Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
3.3.11 11:16

Jsou to kravky mě stačilo na podzim že jsem musela na vyčištění dělohy z duvodu ZT.a už bych to nechtěla zažít a tyhle na to jdou dobrovolně.1 když se to stane dejme tomu no ale 3 to je hnus.a víš co?v listopadu se jí narodila krásná holčička a mě na začátku těhu řikala že neví zda si to má nechat mužu ti říct že mi z ní bylo zle.nakonec nechala ale jen proto že jí všichni říkali že ne to má věk.jsou tací a tak to je a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
3.3.11 11:31
Bibi11 píše:
Jsou to kravky mě stačilo na podzim že jsem musela na vyčištění dělohy z duvodu ZT.a už bych to nechtěla zažít a tyhle na to jdou dobrovolně.1 když se to stane dejme tomu no ale 3 to je hnus.a víš co?v listopadu se jí narodila krásná holčička a mě na začátku těhu řikala že neví zda si to má nechat mužu ti říct že mi z ní bylo zle.nakonec nechala ale jen proto že jí všichni říkali že ne to má věk.jsou tací a tak to je a bude.

To věřím, já bych na to dobrovolně taky nešla, já se naopak na to mimčo v bříšku strašně moc těším :dance: prostě jsou takoví lidičky co mimčo nechtěji, ale tak se mají chránit a děti mít nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
4.3.11 08:12

Ahoj holky, dneska jsem v práci jen do půl 11, pak frčím domů, v půl 3 jdu na tu gyndu na měření těch folíků a pro výsledky z hormonálního profilu, a potom ve 3 ke kadeřníkovi a pak frčíme k mým rodičům na víkend, taťka slaví 50.narozky tak máme oslavu :-) až se vrátím od doktora ještě sem mrknu abych Vám napsala co jsem se dozvěděla :palec: tak mi držte palečky ať to je všechno v pořádku a folíky tam najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.11 09:14

Evi, držím palečky, já jsem to dneska dostala :-( Tak začínáme další kolo :-) A k doktorovi jsem objednaná až na 8.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
4.3.11 09:25
verkaad píše:
Evi, držím palečky, já jsem to dneska dostala :-( Tak začínáme další kolo :-) A k doktorovi jsem objednaná až na 8.4.

Děkuji Veru jsi hodná, potom sem ještě napíšu :-) Tak příští měsíc to už určitě vyjde, papkej vitamínky a za měsíc se u doktora třeba dozvíš že jsi těhule, nebo ti nasadí nějakou léčbu a vezme krev na hormony :-) to tě objednal opravdu za dlouho, já jdu většinou do 14 dnů, ale to bude tím že nemá asi tolik ordinačních hodin vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.11 09:45

Evi já jsem na sestřičku nijak netlačila, protože mám jen plánovanou prevenci a žádný potíže nemám. Podle měření BT mám i ukázkovou ovulaci, takže si myslím, že jsem hormonálně v pohodě, jen se prostě zatím nevede, ale snažíme se teprve třetí cyklus, tak to hrotit nebudu, jen mu to řeknu a případně si s ním domluvím folikulometrii nebo co mi navrhne :wink: Tenhle měsíc BT už měřit nakonec nebudu, jen si koupím ovu testy a budeme se milovat co nejvíc :-) a když to neklapne, tak se poradím s MUDrem v dubnu!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
4.3.11 09:51
verkaad píše:
Evi já jsem na sestřičku nijak netlačila, protože mám jen plánovanou prevenci a žádný potíže nemám. Podle měření BT mám i ukázkovou ovulaci, takže si myslím, že jsem hormonálně v pohodě, jen se prostě zatím nevede, ale snažíme se teprve třetí cyklus, tak to hrotit nebudu, jen mu to řeknu a případně si s ním domluvím folikulometrii nebo co mi navrhne :wink: Tenhle měsíc BT už měřit nakonec nebudu, jen si koupím ovu testy a budeme se milovat co nejvíc :-) a když to neklapne, tak se poradím s MUDrem v dubnu!!! :palec:

No tak to jo já myslela že se snažíte už dýl, jsem to nějak pozapomněla… však on ti určitě poradí a co nevidět budeš těhule, závidím že má ukázkovou ovulaci, to já teda nemám…musís manžela znásilňovat co nejvíc, a určitě se to povede :-)všichni pořád říkají že do půl roku nebo do roka je to normální když se to povede … já už ale nějakou léčbu chci, protože u mě asi je něco v nepořádku .. tak to doufám brzo vyřešíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.11 10:01

Jasan Evi, že se to povede a že jsme na nejlepší cestě :wink: A budeme těhulinky spolu :lol: !!! A Štěpánka a Zuzka s náma samo!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.11 10:03

Já jdu dneska na mejdan z práce, tak se aspoň nebudu stresovat, že jsem v zakouřeným prostředí a budu si moc s holkama dát skleničku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
4.3.11 10:10
verkaad píše:
Jasan Evi, že se to povede a že jsme na nejlepší cestě :wink: A budeme těhulinky spolu :lol: !!! A Štěpánka a Zuzka s náma samo!!! :palec: :palec: :palec:

Já už vyrukuju na doktora dneska, ať se mnou začne něco dělat :-) no vidíš tak to si hezky užiješ mejdanek :-) žádné stresy, hezky relax tak to má být … já budu mít taky skvělej víkend jedu za rodičema, od Vánoc jsme se neviděli, taťka slaví 50-tiny tak má oslavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
4.3.11 10:11

A co nevidět budeme těhule :-) jupííí to bude bááájo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
4.3.11 10:22

verkaad

Veru tak já pomalu frčím domů, tak na mě odpoledne mysli, aby našel nějaké ty folíky, příjdu sem potom ještě podat zprávu, ať ti pátek rychle uteče, pááá Evča :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
4.3.11 10:24

Tak držím palečky!!!! :palec: Třeba bude víkend ve znamení ovu a plození!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
4.3.11 10:30
verkaad píše:
Tak držím palečky!!!! :palec: Třeba bude víkend ve znamení ovu a plození!!! :lol:

Kéž bys měla pravdu, třeba dostanu hned nějakou injekci na vyvolání ovulace :-) letím, mej se páčko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
4.3.11 11:30

cchikita: ať Ti to u Dr. dneska dobře dopadne.
Veru: to mě mrzí, že přišla ms. Snad to vyjde další cyklus.
Mě včera skončila ms, tak se těším na snaženíčko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí