupit, ale my ho s Petrem zatím nechceme, protože se to tu bude kompletně rekonstruovat, možná nakonec zůstanou jen obvodový zdi, tak je na tyhle věci stejně ještě brzo
A pro sraz teda jsem!!!
No Veru nejsi jediná i já jsem byla hodně překvapená, že se tu potkám se skoro rodačkou a navíc jsme skoro stejne stare, jen o rok ![]()
bazen si muzete udelat pozdeji az predelate baracek k obrazu svemu
![]()
Srazik holky urcite dame az bude tepleji ![]()
Bibi11 píše:cchikita píše:No jo vlastně si to tady psala že jdeš na folíky na své narozky,tak doufám že tě doktor potěšíBibi11 píše:No tak to je opravdu náhoda že jsme tu na sebe narazili
No jasný že znám Městec,Evi a kolik ti je mě bylo v prosinci 27.Jsem kadeřnice,pracuju ještě v Poděbradech v salonu jezdím tam jednou týdně na stálé zákaznice jinak jsem doma.Po matařský bych ráda dělala tady.a co ty děláš?Tak to znáš spoutu lidí s Poděbrad,jo a kde jsi se seznámila s maželem?me bude v úterý 26
![]()
![]()
.To je náhodička že jsme se tady potkali,s Lukynem jsme se seznámili na seznamce,už jsem to tam chtěla vzdát byla jsem 3 roky bez vážného vztahu a nakonec mě překecal na rande a vyšlo to.A líbilo se ti v Poděbradech?Jak často jezdíš domu?já tak jednou týdně se snažím.
Jojo jdu na folíky na svoje narozky tak verim ze tam neco bude, protoze me vcera uz pichalo v podbrisku na prave strane, tak doufam ze tam Clostik neco vytvari a zvetsuji se ![]()
My jsme se se Zdendou potkali nahodne na xchatu, pak jsme si dali mail, on mi napsal i sve cislo na mobil a pak to zaclo, psali jsme si a pak za mnou i prijel a pak jsem jela k nim a tak se to vyvijelo az je z toho laska a manzelstvi, které bude v červnu už tři roky ![]()
Já jezdím domů tak jednou měsíčně, miláček na ty návštěvy moc není ![]()
A je taky náhoda, že my jsme se s Petrem taky seznámili přes net. Koukal se mi na lidech na profil a hrozně se mi líbil, tak jsem mu napsala odkud je a on na to, že z Chrudimi…
Poprvé jsme se ale viděli na Pálavě ve sklípku, to už jsme si psali sms a náhodou jsme byli stejný víkend na koštování vína, jen 6 km od sebe, tak jsme si dali v Pavlově první rande
Já mám te%d taky narozky. 2.4. mi bude 29, tak to jsme obě beranky ![]()
verkaad píše:
Holky, tak to čumím, jak je svět malejJá jsem rodilá Chrudimačka, známé tu mám, ale nikdo z kámošek se mnou nechce těhotnět a já bych hrozně ráda s někým to těhu a pak mateřství prožívala a byla bych ráda, aby si ten skřítek měl s kým hrát
A pro sraz teda jsem!!!
Dáme srazíkm to je jasný,mi máme bazén od Manfildu tan obyč nechali jsme si ho dát jen země.Mužete pak v léte přijet když nebudeta mít manžílky doma o budem si tady vegetit.
Dala bych sraz třeba v dubnu
to bude už krásně budeme zdrví bez chřipek.
verkaad píše:
A je taky náhoda, že my jsme se s Petrem taky seznámili přes net. Koukal se mi na lidech na profil a hrozně se mi líbil, tak jsem mu napsala odkud je a on na to, že z Chrudimi…Poprvé jsme se ale viděli na Pálavě ve sklípku, to už jsme si psali sms a náhodou jsme byli stejný víkend na koštování vína, jen 6 km od sebe, tak jsme si dali v Pavlově první rande
Já mám te%d taky narozky. 2.4. mi bude 29, tak to jsme obě beranky
Veru s našima jsme jezdily na Pálavu na ryby tuším Horní či Dolní Věstonice moc se mi tam líbilo,někdy bych se tam ráda podívala. ![]()
Veru ano jsme obe beran, ale na me to moc nesedi, ja moc tvrdou hlavu nemam
![]()
No to koupeni u Stepanky by nebylo k zahozeni, ale holky ja teda nemam krivky jako modelka, to te mam fakt daleko, jsem spis hodne oplacana
abyste se me nelekly ![]()
Štěpánko a jak to máš ty s tím kadeřnictvím, stríháš doma, máš tam nějaké místo nebo máš salon ve městě?
Štěpánko Pálava je super!!!
Já tam jezdím docela pravidelně a mám to tam moc ráda, vřele doporučuju, nejlíp v září, když je vinobraní.
Evi postavu neřeš, u mně je to jak kdy a ted po zimě spíš nicmoc
V létě, když pravidelně jezdím na kole tak je to trochu lepší, ale jinak mám stehna a zadek jak selka
Kvalitní základ rodiny!
Navíc se tím te%d před těhu extra nenervuju a letos si musím pořídit nový plavky, tak bych už ráda byla těhu a pořizovala nějaký i podle toho…Na bikyny mně stejně neužije ![]()
A já jsem v některých věcech teda beran kovanej!!!
Třeba netrpělivost, ale snažím se to trochu kočírovat ![]()
verkaad píše: Štěpánko Pálava je super!!!Já tam jezdím docela pravidelně a mám to tam moc ráda, vřele doporučuju, nejlíp v září, když je vinobraní.Evi postavu neřeš, u mně je to jak kdy a ted po zimě spíš nicmoc
V létě, když pravidelně jezdím na kole tak je to trochu lepší, ale jinak mám stehna a zadek jak selka
Kvalitní základ rodiny!
Navíc se tím te%d před těhu extra nenervuju a letos si musím pořídit nový plavky, tak bych už ráda byla těhu a pořizovala nějaký i podle toho…Na bikyny mně stejně neužije
U mě je to Veru spíš celoročně moc
drasticky hubnout nebudu ale takovych 15kg by se mi hodilo dat dolu nez budu těhule … to já mám taky zadek, stehna a boky pořádný … ještě že mám aspon větší prsa ![]()