Prvosnažilky Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
18.1.11 13:00

verkaad: je mi líto co se ti stalo. Až se Ti zpravidelní cyklus tak určitě brzy otěhotníš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.1.11 13:06

V té době to bylo asi to nejlepší, co se mohlo stát, na potrat bych nikdy nešla a ten samovolný neměl žádné zdravotní následky, nemusela jsem ani na revizi, proběhlo to jen jako silné měsíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
18.1.11 13:18

verka: tak to je dobře, že jsi neměla zdrav. komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
18.1.11 13:18

verka: tak to je dobře, že jsi neměla zdrav. komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.1.11 13:31

Holky mně se těd pořát honí v hlavě zda budu moc po potratu otěhotnět byla jsem na kyretáži,ultrazvuk mi vyšel dobře že jsem se i zahojila.Prostě se bojim že už neotěhotnim vubec.Jinak já jsem Štěpánka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
18.1.11 13:35

bibi: já si myslím, že když ultrazvuk je dobrý a jsi zahojená, tak by neměl být problém znovu otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
18.1.11 15:08

Já si to myslím taky, moje ségra potratila 2× a teď má dvě krásný, zdravý holčičky. Štěpánka je krásný jméno, jedno z těch, co bych vybírala pro holčičku. Už se těším, až to tu s popíkama budeme plánovat…Jak se bude jmenovat… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
18.1.11 15:47

Tak to je dobře že má děti,nebudu na to myslet a určitě se někdy zadaří,já už bych taky plánovala a nakupovala,je všechno tak krásně sladký. :-) kočárek už mám né teda doma jen v obchodě zaplacenou zálohu.ted budu zásadní věci kupovat až opravdu déle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
19.1.11 10:21

To jo, věci pro prcky jsou rozkošný :-) Určitě se nám to všem povede, dřív nebo později :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
20.1.11 12:04

Kde jste kdo??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
20.1.11 16:45

čauky byla jsem v práci tam net nemám,co nového?Zas je pěkně hnusně už aby bylo jaro a mohlo se grilovat a pak koupat.ještě nás ta zima potrápí. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
20.1.11 16:57

Já balím jak vzteklá, tak mně počasí vůbec netrápí spíš naopak… Jsem ráda, že je venku hnusně, jinak by se mi do toho asi nechtělo. Takhle už mám zabalený oblečení a část kuchyně a chodby. Večer jdeme do divadla, tak zas budu pokračovat zítra :-? Je to otrava, ale na nový bydlení se moc a moc těším, i když tam snad bude práce ještě víc. Ovulace by u mě měla správně být až někdy v úterý, ale já to snad ani nechci moc sledovat… Tenhle měsíc jsem si řekla, že budu ráda za pravidelný cyklus, aby byl někde mezi těmi 23 a 33 dny a dalo se říct, že se mi to nějak rovná. Pokud nebudou žádný jiný potíže, tak mám domluvenou prohlídku na gyndě na začátek března. Mudřík mi nabízel, že kdyby se nevedlo, tak mi udělá folikulometrii a vyšetření krve na hladinu hormonů, ale snad je na to ještě brzo… :wink: Když teprve s tím snažením začínáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
20.1.11 17:27

Tak hezky bal :-) náš čeká taky příští týden práce,budema zprovoznovat patro v domečku schody zateplení a tak.Bude pěknej nepořádek :roll: ale aspon to bude hotové.tak hlavně aby se ti to srovnalo.já teda po potratu mám ciklus srovnanej,díky bohu.už víš co budeš pěstovat na zahrádce?My máme hlavně jehličnany,minulej rok jsem skoušela nějakou zeleninu jediný ci trochu šlo byla rajčata jinak nouze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
21.1.11 09:40
Tak budeme obě makat kolem bydlení a třeba trochu přestaneme myslet na to „hnízdění“ uvnitř a ono to klapne :-) My jsme koupili domeček, kde už je zahrada léta budovaná, jsou tam ovocný stromy a na dvoře velkej ořešák, paní tam měla růže a já nevím co ještě…Takže moje letošní strategie bude nechat to všechno vyrůst a zjistit, co tam vlastně je, poradit se s Petrovým dědečkem (odborníkem na zahrady), co tam nechat a co dáme pryč a další jaro si to začít uzpůsobovat k obrazu svému. Já růže nemusím, tak ty dám určitě pryč a ty ovocné stromy bych tam nechala jen ty zdravé a co budou něco plodit. Sama za sebe bych do budoucna chtěla levanduly a jiné bylinky, a z keřů pak toužím po magnolii a rododendronu. Ale uvidíme, já zas taková zahradnice nejsem. Oni ty zahrady jsou jakoby rozdělené na dvě, ta jedna je odpočinková a na té druhé bych asi mohla něco pěstovat, ale vidím to tak maximálně na nějaký keříčkový rajčata a dýně Hokaido-ty pěstuje Petrova máma, jsou moc hezký jako dekorace i je z nich úplně báječná polívka a roste to skoro jako plevel… :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.1.11 09:49

verkaad: tak brzy budeme skorosousedky. :) Závidím ti, že se stěhujete do svého. Já už se těším, až budeme taky bydlet ve svém, ale to si ještě nějakou dobu počkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí