Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
22.1.11 09:45

Začnu od ledna a uvidím. Kdyžtak ty teploty přepíšu na jiný server pokud mi to nebude vyhovovat. Ještě mám dilema, kde měřit??? Jestli v pochvě nebo v puse… :roll: Zkusím načíst, jestli je v těch hodnotách nějaký podstatný rozdíl… A jsem zvědavá, co mi s grafem udělají ty moje noční :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
22.1.11 21:29

Veru, já myslím, že je jedno jaké místo měření si vybereš. Ale je potřeba, aby celý cyklus si měřila ve stejném místě. Co jsem četla, tak je potřeba, aby si byla v klidu aspoň 4 hodiny před měřením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
22.1.11 21:29

Veru, já myslím, že je jedno jaké místo měření si vybereš. Ale je potřeba, aby celý cyklus si měřila ve stejném místě. Co jsem četla, tak je potřeba, aby si byla v klidu aspoň 4 hodiny před měřením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.1.11 10:22

Už jsem taky trochu studovala :-) A místo měření si ještě nechám projít hlavou… :wink: :mrgreen: Začíná mi to připadat trochu legrační, ale mám z toho dobrý pocit. Tenhle měsíc ovulku jen tak odhaduji, ještě mám asi před, tak uvidíme… Těším se, až si tu už budeme ukazovat pozitivní těhu testy!!! Ať už to tak je!!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
23.1.11 13:09

verkaad: taky se těším, až budeme těhu. Už aby to bylo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
23.1.11 16:21

To jo…:-) Když jsem dostala teď v lednu menses, tak mi to přišlo hrozný, ale teď už zas mám takovou pozitivní náladu :-) Bylo to asi hodně tím, že se mi to zpozdilo skoro o týden a tak už jsem doufala… :-( Ale TT jsem si nedělala, takže je otázka, jestli to byl nepravidelný cyklus nebo něco jiného… :-? Na některých diskuzích jsem si všimla, že si holky dělají testy ještě dřív než mají termín MS, vyjdou jim pozitivně a pak jsou třeba hodně zklamané, když jim ten plůdek odejde s MS. Proto bych chtěla kdyžtak aspoň pár dnů po termínu MS s testováním vydržet, protože si myslím, že když víš, že máš pozitivní těhutest, tak je pak to zklamání několikanásobné. Četla jsem totiž někde nějakou statistiku, že poměrně velké procento oplodněných vajíček odchází při MS, aniž by to ženy věděly a že je to přirozená selekce přírody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
23.1.11 19:54
verkaad píše:
To jo…:-) Když jsem dostala teď v lednu menses, tak mi to přišlo hrozný, ale teď už zas mám takovou pozitivní náladu :-) Bylo to asi hodně tím, že se mi to zpozdilo skoro o týden a tak už jsem doufala… :-( Ale TT jsem si nedělala, takže je otázka, jestli to byl nepravidelný cyklus nebo něco jiného… :-? Na některých diskuzích jsem si všimla, že si holky dělají testy ještě dřív než mají termín MS, vyjdou jim pozitivně a pak jsou třeba hodně zklamané, když jim ten plůdek odejde s MS. Proto bych chtěla kdyžtak aspoň pár dnů po termínu MS s testováním vydržet, protože si myslím, že když víš, že máš pozitivní těhutest, tak je pak to zklamání několikanásobné. Četla jsem totiž někde nějakou statistiku, že poměrně velké procento oplodněných vajíček odchází při MS, aniž by to ženy věděly a že je to přirozená selekce přírody :think:

Veru: já se taky budu snažit dělat testy až po vynechání MS. Dřív to nemá cenu, jsou to vyhozené peníze. Taky jsem slyšela o tom, že dost oplozených vajíček odejde s MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
24.1.11 13:52

Ahoj holky jak se máte?Já jsem si dnes udála rados koupila jsem si podprsenku a došla si na nehtíky.Ted pujdu dělat jadlečný dort manžel si poručil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.1.11 08:29

Ahojda :-) Já jsem včera při cestě do práce dostala v zatáčce smyk a ocitla se v příkopu :roll: Ale nic se naštěstí nestalo ani mně, ani Golfíkovi, jen jsem přila o hoďku dýl do práce (a to mně zas až tak netrápilo :lol: ) Já nejsem moc dobrá pekařka ani kuchařka, ale z jablek vařím ráda a Petr sladký miluje, tak si asi Štěpánko písnu o recept a až se přestěhujem, tak se blejsknu v kuchyni… :mrgreen: Já dělám nejradši štrůdl nebo žemlovku, na tom se totiž nedá nic zkazit a je to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
25.1.11 10:39

Ahoj Verčo,tohle je právě ten nejednoduší dezert na světě :-) a je moc dobrej a za pul hodky hotovej.Tak opatrně jezdi,mě manža ted koupil focuse měla jsem starého escorda.tak se sním skamáráduju zítra jedu do Poděbrad brzo ráno tak vyjedu dřívm kdybych náhodou zajela do pangejtu :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.1.11 11:13

Tak až budeš mít čas, tak sem s receptem :-) Zbožňuju jednoduchý recepty. Já mám VW Golf 1,4 a jsem s ním spokojená, ale včera jsem jela domů z práce jako přip… a dneska na noční to asi taky nepovalím :roll: Sice jsem se snad ani nelekla, udělalo to hup hup a byla jsem v poli, ale i tak to byl cestou zpátky blbej pocit v každý zatáčce… Navíc jsem vytáhla Petra a jeho tátu z postele docela brzo, ale byli bezvadný a maj to u mně, asi jim právě uvařím nebo upeču něco dobrého do bříška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
25.1.11 11:27

veru: hlavně, že se Ti a ani autu nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.1.11 11:36

To jo :-) Taky to tak beru :-) A jak vy Pavli??? Kdy se budete stěhovat??? V létě, na podzim nebo až v dalším jaru??? A kde bydlíte teď???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
25.1.11 11:48

recept:dávám to do malé zapíkací misky nedo pekáček co máte doma.Budeš potřebovat 5 jablíček,pytlík dětských piškotů,cukr jak kdo rát sladké já dávám podle oka a ochutnávám,1 a pul pylíku vanilkového pudinku,špetku skořice,mléko na rozmícháni pudinku. Jablíčka oloupej a na kostičky nebo plátečky nakrájej dej je do hrnce s vodou a špetku skořice uvař dej cukr podle chuti do polo měka (cca 10min varu),mezi tím si pudink rozmíchej v trošce mléka vlij do jadlek zamíchej až to zhoustne tak za 1minutku.prokládej v nádobě piškoty a směs až to navrsvíš dej do lednice.je to moc dobrý a lehký.já na vrh po vychladnutí smíchám 2 zakysané smetánky s vanilkovým cukrem a pomažu to celé a posypu grankem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.1.11 12:05

Bezva recepr, vyzkouším :-) A ještě nepečený k tomu, tak to jsem ráda :-) Dík!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí