Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9533
5.2.11 19:31
clobrdinek píše:
Cchikita: Ahoj, vítám tě. My se snažíme od září a také zatím nic. Snad to brzy vyjde. Bereš nějaké vitamíny? Měříš BT? Nebo děláš něco pro snažení?

ahojky i tobě, koukám, že jsi taky z Chrudimi, kolik ti je let a jak se jmenujes? Zacala jsem tenhle tyden brát akorát kyselinu listovou, jinak nedelam nic, ale mam problemy s dlouhym cyklem, dneska jsem uz 44 den a ani MS neni a ani // nejsou :nevim: zkusim jeste zitra rano testnout a kdyz ani pristi tyden neprijde MS tak si dojdu k doktorovi at mi pichne vyvolavacku a nejak srovna cyklus, prasky nebo necim … urcite nam to brzo vyjde, musime verit pa Evca :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.2.11 19:42

Ahoj Evi, taky Tě tu vítám :-) Já zatím taky jen beru listovku a teď jsem si koupila Calibrum, ale pokud během pár dní příjde MS, tak zkusím měřit BT, i když jsem původně nechtěla. Cyklus jsem měla taky poblematický, krvácela jsem uprostřed cyklu, ale už mi to doktor trochu práškama srovnal :-) Teď chci vědět zda mám ovu a případně kdy :-) Jinak mi se snažíme teprve od prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
5.2.11 20:53
verkaad píše:
Ahoj Evi, taky Tě tu vítám :-) Já zatím taky jen beru listovku a teď jsem si koupila Calibrum, ale pokud během pár dní příjde MS, tak zkusím měřit BT, i když jsem původně nechtěla. Cyklus jsem měla taky poblematický, krvácela jsem uprostřed cyklu, ale už mi to doktor trochu práškama srovnal :-) Teď chci vědět zda mám ovu a případně kdy :-) Jinak mi se snažíme teprve od prosince.

tak to se snazite zatim opravdu kratce, ja uz od rijna a taky porad nic, to zpozdeni me uz ale pekne stve, protoze takhle porad jen cekam a ono nic… :-( zajdu si k doktorovi kdyz to nedostanu ani pristi tyden a o nejake prasky na srovnani si reknu a bude to…ja premyslim mozna i o mereni BT nebo si zkusim pristi cyklus koupit ovulacni testik, jestli ovulku vubec mam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.2.11 21:22

Mně nejdřív přišlo měření BT hodně stresující, ale prý se tak ovulace a vůbec celý cyklus nejlíp pozná. Jestli máš všechny fáze cyklu v pořádku a správně dlouhé, tak to asi zkusím, jestli teď dostanu MS…Ovutesty taky asi zkusím, současně s tím měřením :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
5.2.11 21:25
verkaad píše:
Mně nejdřív přišlo měření BT hodně stresující, ale prý se tak ovulace a vůbec celý cyklus nejlíp pozná. Jestli máš všechny fáze cyklu v pořádku a správně dlouhé, tak to asi zkusím, jestli teď dostanu MS…Ovutesty taky asi zkusím, současně s tím měřením :-)

No já mám problem ze v tydnu vstavam do prace pred pul 6 a o vikendu se mi v tu dobu vstavat teda moc nechce, kdyz se to ma merit ve stejny cas…ja prave vubec nevim jestli ovulku mam…a cykly mam pomotane a nepravidelne, od vysazeni prasku mi to hapruje, prvni mesic 34 dni, pak 40 a ed uz mam 44 a porad nic, ani // ani MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.2.11 21:30

Já prášky neberu od 7/10, ale snažit jsme se začali až v prosinci. Předtím jsme si už nedávali pozor, ale přítel nebyl moc doma a pak jsečm měla říjen, listopad nepořádek v cyklu. Ke komu chodíš na gyn??? Pokud máš takhle dlouhý cykly, tak by stálo za to, aby Ti udělali hormonální profil a vyetření na štítnou žlázu. Mohla by jsi mít třeba zvýšený prolaktin nebo něco… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.2.11 21:33

Jinak já jsem Veronika a je bude mi na jaře 29.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
5.2.11 21:33
verkaad píše:
Já prášky neberu od 7/10, ale snažit jsme se začali až v prosinci. Předtím jsme si už nedávali pozor, ale přítel nebyl moc doma a pak jsečm měla říjen, listopad nepořádek v cyklu. Ke komu chodíš na gyn??? Pokud máš takhle dlouhý cykly, tak by stálo za to, aby Ti udělali hormonální profil a vyetření na štítnou žlázu. Mohla by jsi mít třeba zvýšený prolaktin nebo něco… :think:

já chodim ke Grygarovi v Chrudimi jestli ho znas? Jojo cetla jsem tve prispevky z predchozich dni a neco si pamatuju, manzel ti jezdi nekam na sluzebni cesty nebo tak vid .. a pokud se nepletu jsi Verca, ale kolik ti je let to uz nejak nevim :) no v lednu jsem byla na gynde na prevenci a rikal mi ze podrobnejsi vysetreni mi udela tak za pul roku kdyz se nam to do te doby nepovede abych otehotnela…predtim nez jsem zacala brat HA jsem mela taky nepravidelny cyklus…v detstvi jsem mela trochu zvetsenou stitnou zlazu…tak nevim jestli to ted je uz v poradku, musela bych si dojit na krev..ale srovnat cyklus bych asi fakt potrebovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.2.11 21:38

Grygar je fajn si myslím, já chodím do Hrošárny k Dostálovi a taky jsem spokojená. Petr jezdí na služebky, ale teď je doma, tak jsem ráda :-)A bude do jara, tak snad to klapne… Já vlastně v lednu pořád ještě neměla úplně ideální cyklus, ale snad se to srovná nebo otěhotním :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
5.2.11 21:41
verkaad píše:
Grygar je fajn si myslím, já chodím do Hrošárny k Dostálovi a taky jsem spokojená. Petr jezdí na služebky, ale teď je doma, tak jsem ráda :-)A bude do jara, tak snad to klapne… Já vlastně v lednu pořád ještě neměla úplně ideální cyklus, ale snad se to srovná nebo otěhotním :-D

O tom Dostalovi jsem taky slysela ze je moc fajn, a taky jsem uvazovala ze k nemu prejdu …protoze ja na co se doktora nezeptam tak to mi sam nerekne, musis z nej dolovat pomalu kazde slovo… :nevim: no jasne musite se snazit s pritelem a ono to urcite vyjde uvidis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.2.11 21:43

Určitě to výjde nám všem :-) To je jasný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
5.2.11 21:44
verkaad píše:
Určitě to výjde nám všem :-) To je jasný :palec:

jojo urcite nam to vyjde, driv nebo pozdeji urcite :-)musime se proste jen snazit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.2.11 21:46

Já jdu chrupčit, zítra mám pracovní neděli, tak abych byla fit :wink: Tak :mavam: a zase někdy s lepšíma zprávama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9533
5.2.11 21:50

dobrou teším se naa další povídání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
5.2.11 21:54

Já taky :-)