Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jakmile bude lepší počasí, tak se určo můžeme sejít
Nejlépe už těhu ![]()
verkaad píše:
Evi vařím hovězí polívku s domácíma nudlema a k tomu masovou směs s rýží (to mám předchystaný na sobotu) a v neděli udělám sekanou. Dneska budeme mít pečený brambory a fazolky na slanině. A na sobotu mám nachystaný ještě jablečný koláč, ale ten budu asi dělat až zítra po práci
No teda Veru ty jsi ale šikulka, tak to ja k Vám přijedu na oběd, masovou směs, té bych se mohla užrat
k nám přijede v sobotu moje kámoška co mi byla svědčit na svatbě, slibotechna, říkala že přijede hned jak se nastěhujeme a už jsme tam skoro rok a ještě tu nebyla
tak budu taky péct nějakou buchtu a dneska trošku uklízet ![]()
No jasně až bude tepleji určitě se můžeme domluvit a sejít se na kafčo, třeba už budeme mít mimísky v bříšku ![]()
Tak to si sobotní návštěvu užij, já jsem teď dodělala koláč a půjdu přes sprchu do peřin, abych měla na zítra nějakej elán
Hlavně doufám, že se nikomu nic nestane, a když to všechno nějak klapne, tak budu mít jednou z toho stoletýho ořechu v kuchyni stůl a židle
Tak pa pa a hezký večer!!!
![]()
verkaad píše:
Tak to si sobotní návštěvu užij, já jsem teď dodělala koláč a půjdu přes sprchu do peřin, abych měla na zítra nějakej elánHlavně doufám, že se nikomu nic nestane, a když to všechno nějak klapne, tak budu mít jednou z toho stoletýho ořechu v kuchyni stůl a židle
Tak pa pa a hezký večer!!!
![]()
Ahoj Veru, dneska stojím od rána v kuchyni, včera jsem upekla buchtu na plech a ted se mi pece maso a mam zadelano na bramborove spalicky
tak hlavně na ty chlapi venku dohlidni at se jim nic nestane … jako zenska to musis mit pod kontrolou
to je hezky ze treba jednou z toho stromu budete mit nabytek
prijdu sem mrknout potom navecer, tak se tu treba potkame…uzivej krasneho vikendu, pa Evca ![]()
Čau Evi, jsem tu jen na chvilku, večer mám noční, tak za hodku pofrcim do prace…
Orech bude prace na dyl, budeme na kmen a velky vetve asi muset zavolat i profiky, ale i tak jsme toho dneska stihli docela dost
Jinak mi dneska psala v noci kamoska, ze se ji narodil chlapecek Matysek
tak mam strasnou radost a uz se nemuzu dockat, az si ho pomazlim a potulim a doufam, ze mi to prinese stesti
v podobe // . Rodila 16 hodin a pak to stejne skoncilo cisarem. Ona je extremne hodne silna, tak jsem si i myslela, ze to takhle dopadne, ale hlavne, ze jsou zdravy a v poradku. Omlouvam se, ze pisu bez diaktritiky, ale mam jen chvilku casu a je to tak rychlejsi
tak pa pa a zitra mezi nocnima sem treba zas na chvilku juknu
![]()
verkaad píše: Čau Evi, jsem tu jen na chvilku, večer mám noční, tak za hodku pofrcim do prace…Orech bude prace na dyl, budeme na kmen a velky vetve asi muset zavolat i profiky, ale i tak jsme toho dneska stihli docela dost
Jinak mi dneska psala v noci kamoska, ze se ji narodil chlapecek Matysek
tak mam strasnou radost a uz se nemuzu dockat, az si ho pomazlim a potulim a doufam, ze mi to prinese stesti
v podobe // . Rodila 16 hodin a pak to stejne skoncilo cisarem. Ona je extremne hodne silna, tak jsem si i myslela, ze to takhle dopadne, ale hlavne, ze jsou zdravy a v poradku. Omlouvam se, ze pisu bez diaktritiky, ale mam jen chvilku casu a je to tak rychlejsi
tak pa pa a zitra mezi nocnima sem treba zas na chvilku juknu
![]()
Ahoj Veru me to nevadi, ja pisu taky bez diakritiky, protoze je rychlejsi, dulezite je ze to pochopime
no tak to je nadhera, tak hlavne ze kamaradka porodila dobre i kdyz cisarem a ze ma zdrae miminko
tak s tim orechem to jiste vyresite a profici Vam to udelaji bez starosti ![]()
Doufam ze jsi mela klidnou nocni smenu a dneska se tu treba jeste uvidime, papa Evca ![]()
Ahoj holky,
Štěpánko, Tobě se metřík s pejskem nakonec povedl
Co máte za rasu???
Evi, noční byla docela v pohodě, ale stejně jsem si byla lehnout, protože mám dneska další, tak abych to dala. Kluci ořech zkracují kousek po kousku, tak jim jdu ven trochu pomoct ![]()
verkaad píše:
Ahoj holky,Štěpánko, Tobě se metřík s pejskem nakonec povedl
Evi, noční byla docela v pohodě, ale stejně jsem si byla lehnout, protože mám dneska další, tak abych to dala. Kluci ořech zkracují kousek po kousku, tak jim jdu ven trochu pomoctCo máte za rasu???
Ahoj Veru, tak ty se chystáš asi na další noční směnu, ale tak zase zítra budeš mít jistě volno
určitě ten strom chlapi zmůžou brzo a budete mít hotovo
víkend nám rychle utekl ale brzo příjde další, teď to bue zase rychle utíkat
a tak z nás pak budou těhulky ![]()
verkaad píše:
Ahoj holky,Štěpánko, Tobě se metřík s pejskem nakonec povedl
Co máte za rasu???
Ahojky mám Lhasu apso je malé plemeno,měla jsem dogu a před ní boxéra ale už asi velké plemeno nechci.Je fakt že k baráku by to šlo ale mám králíčka,rybku a pejska.Pak někdy mimčo no a ta starost o vše bude taky.
Čau Evi, včera to jaro bylo báječný, od rána jsem poletovala po zahradě a dneska teda trochu odpočívám a mám zařizování v Chrudimi
Na uzavřený diskuzi přibývají těhulky, tak doufám, že se brzo nakazím, teď máme další //
Jinak jsem asi teprve před ovu, takže všechno ještě daleko, ale snad už to klapne nebo pak pokecám s tým Dostálem ![]()
Štěpánko, psi jsou fajn. My teď teda žádnýho nechceme, i když máme domek, ale řešíme tu rekonstrukci a mimi, tak mám pocit, že bych na něj teď neměla dost času Chtěla bych kdyžtak nějaký větší plemeno a ty potřebujou pohyb ještě mimo zahradu a to bych teď asi úplně dobře nestíhala, tak jsme si říkali, že třeba dýl, až nám trochu odrostou děti a předěláme patro a všechno podstatný vevnitř. Ale chodí k nám teď na zahradu veverky
A doma mám v terárku gekončíky V který fázi cyklu jsi??? Nebudeme na konci měsíce teba testovat spolu???
Štěpánko už to vlastně vidím na metříku. Tak to jsme na tom podobně, já jsem taky tak nějak 12DC ![]()
Ahojky holky, tak já jsem ve fází čekání na MS, v pátek doberu Utrogestan a do tří dnů bych to pak měla dostat a od příštího cyklu nasazuju Clostík, tak doufám, že pak to půjde jedna báseň ![]()
Veru jsem dnes 11 DC,kolik máš dní cyklu?Určitě budem testovat nastejno,to bude adrenalin,vid.A kdyby nám to vyšlo nastejno tak to nemá chybu.
Byla jsem dnes u známé má měsíčniho chlapečka,holky já jí tak závidím.Snad se taky dočkáme a budem mít zdravé miminko.
Holky já se tak těším až najdu na testíku //
kdybychom otěhotněly ještě tenhle měsíc tak se nám narodí mimčo do Vánoc
já s tím tenhle měsíc nepočítám, protože podle UTZ žádný folík nebyl velký, ale příští cyklus bude už s Clostíkem, tak doufám že nastartuje ovulku a pak už se musíme jen intenzivně
mazlit a mimčo určitě bude na cestě ![]()