Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsou to kravky mě stačilo na podzim že jsem musela na vyčištění dělohy z duvodu ZT.a už bych to nechtěla zažít a tyhle na to jdou dobrovolně.1 když se to stane dejme tomu no ale 3 to je hnus.a víš co?v listopadu se jí narodila krásná holčička a mě na začátku těhu řikala že neví zda si to má nechat mužu ti říct že mi z ní bylo zle.nakonec nechala ale jen proto že jí všichni říkali že ne to má věk.jsou tací a tak to je a bude.
Bibi11 píše:
Jsou to kravky mě stačilo na podzim že jsem musela na vyčištění dělohy z duvodu ZT.a už bych to nechtěla zažít a tyhle na to jdou dobrovolně.1 když se to stane dejme tomu no ale 3 to je hnus.a víš co?v listopadu se jí narodila krásná holčička a mě na začátku těhu řikala že neví zda si to má nechat mužu ti říct že mi z ní bylo zle.nakonec nechala ale jen proto že jí všichni říkali že ne to má věk.jsou tací a tak to je a bude.
To věřím, já bych na to dobrovolně taky nešla, já se naopak na to mimčo v bříšku strašně moc těším
prostě jsou takoví lidičky co mimčo nechtěji, ale tak se mají chránit a děti mít nebudou
Ahoj holky, dneska jsem v práci jen do půl 11, pak frčím domů, v půl 3 jdu na tu gyndu na měření těch folíků a pro výsledky z hormonálního profilu, a potom ve 3 ke kadeřníkovi a pak frčíme k mým rodičům na víkend, taťka slaví 50.narozky tak máme oslavu
až se vrátím od doktora ještě sem mrknu abych Vám napsala co jsem se dozvěděla
tak mi držte palečky ať to je všechno v pořádku a folíky tam najde
Evi, držím palečky, já jsem to dneska dostala
Tak začínáme další kolo
A k doktorovi jsem objednaná až na 8.4.
verkaad píše:
Evi, držím palečky, já jsem to dneska dostalaTak začínáme další kolo
A k doktorovi jsem objednaná až na 8.4.
Děkuji Veru jsi hodná, potom sem ještě napíšu
Tak příští měsíc to už určitě vyjde, papkej vitamínky a za měsíc se u doktora třeba dozvíš že jsi těhule, nebo ti nasadí nějakou léčbu a vezme krev na hormony
to tě objednal opravdu za dlouho, já jdu většinou do 14 dnů, ale to bude tím že nemá asi tolik ordinačních hodin vid?
Evi já jsem na sestřičku nijak netlačila, protože mám jen plánovanou prevenci a žádný potíže nemám. Podle měření BT mám i ukázkovou ovulaci, takže si myslím, že jsem hormonálně v pohodě, jen se prostě zatím nevede, ale snažíme se teprve třetí cyklus, tak to hrotit nebudu, jen mu to řeknu a případně si s ním domluvím folikulometrii nebo co mi navrhne
Tenhle měsíc BT už měřit nakonec nebudu, jen si koupím ovu testy a budeme se milovat co nejvíc
a když to neklapne, tak se poradím s MUDrem v dubnu!!! ![]()
verkaad píše:
Evi já jsem na sestřičku nijak netlačila, protože mám jen plánovanou prevenci a žádný potíže nemám. Podle měření BT mám i ukázkovou ovulaci, takže si myslím, že jsem hormonálně v pohodě, jen se prostě zatím nevede, ale snažíme se teprve třetí cyklus, tak to hrotit nebudu, jen mu to řeknu a případně si s ním domluvím folikulometrii nebo co mi navrhneTenhle měsíc BT už měřit nakonec nebudu, jen si koupím ovu testy a budeme se milovat co nejvíc
a když to neklapne, tak se poradím s MUDrem v dubnu!!!
No tak to jo já myslela že se snažíte už dýl, jsem to nějak pozapomněla… však on ti určitě poradí a co nevidět budeš těhule, závidím že má ukázkovou ovulaci, to já teda nemám…musís manžela znásilňovat co nejvíc, a určitě se to povede
všichni pořád říkají že do půl roku nebo do roka je to normální když se to povede … já už ale nějakou léčbu chci, protože u mě asi je něco v nepořádku .. tak to doufám brzo vyřešíme ![]()
Jasan Evi, že se to povede a že jsme na nejlepší cestě
A budeme těhulinky spolu
!!! A Štěpánka a Zuzka s náma samo!!!
![]()
Já jdu dneska na mejdan z práce, tak se aspoň nebudu stresovat, že jsem v zakouřeným prostředí a budu si moc s holkama dát skleničku!
verkaad píše:
Jasan Evi, že se to povede a že jsme na nejlepší cestěA budeme těhulinky spolu
!!! A Štěpánka a Zuzka s náma samo!!!
![]()
![]()
Já už vyrukuju na doktora dneska, ať se mnou začne něco dělat
no vidíš tak to si hezky užiješ mejdanek
žádné stresy, hezky relax tak to má být … já budu mít taky skvělej víkend jedu za rodičema, od Vánoc jsme se neviděli, taťka slaví 50-tiny tak má oslavu ![]()
Veru tak já pomalu frčím domů, tak na mě odpoledne mysli, aby našel nějaké ty folíky, příjdu sem potom ještě podat zprávu, ať ti pátek rychle uteče, pááá Evča ![]()
Tak držím palečky!!!!
Třeba bude víkend ve znamení ovu a plození!!! ![]()
verkaad píše:
Tak držím palečky!!!!Třeba bude víkend ve znamení ovu a plození!!!
Kéž bys měla pravdu, třeba dostanu hned nějakou injekci na vyvolání ovulace
letím, mej se páčko ![]()
cchikita: ať Ti to u Dr. dneska dobře dopadne.
Veru: to mě mrzí, že přišla ms. Snad to vyjde další cyklus.
Mě včera skončila ms, tak se těším na snaženíčko. ![]()