Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
8.3.11 11:28

Beru Calibrum baby plan a kyselinu listovou. A asi si nasadím ještě mateří kašičku, slyšela jsem, e je super!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
8.3.11 11:39
verkaad píše:
Beru Calibrum baby plan a kyselinu listovou. A asi si nasadím ještě mateří kašičku, slyšela jsem, e je super!!! :palec:

Tak to Calibrum není zase tak drahé že jo? Je to asi na měsíc ne? Mě doktor doporucil Femibion, ale koupím si ho spíš až budu těhule, nebo GS Mamavit jsem slyšela že je dobrej, takovej multivitamín pro těhulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
8.3.11 12:59

Ono to bude všechno na jedno brdo, brala jsem předtím nějaký vitamínky na vlasy, tak jsem si teď koupila tohle, ale myslím, že je to složením stejný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
8.3.11 13:23
verkaad píše:
Ono to bude všechno na jedno brdo, brala jsem předtím nějaký vitamínky na vlasy, tak jsem si teď koupila tohle, ale myslím, že je to složením stejný :-)

Asi máš pravdu, prostě to je na podporu těhotenství, aby tělo dostávalo ruzne potrebne multivitaminky a latky dobre pro vyvoj a rust mimca :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
8.3.11 13:51
cchikita píše:
verkaad píše:
Ono to bude všechno na jedno brdo, brala jsem předtím nějaký vitamínky na vlasy, tak jsem si teď koupila tohle, ale myslím, že je to složením stejný :-)
Asi máš pravdu, prostě to je na podporu těhotenství, aby tělo dostávalo ruzne potrebne multivitaminky a latky dobre pro vyvoj a rust mimca :-)

Ahojky taky beru vitaminky,FolGravid a občas dám listovku.Je to jen pro dobrý pocit že něco snad dobrého udělám ale na otěhotněním nebo zdraví plodu to asi moc vliv nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
8.3.11 15:56

To si taky myslím, že pokud by byla nějaká složitější příčina, proč to nejde, tak by ji vitamíny určitě neodstranily, ale beru to taky hlavně pro dobrý pocit a je fakt, že mi po tom docela rychle rostou vlasy, to bude asi tím vitamínem B, co to obsahuje. A listovku doporučují brát už před těhu, zajišťuje zdraví vývoj miminka a měla by zabránit VVV :palec:
Tak mám od včerejška po MS a tohle období mám v tom kolotoči snažilkování snad nejradši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
8.3.11 15:57
Bibi11 píše:
cchikita píše:
verkaad píše:
Asi máš pravdu, prostě to je na podporu těhotenství, aby tělo dostávalo ruzne potrebne multivitaminky a latky dobre pro vyvoj a rust mimca :-)
Ahojky taky beru vitaminky,FolGravid a občas dám listovku.Je to jen pro dobrý pocit že něco snad dobrého udělám ale na otěhotněním nebo zdraví plodu to asi moc vliv nemá.

Ahoj Štěpánko, já vím že na podporu těhotenství ty vitamíny nejsou, ale kdybys náhodou otěhotněla tak listovka nebo ty ruzne vitaminy pro planovani tehotenstvi jsou dobry pro spravny vyvoj plodu, hlavne pry v tech prvnich tydnech to zabranuje vyvojovym vadam u mimca…nebo teda aspon tak jsem to slysela a cetla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
8.3.11 15:58
verkaad píše:
To si taky myslím, že pokud by byla nějaká složitější příčina, proč to nejde, tak by ji vitamíny určitě neodstranily, ale beru to taky hlavně pro dobrý pocit a je fakt, že mi po tom docela rychle rostou vlasy, to bude asi tím vitamínem B, co to obsahuje. A listovku doporučují brát už před těhu, zajišťuje zdraví vývoj miminka a měla by zabránit VVV :palec:
Tak mám od včerejška po MS a tohle období mám v tom kolotoči snažilkování snad nejradši :-)

Tak to nejsi sama Veru, každý má rád to období mezi MS, tedy plodící :srdce: :hug: no vidíš to, tobě pomáhají vitamínky i na růst vlasů, já beru jen listovku to mi zatím stačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
8.3.11 16:42

Mně hlavně teď asi pomáhá to sluníčko, já mám o hodně víc energie a elánu, pozitivního myšlení. Minulý měsíc jsem si připadala strašně unavená, teď už to jde!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
8.3.11 16:45
verkaad píše:
Tak mám od včerejška po MS a tohle období mám v tom kolotoči snažilkování snad nejradši :-)

U mě taky včera po MS tak zas hurá do snažení,jsem ted doma tak v plodných dnech to bude 2× deně :wink: to by bylo aby nebylo. :-D Mě tenkrát kartářka předpověděla první holku :think: no nevim,asi taky zajdu ke kartářce jen ze zvědavosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
8.3.11 16:54
verkaad píše:
Mně hlavně teď asi pomáhá to sluníčko, já mám o hodně víc energie a elánu, pozitivního myšlení. Minulý měsíc jsem si připadala strašně unavená, teď už to jde!!! :palec:

Ano to sluníčko už je opravdu silnější, hřeje, prostě jaro se blíží, o víkendu má být přes 10 stupnů :-) šupky šupky do snažení ať máme brzo bubínky s mimískem, holky :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
8.3.11 16:55
Bibi11 píše:
verkaad píše:
U mě taky včera po MS tak zas hurá do snažení,jsem ted doma tak v plodných dnech to bude 2× deně :wink: to by bylo aby nebylo. :-D Mě tenkrát kartářka předpověděla první holku :think: no nevim,asi taky zajdu ke kartářce jen ze zvědavosti.

No páni Štěpánko, abys manžela neutahala :-) :mrgreen: ale jo musí se to posvětit, když zrovna teď chceme aby to vyšlo že :-) kartářka ti určitě poradí a řekne kdy se to povede, já jsem zvědavá jestli se splní ta moje předpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
8.3.11 17:19

Já Petra teda hodlám utahat určitě!!! Jak na mně leze jaro, tak mám pocit, že jsem do něj znova zamilovaná a že je hrozně sexy!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
8.3.11 17:39
verkaad píše:
Já Petra teda hodlám utahat určitě!!! Jak na mně leze jaro, tak mám pocit, že jsem do něj znova zamilovaná a že je hrozně sexy!!! :mrgreen:

Veru já taky,pořád bych ho mazlila :-) .To je jaro,už aby jsme byly těhu,ted jsem myslela že jsem když se mi to o den opoždilo to byl krásnej pocit naděje.Dneska byl den žen vubec jsem to nevěděla dostala jsem krásnou kytku on mi je teda nosí 2× do měsíce ale potěšil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
8.3.11 19:29
verkaad píše:
Já Petra teda hodlám utahat určitě!!! Jak na mně leze jaro, tak mám pocit, že jsem do něj znova zamilovaná a že je hrozně sexy!!! :mrgreen:

Tak to jsme na tom stejně, já hodlám miláčka taky utahat :-) jaro na nás působí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí