Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
10.3.11 15:05

A jakmile bude lepší počasí, tak se určo můžeme sejít :-) Nejlépe už těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
11.3.11 06:14
verkaad píše:
Evi vařím hovězí polívku s domácíma nudlema a k tomu masovou směs s rýží (to mám předchystaný na sobotu) a v neděli udělám sekanou. Dneska budeme mít pečený brambory a fazolky na slanině. A na sobotu mám nachystaný ještě jablečný koláč, ale ten budu asi dělat až zítra po práci :-)

No teda Veru ty jsi ale šikulka, tak to ja k Vám přijedu na oběd, masovou směs, té bych se mohla užrat :-) :-P k nám přijede v sobotu moje kámoška co mi byla svědčit na svatbě, slibotechna, říkala že přijede hned jak se nastěhujeme a už jsme tam skoro rok a ještě tu nebyla :-) tak budu taky péct nějakou buchtu a dneska trošku uklízet :-)
No jasně až bude tepleji určitě se můžeme domluvit a sejít se na kafčo, třeba už budeme mít mimísky v bříšku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.3.11 20:15

Tak to si sobotní návštěvu užij, já jsem teď dodělala koláč a půjdu přes sprchu do peřin, abych měla na zítra nějakej elán :-) Hlavně doufám, že se nikomu nic nestane, a když to všechno nějak klapne, tak budu mít jednou z toho stoletýho ořechu v kuchyni stůl a židle :wink: Tak pa pa a hezký večer!!! :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
12.3.11 10:30
verkaad píše:
Tak to si sobotní návštěvu užij, já jsem teď dodělala koláč a půjdu přes sprchu do peřin, abych měla na zítra nějakej elán :-) Hlavně doufám, že se nikomu nic nestane, a když to všechno nějak klapne, tak budu mít jednou z toho stoletýho ořechu v kuchyni stůl a židle :wink: Tak pa pa a hezký večer!!! :-D :mavam:

Ahoj Veru, dneska stojím od rána v kuchyni, včera jsem upekla buchtu na plech a ted se mi pece maso a mam zadelano na bramborove spalicky :-) tak hlavně na ty chlapi venku dohlidni at se jim nic nestane … jako zenska to musis mit pod kontrolou :-) to je hezky ze treba jednou z toho stromu budete mit nabytek :-) :palec: prijdu sem mrknout potom navecer, tak se tu treba potkame…uzivej krasneho vikendu, pa Evca :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.3.11 17:09

Čau Evi, jsem tu jen na chvilku, večer mám noční, tak za hodku pofrcim do prace… :-? Orech bude prace na dyl, budeme na kmen a velky vetve asi muset zavolat i profiky, ale i tak jsme toho dneska stihli docela dost :-) Jinak mi dneska psala v noci kamoska, ze se ji narodil chlapecek Matysek :-) tak mam strasnou radost a uz se nemuzu dockat, az si ho pomazlim a potulim a doufam, ze mi to prinese stesti :wink: v podobe // . Rodila 16 hodin a pak to stejne skoncilo cisarem. Ona je extremne hodne silna, tak jsem si i myslela, ze to takhle dopadne, ale hlavne, ze jsou zdravy a v poradku. Omlouvam se, ze pisu bez diaktritiky, ale mam jen chvilku casu a je to tak rychlejsi :-) tak pa pa a zitra mezi nocnima sem treba zas na chvilku juknu :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.3.11 23:05

Prosim tě Veru jak jsi uložila metřík mě to nejde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
13.3.11 11:04
verkaad píše: Čau Evi, jsem tu jen na chvilku, večer mám noční, tak za hodku pofrcim do prace… :-? Orech bude prace na dyl, budeme na kmen a velky vetve asi muset zavolat i profiky, ale i tak jsme toho dneska stihli docela dost :-) Jinak mi dneska psala v noci kamoska, ze se ji narodil chlapecek Matysek :-) tak mam strasnou radost a uz se nemuzu dockat, az si ho pomazlim a potulim a doufam, ze mi to prinese stesti :wink: v podobe // . Rodila 16 hodin a pak to stejne skoncilo cisarem. Ona je extremne hodne silna, tak jsem si i myslela, ze to takhle dopadne, ale hlavne, ze jsou zdravy a v poradku. Omlouvam se, ze pisu bez diaktritiky, ale mam jen chvilku casu a je to tak rychlejsi :-) tak pa pa a zitra mezi nocnima sem treba zas na chvilku juknu :wink: :mavam:

Ahoj Veru me to nevadi, ja pisu taky bez diakritiky, protoze je rychlejsi, dulezite je ze to pochopime :-)no tak to je nadhera, tak hlavne ze kamaradka porodila dobre i kdyz cisarem a ze ma zdrae miminko :-) tak s tim orechem to jiste vyresite a profici Vam to udelaji bez starosti :palec:
Doufam ze jsi mela klidnou nocni smenu a dneska se tu treba jeste uvidime, papa Evca :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
13.3.11 11:17

Ahoj holky,

Štěpánko, Tobě se metřík s pejskem nakonec povedl :potlesk: Co máte za rasu???

Evi, noční byla docela v pohodě, ale stejně jsem si byla lehnout, protože mám dneska další, tak abych to dala. Kluci ořech zkracují kousek po kousku, tak jim jdu ven trochu pomoct :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
13.3.11 17:51
verkaad píše:
Ahoj holky,

Evi, noční byla docela v pohodě, ale stejně jsem si byla lehnout, protože mám dneska další, tak abych to dala. Kluci ořech zkracují kousek po kousku, tak jim jdu ven trochu pomoct :mavam:

Ahoj Veru, tak ty se chystáš asi na další noční směnu, ale tak zase zítra budeš mít jistě volno :-) určitě ten strom chlapi zmůžou brzo a budete mít hotovo :palec: víkend nám rychle utekl ale brzo příjde další, teď to bue zase rychle utíkat :mrgreen: a tak z nás pak budou těhulky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
14.3.11 08:26
verkaad píše:
Ahoj holky,

Ahojky mám Lhasu apso je malé plemeno,měla jsem dogu a před ní boxéra ale už asi velké plemeno nechci.Je fakt že k baráku by to šlo ale mám králíčka,rybku a pejska.Pak někdy mimčo no a ta starost o vše bude taky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.3.11 11:52

Čau Evi, včera to jaro bylo báječný, od rána jsem poletovala po zahradě a dneska teda trochu odpočívám a mám zařizování v Chrudimi :-) Na uzavřený diskuzi přibývají těhulky, tak doufám, že se brzo nakazím, teď máme další // :palec: Jinak jsem asi teprve před ovu, takže všechno ještě daleko, ale snad už to klapne nebo pak pokecám s tým Dostálem :wink:

Štěpánko, psi jsou fajn. My teď teda žádnýho nechceme, i když máme domek, ale řešíme tu rekonstrukci a mimi, tak mám pocit, že bych na něj teď neměla dost času Chtěla bych kdyžtak nějaký větší plemeno a ty potřebujou pohyb ještě mimo zahradu a to bych teď asi úplně dobře nestíhala, tak jsme si říkali, že třeba dýl, až nám trochu odrostou děti a předěláme patro a všechno podstatný vevnitř. Ale chodí k nám teď na zahradu veverky :-) A doma mám v terárku gekončíky V který fázi cyklu jsi??? Nebudeme na konci měsíce teba testovat spolu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.3.11 11:53

Štěpánko už to vlastně vidím na metříku. Tak to jsme na tom podobně, já jsem taky tak nějak 12DC :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
14.3.11 12:23

Ahojky holky, tak já jsem ve fází čekání na MS, v pátek doberu Utrogestan a do tří dnů bych to pak měla dostat a od příštího cyklu nasazuju Clostík, tak doufám, že pak to půjde jedna báseň :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
14.3.11 16:21

Veru jsem dnes 11 DC,kolik máš dní cyklu?Určitě budem testovat nastejno,to bude adrenalin,vid.A kdyby nám to vyšlo nastejno tak to nemá chybu. :palec: Byla jsem dnes u známé má měsíčniho chlapečka,holky já jí tak závidím.Snad se taky dočkáme a budem mít zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
14.3.11 18:04

Holky já se tak těším až najdu na testíku // :dance: :hug: kdybychom otěhotněly ještě tenhle měsíc tak se nám narodí mimčo do Vánoc :-) já s tím tenhle měsíc nepočítám, protože podle UTZ žádný folík nebyl velký, ale příští cyklus bude už s Clostíkem, tak doufám že nastartuje ovulku a pak už se musíme jen intenzivně :hug: mazlit a mimčo určitě bude na cestě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí