Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
18.3.11 14:22

Evi :mavam: :mavam: :mavam: Ještě nevím, jestli se sem o víkendu dostanu, ale v pondělí dám určitě vědět, co a jak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.3.11 15:48

Ahoj tady tak sněží to je hruza.Ještě ke všemu mám dnes ovulku a s Lukynem zas nic nepohodli jsme se.Štve mě že se na to chystám sleduju kdy a pak to na něčem krachne.To je co cyklus mám krásnej byla bych těhu ras dva,ale nejsou lidi no.Asi je ze mě na nervy,nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.3.11 16:35

Štěpánko Dneska je teda fakt den na pytel :-( Holky nezajdeme fakt na to kavčo, ať se nám trochu zvedne nálada??? Mně to tak štve, že se to všechno komplikuje a ten mimís nikde a to se snažíme jen chvilku…Ale dneska mně to opravdu naštvalo to krvácení nebo spíš špinění :zed: Říkám si, co je zase špatně a proč a taky jak dlouho to bude trvat než se mi dá zase cyklus dokupy :-( Navíc tady v diskuzích jsem pořádně nenašla na ty moje obtíže odpověď, tak asi založím nějaký vlastní dotaz… Chjo!!!
Jediný, co mně trochu těší je, že teda budu vyšetřená doktorem a pokud někde něco je, tak se to bude řešit. Jsem zvědavá, co mi výjde ve stěrech a co mi napíše na to dnešní krvácení. A chtěla bych s ním probrat asi i ten hormonální profil. Teoreticky bych dneska mohla špinit k ovulaci, protože mi vychází taky na dnešek, ale prakticky mám spíš pocit, že mám nějaký hormonální guláš… :-( Takže jsem docela otrávená a k tomu ještě to otřesný počasí, já už chci jaro!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.3.11 16:40

A taky mám pocit, Štěpánko, že pokud to takhle půjde dál, tak bude Petr jen na nervy. Dneska byl celej zdrblej z toho, že zas krvácím mimo cyklus a já jsem byla tak podrážděná, že jsme se v Globusu štěkli kvůli úplný maličkosti :roll: :-( A to jsem si tenhle měsíc opravdu to snažení tak příjemně užívala a myslela spíš na jiný věci a ono zas příjde tohle!!! Jak pak na to člověk nemá myslet, když je evidentně něco špatně!!! Navíc, kdybych podobný potíže neměla už v říjnu, tak si myslím, že je to nějaká ojedinělá záležitost, ale takhle mám pocit, že to bude asi nějaký větší problém… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
18.3.11 19:16
verkaad píše:
Evi :mavam: :mavam: :mavam: Ještě nevím, jestli se sem o víkendu dostanu, ale v pondělí dám určitě vědět, co a jak :palec:

Nevadí Veru, tak se tu uvidíme v pondělí, každopádně napiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
19.3.11 09:06

Tak včera jak jsme se s Lukynem rafli,odjel do práce ani jsem se s ním nerozloučila,za půl hodky se vrátil že si vzal dovču a že to naprávíme.Tak včera jsme :hug: 2× docela mě překvapil,mile :-) Tak snad no uvidíme.Dnes má přijet moje segra se synovcem,tak projdem město a dámě něco dobrého k papání.Holky na to kafe bych určo šla tak dohodnem náký den mě je to celkem jedno. :wink: Tak zatim.papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
19.3.11 10:05

Štěpánko tak to je super, snad se zadařilo :-) :palec: My jsme se :hug: včera i dnes a nekrvácela jsem, tak zas nevím… :nevim: Ale snad to nějak vyřeším v pondělí s doktorem :wink: Tak hezkou sobotu!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
21.3.11 07:30

Ahoj Veru, tak snad ti to u doktora dobře dopadne, budu tu čekat až se ozveš, tak potom písni :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.3.11 12:25

Ahoj Evi, tak jsem volala k doktorovi a mám jen nějaký banální zánět, který způsobuje nějaká tuctová bakterie, po polední pauze si dojedu pro recept na přeléčení. Hormonální profil zatím dělat nebudeme, viděl můj graf BT a říkal, že mám úplně normální cyklus a že kdyby byl někde problém, tak se to na těch teplotách projeví, ale kdybych znova krvácela mimo cyklus i po přeléčení toho zánětu, tak by mi krev vzal. Takže zatím snad dobrý, žádný potíže už jsem od pátku neměla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
21.3.11 12:33
verkaad píše:
Ahoj Evi, tak jsem volala k doktorovi a mám jen nějaký banální zánět, který způsobuje nějaká tuctová bakterie, po polední pauze si dojedu pro recept na přeléčení. Hormonální profil zatím dělat nebudeme, viděl můj graf BT a říkal, že mám úplně normální cyklus a že kdyby byl někde problém, tak se to na těch teplotách projeví, ale kdybych znova krvácela mimo cyklus i po přeléčení toho zánětu, tak by mi krev vzal. Takže zatím snad dobrý, žádný potíže už jsem od pátku neměla :-)

Ahoj Veru,
No tak to určitě brzo přeléčíš a vrhnete se nadalší snaženíčko :-) no tak tím lépe, když tam žádný problém doktor nevidí, tak se Vám to jistě brzo povede :-)
Já zítra začínám brát Clostík, na 5 dní tak doufám, že folíky narostou, na UTZ jdu 29.3. přesně na svoje narozky, tak doufám, že bude pozitivní zpráva že tam jsou a že se máme snažit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.3.11 12:41

Tak budu držet pěstičky :palec: :palec: :palec: Jsem taky ráda, že je to jen nějaká banalita, chlamydie a všechny jiný nebezpečný potvory mi vyšly negativní, takže je to fajn. Dostanu nejspíš nějaký zaváděcí tablety, trochu si odpočneme od milování a duben je náááš!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
21.3.11 12:44
verkaad píše:
Tak budu držet pěstičky :palec: :palec: :palec: Jsem taky ráda, že je to jen nějaká banalita, chlamydie a všechny jiný nebezpečný potvory mi vyšly negativní, takže je to fajn. Dostanu nejspíš nějaký zaváděcí tablety, trochu si odpočneme od milování a duben je náááš!!!! :lol:

No doufám, že to vyjde Veru, už jsem si počítala že kdyby to vyšlo tenhle cyklus měla bych přímo Vánoční miminko, termín by byl 25.12. :-) uvidíme jak folíky porostou, ale taky si myslím že duben to jistí :palec:
U Vás to jistě bude podobné uvidíš..dulezite je ze ty potvory tam zadne nemas, jen to prelecis a bude pokoj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.3.11 16:18

To jo :-) Doktor mi napsal macmiror, který nevadí, ani kdybych byla náhodou těhu, ale spíš s tím tenhle cyklus nepočítám, tak asi ani nebudu mít depku, až MS dorazí :-) A duben je můj nejoblíbenější měsíc, tak by se třeba mohlo zadařit… :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
21.3.11 16:25

Ahojky tak to je dobře že nemáš nic vážného,a příští měměsíc to vyjde :palec: .Ted jsme :hug: 2× deně tak jsem zvědává zda z toho něco bude.Dneska je tak krásně byla jsem ve městě,koupila pár hadříků ve slevě,jak jinak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.3.11 16:40

Ahoj Štěpánko :mavam:
Já jsem dneska taky 18DC, tak kdyby to klaplo oběma, to by bylo!!! :dance: Ale jak říkám, tenhle cyklus s tím moc nepočítám a nedělám si takový naděje jako ty předešlé… :-? Mně dneska přišla tunika z nextu a nakupovala jsem kytky :-) Počasí je fakt bájo, tak to snad už vydrží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí