Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
14.3.11 18:27

Ahoj holky, opět po delší odmlce kouká co se tady děje :-) My jsme si užili hory, teď když je už relativně hezky lítám kolem baráku a zahrádky a čekám na MS :-? už jsem to měla dostat v pátek a furt nic… ale těhu určitě nejsem… Když chci aby přišla, tak ne a ne… Doma už mám 14 dní injekce, tak to chci mít za sebou a ono nic :roll:
A jak si na tom stojíte vy? nestíhám dočítat, napsaly jste toho hodně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.3.11 19:49

Štěpánko já jsem se tenhle cyklus rozhodla, že ani moc nebudu počítat kolikátý den cyklu jsem, ale do MS mám asi 14 dní, tak budu někde kolem ovulace :wink: Jinak mám cyklus 25 až 27 dní, tak bysme mohli testovat spolu. Moji kámošce se taky o víkendu narodil chlapeček a taky jí to závidím a už chci moc // a pak zdravý miminko!!! Čím dál tím víc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.3.11 19:50

Evi taky si říkám, kéž by se to teď povedlo a měli jsme miminko ještě letos. Nebo abych aspoň letos na vánoce už měla pupík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.3.11 19:52

Zuzi tak a%t MS teda dorazí, ale už nadlouho naposled!!! :palec: :wink: Taky teď lítám kolem zahrádky a domečku, ale hrozně moc mně to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
14.3.11 20:01

ahoj holky, tak tu konečně máme jaro. :) Jsem ráda, že už je konečně tepleji a sluníčko. Já jsem dneska začala brát Utrogestan, tak jsem zvědavá, jestli to bude mít nějaký význam. Ráno jsem měla první prášek a docela se mi pak motala hlava a byla jsem taková malátná. Naštěstí to pak přešlo. Doufám,že další dny to bude už lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
15.3.11 06:17
verkaad píše:
Evi taky si říkám, kéž by se to teď povedlo a měli jsme miminko ještě letos. Nebo abych aspoň letos na vánoce už měla pupík…

Ahoj Veru, já věřím že nám to vyjde, do Vánoc už budeme mít všechny bříška a ty příští Vánoce už budeme slavit s mimčama :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
15.3.11 06:18
clobrdinek píše:
ahoj holky, tak tu konečně máme jaro. :) Jsem ráda, že už je konečně tepleji a sluníčko. Já jsem dneska začala brát Utrogestan, tak jsem zvědavá, jestli to bude mít nějaký význam. Ráno jsem měla první prášek a docela se mi pak motala hlava a byla jsem taková malátná. Naštěstí to pak přešlo. Doufám,že další dny to bude už lepší…

Ahoj Pavlinko, ano jaro se konečně probojovalo, ted se ma trosku ochladit ale mrznout uz nebude coz je pozitivni :-) Já Utrogestan beru uz 6 dni a muzu ti rict ze jsem po nem byla taky takova unavena, trosku se mi motala hlava, je lepsi to trochu zajist, me to teda pomohlo, budu ho brat do patku a pak jsem zvedava jestli MS opravdu do 3 dnů dostanu jak rikal doktor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
15.3.11 10:59

Krásné skoro poledne :-)
Tak já dnes začala špinit, MS se hlásí, to je dobře. Pokud se rozjede do večera, tak zátra začínám stimulace injekcema.
Věru, mě to taky v zahrádce baví, včera jsem dostala od sousedky trs sněženek, tak už mi zdobí zahrádku před vchodem :-) dosadila jsem tam nějaké mininarcisy a hyacinty, tak snad to vyroste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.3.11 11:26

Ahojky děvčátka,to máme krásně hned je člověku lépe.Taky pujdu na zehradu,udělat korýtka s kytkama.A přesazovat pokojovky mrchy nějak vyrostly :-) a děláme dlažbu před domem tak nějaký obídek hochum.Dnes by měl být první den ovulky mno už jsem hlásila mužskýmu chudák celej den bude makat a ještě večer musí. :wink:už se těší :mrgreen: zatim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
15.3.11 11:36
Bibi11 píše:
Ahojky děvčátka,to máme krásně hned je člověku lépe.Taky pujdu na zehradu,udělat korýtka s kytkama.A přesazovat pokojovky mrchy nějak vyrostly :-) a děláme dlažbu před domem tak nějaký obídek hochum.Dnes by měl být první den ovulky mno už jsem hlásila mužskýmu chudák celej den bude makat a ještě večer musí. :wink:už se těší :mrgreen: zatim :mavam:

Ahoj Štěpánko, máš pravdu venku je dneska opravdu krásně, ale zase se to má na pár dní pokazit deštěm a trochu spadnou i teploty, ale jaro se už probouzí k životu :-)
Teda holky vy jste šikulky takhle zahradničíte, já jsem to nikdy nedělala ale doma stejně nemáme moc místa, všechno tam je v kopci :-)
Neboj manžel se jistě velmi rád bude snažit i večer, mazlení přeci není žádná práce .. naopak to je relax :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
16.3.11 10:24

Ahoj holky kdepak se touláte? Žádný nový příspěvek už skoro 2 dny .. teda vy mě zanedbáváte :think: co je nového :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
16.3.11 11:18
cchikita píše:
Ahoj holky kdepak se touláte? Žádný nový příspěvek už skoro 2 dny .. teda vy mě zanedbáváte :think: co je nového :-)?

Ahojky u mě nic nového,dnes na zahradě makat nebudu fouká tady vítr jak blázen 8-o .Co ty?Jak ty léky snášíš je dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
16.3.11 11:45
Bibi11 píše:
cchikita píše:
Ahoj holky kdepak se touláte? Žádný nový příspěvek už skoro 2 dny .. teda vy mě zanedbáváte :think: co je nového :-)?
Ahojky u mě nic nového,dnes na zahradě makat nebudu fouká tady vítr jak blázen 8-o .Co ty?Jak ty léky snášíš je dobře?

Ahoj Štěpánko, dneska je jeste teplo ale uz se to zacina kazit asi bude prset … já jsem dneska 24 DC, ještě do pátku budu brát ten Utrogestan a pak příjde MS a další cyklus začínám s Clostilbegytem .. jinak ten Utrogestan snáším dobře, jen jsem po něm trochu unavená, jinak snad v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
16.3.11 12:24

Tak to je doře že je snášíš,tak další měsíc bude nadějný vid :palec: .kdybych ted neotěhotněla zajdu taky za doktorem at mi clostík taky napíše.Možná po té kyretáži nemužu otěhotnět.Ale když jsem byla v lednu na kontrolnim ultrazvuku bylo vše zahojené.achjo to by mě nikdy nenapadlo že budu mít takové starosti s otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
16.3.11 12:27
Bibi11 píše:
Tak to je doře že je snášíš,tak další měsíc bude nadějný vid :palec: .kdybych ted neotěhotněla zajdu taky za doktorem at mi clostík taky napíše.Možná po té kyretáži nemužu otěhotnět.Ale když jsem byla v lednu na kontrolnim ultrazvuku bylo vše zahojené.achjo to by mě nikdy nenapadlo že budu mít takové starosti s otěhotněním.

No zatím ani nepřibírám, měla jsem z toho strach, naopak potřebovala bych shodit takových 20 kg, i doktor mi to doporucil jenze to holt nejde tak rychle :zed:
Ano příští cyklus bude nadějný, po Clostíku už musí folíky narůstat jedna báseň no a pak to určitě klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí