Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
verkaad: je mi líto co se ti stalo. Až se Ti zpravidelní cyklus tak určitě brzy otěhotníš. ![]()
V té době to bylo asi to nejlepší, co se mohlo stát, na potrat bych nikdy nešla a ten samovolný neměl žádné zdravotní následky, nemusela jsem ani na revizi, proběhlo to jen jako silné měsíčky.
Holky mně se těd pořát honí v hlavě zda budu moc po potratu otěhotnět byla jsem na kyretáži,ultrazvuk mi vyšel dobře že jsem se i zahojila.Prostě se bojim že už neotěhotnim vubec.Jinak já jsem Štěpánka.
bibi: já si myslím, že když ultrazvuk je dobrý a jsi zahojená, tak by neměl být problém znovu otěhotnět.
Já si to myslím taky, moje ségra potratila 2× a teď má dvě krásný, zdravý holčičky. Štěpánka je krásný jméno, jedno z těch, co bych vybírala pro holčičku. Už se těším, až to tu s popíkama budeme plánovat…Jak se bude jmenovat… ![]()
Tak to je dobře že má děti,nebudu na to myslet a určitě se někdy zadaří,já už bych taky plánovala a nakupovala,je všechno tak krásně sladký.
kočárek už mám né teda doma jen v obchodě zaplacenou zálohu.ted budu zásadní věci kupovat až opravdu déle ![]()
To jo, věci pro prcky jsou rozkošný
Určitě se nám to všem povede, dřív nebo později ![]()
čauky byla jsem v práci tam net nemám,co nového?Zas je pěkně hnusně už aby bylo jaro a mohlo se grilovat a pak koupat.ještě nás ta zima potrápí. ![]()
Já balím jak vzteklá, tak mně počasí vůbec netrápí spíš naopak… Jsem ráda, že je venku hnusně, jinak by se mi do toho asi nechtělo. Takhle už mám zabalený oblečení a část kuchyně a chodby. Večer jdeme do divadla, tak zas budu pokračovat zítra
Je to otrava, ale na nový bydlení se moc a moc těším, i když tam snad bude práce ještě víc. Ovulace by u mě měla správně být až někdy v úterý, ale já to snad ani nechci moc sledovat… Tenhle měsíc jsem si řekla, že budu ráda za pravidelný cyklus, aby byl někde mezi těmi 23 a 33 dny a dalo se říct, že se mi to nějak rovná. Pokud nebudou žádný jiný potíže, tak mám domluvenou prohlídku na gyndě na začátek března. Mudřík mi nabízel, že kdyby se nevedlo, tak mi udělá folikulometrii a vyšetření krve na hladinu hormonů, ale snad je na to ještě brzo…
Když teprve s tím snažením začínáme…
Tak hezky bal
náš čeká taky příští týden práce,budema zprovoznovat patro v domečku schody zateplení a tak.Bude pěknej nepořádek
ale aspon to bude hotové.tak hlavně aby se ti to srovnalo.já teda po potratu mám ciklus srovnanej,díky bohu.už víš co budeš pěstovat na zahrádce?My máme hlavně jehličnany,minulej rok jsem skoušela nějakou zeleninu jediný ci trochu šlo byla rajčata jinak nouze ![]()
verkaad: tak brzy budeme skorosousedky.
Závidím ti, že se stěhujete do svého. Já už se těším, až budeme taky bydlet ve svém, ale to si ještě nějakou dobu počkáme.