Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evi
Ještě nevím, jestli se sem o víkendu dostanu, ale v pondělí dám určitě vědět, co a jak ![]()
Ahoj tady tak sněží to je hruza.Ještě ke všemu mám dnes ovulku a s Lukynem zas nic nepohodli jsme se.Štve mě že se na to chystám sleduju kdy a pak to na něčem krachne.To je co cyklus mám krásnej byla bych těhu ras dva,ale nejsou lidi no.Asi je ze mě na nervy,nevim. ![]()
Štěpánko Dneska je teda fakt den na pytel
Holky nezajdeme fakt na to kavčo, ať se nám trochu zvedne nálada??? Mně to tak štve, že se to všechno komplikuje a ten mimís nikde a to se snažíme jen chvilku…Ale dneska mně to opravdu naštvalo to krvácení nebo spíš špinění
Říkám si, co je zase špatně a proč a taky jak dlouho to bude trvat než se mi dá zase cyklus dokupy
Navíc tady v diskuzích jsem pořádně nenašla na ty moje obtíže odpověď, tak asi založím nějaký vlastní dotaz… Chjo!!!
Jediný, co mně trochu těší je, že teda budu vyšetřená doktorem a pokud někde něco je, tak se to bude řešit. Jsem zvědavá, co mi výjde ve stěrech a co mi napíše na to dnešní krvácení. A chtěla bych s ním probrat asi i ten hormonální profil. Teoreticky bych dneska mohla špinit k ovulaci, protože mi vychází taky na dnešek, ale prakticky mám spíš pocit, že mám nějaký hormonální guláš…
Takže jsem docela otrávená a k tomu ještě to otřesný počasí, já už chci jaro!!!
A taky mám pocit, Štěpánko, že pokud to takhle půjde dál, tak bude Petr jen na nervy. Dneska byl celej zdrblej z toho, že zas krvácím mimo cyklus a já jsem byla tak podrážděná, že jsme se v Globusu štěkli kvůli úplný maličkosti
A to jsem si tenhle měsíc opravdu to snažení tak příjemně užívala a myslela spíš na jiný věci a ono zas příjde tohle!!! Jak pak na to člověk nemá myslet, když je evidentně něco špatně!!! Navíc, kdybych podobný potíže neměla už v říjnu, tak si myslím, že je to nějaká ojedinělá záležitost, ale takhle mám pocit, že to bude asi nějaký větší problém… ![]()
verkaad píše:
Evi![]()
![]()
Ještě nevím, jestli se sem o víkendu dostanu, ale v pondělí dám určitě vědět, co a jak
Nevadí Veru, tak se tu uvidíme v pondělí, každopádně napiš ![]()
Tak včera jak jsme se s Lukynem rafli,odjel do práce ani jsem se s ním nerozloučila,za půl hodky se vrátil že si vzal dovču a že to naprávíme.Tak včera jsme
2× docela mě překvapil,mile
Tak snad no uvidíme.Dnes má přijet moje segra se synovcem,tak projdem město a dámě něco dobrého k papání.Holky na to kafe bych určo šla tak dohodnem náký den mě je to celkem jedno.
Tak zatim.papa ![]()
Štěpánko tak to je super, snad se zadařilo
My jsme se
včera i dnes a nekrvácela jsem, tak zas nevím…
Ale snad to nějak vyřeším v pondělí s doktorem
Tak hezkou sobotu!!! ![]()
Ahoj Veru, tak snad ti to u doktora dobře dopadne, budu tu čekat až se ozveš, tak potom písni
![]()
Ahoj Evi, tak jsem volala k doktorovi a mám jen nějaký banální zánět, který způsobuje nějaká tuctová bakterie, po polední pauze si dojedu pro recept na přeléčení. Hormonální profil zatím dělat nebudeme, viděl můj graf BT a říkal, že mám úplně normální cyklus a že kdyby byl někde problém, tak se to na těch teplotách projeví, ale kdybych znova krvácela mimo cyklus i po přeléčení toho zánětu, tak by mi krev vzal. Takže zatím snad dobrý, žádný potíže už jsem od pátku neměla ![]()
verkaad píše:
Ahoj Evi, tak jsem volala k doktorovi a mám jen nějaký banální zánět, který způsobuje nějaká tuctová bakterie, po polední pauze si dojedu pro recept na přeléčení. Hormonální profil zatím dělat nebudeme, viděl můj graf BT a říkal, že mám úplně normální cyklus a že kdyby byl někde problém, tak se to na těch teplotách projeví, ale kdybych znova krvácela mimo cyklus i po přeléčení toho zánětu, tak by mi krev vzal. Takže zatím snad dobrý, žádný potíže už jsem od pátku neměla
Ahoj Veru,
No tak to určitě brzo přeléčíš a vrhnete se nadalší snaženíčko
no tak tím lépe, když tam žádný problém doktor nevidí, tak se Vám to jistě brzo povede ![]()
Já zítra začínám brát Clostík, na 5 dní tak doufám, že folíky narostou, na UTZ jdu 29.3. přesně na svoje narozky, tak doufám, že bude pozitivní zpráva že tam jsou a že se máme snažit ![]()
Tak budu držet pěstičky
Jsem taky ráda, že je to jen nějaká banalita, chlamydie a všechny jiný nebezpečný potvory mi vyšly negativní, takže je to fajn. Dostanu nejspíš nějaký zaváděcí tablety, trochu si odpočneme od milování a duben je náááš!!!! ![]()
verkaad píše:
Tak budu držet pěstičky![]()
![]()
Jsem taky ráda, že je to jen nějaká banalita, chlamydie a všechny jiný nebezpečný potvory mi vyšly negativní, takže je to fajn. Dostanu nejspíš nějaký zaváděcí tablety, trochu si odpočneme od milování a duben je náááš!!!!
No doufám, že to vyjde Veru, už jsem si počítala že kdyby to vyšlo tenhle cyklus měla bych přímo Vánoční miminko, termín by byl 25.12.
uvidíme jak folíky porostou, ale taky si myslím že duben to jistí ![]()
U Vás to jistě bude podobné uvidíš..dulezite je ze ty potvory tam zadne nemas, jen to prelecis a bude pokoj ![]()
To jo
Doktor mi napsal macmiror, který nevadí, ani kdybych byla náhodou těhu, ale spíš s tím tenhle cyklus nepočítám, tak asi ani nebudu mít depku, až MS dorazí
A duben je můj nejoblíbenější měsíc, tak by se třeba mohlo zadařit…
![]()
Ahojky tak to je dobře že nemáš nic vážného,a příští měměsíc to vyjde
.Ted jsme
2× deně tak jsem zvědává zda z toho něco bude.Dneska je tak krásně byla jsem ve městě,koupila pár hadříků ve slevě,jak jinak. ![]()
Ahoj Štěpánko ![]()
Já jsem dneska taky 18DC, tak kdyby to klaplo oběma, to by bylo!!!
Ale jak říkám, tenhle cyklus s tím moc nepočítám a nedělám si takový naděje jako ty předešlé…
Mně dneska přišla tunika z nextu a nakupovala jsem kytky
Počasí je fakt bájo, tak to snad už vydrží ![]()